Quote:
Originally posted by *Ghost*
Αυτο δεν το ξερω....
Παντως, οπως πολλοι με ΙΔΨ, ετσι και εγω ειχα τον φοβο μηπως τρελαθω! :Ρ Και πρωτη φορα εδω περα διαβασα οτι και αλλα ατομα το εχουν και ειναι και συνηθισμενος κιολας σε αυτη την διαταραχη! Βασικα, θυμαμαι απο μικρη που σκεφτομουν και το πιστευα οτι σε καποια φαση της ζωης μου θα καταληξω στο τρελοκομειο, στανταρ! :Ρ Πιστευα οτι ααανετα μπορουσα να \"το χασω\"!
Και για ενα διαστημα φοβομουν μην αρχισω να \"βλεπω\" πραγματα! Φοβομουν ας πουμε οτι θα κοιταξω στον καθρεφτη και θα δω καποιον αλλο, κατι απαισιο και θα τρομαξω! Η οτι θα αρχισω να βλεπω ανθρωπους στο σπιτι μου, ή απ το παραθυρο και διαφορα τετοια! Και βασικα φοβομουν μην αρχισω να εχω ψυχωσεις και να μην το καταλαβω οτι εχω! Μεχρι που το ειπα στον φιλο μου ετσι μεταξυ σοβαρου και αστειου και μου ειπε \"ε, και? σιγα...! Και να αρχισεις να βλεπεις πραγματα τι θα γινει??\"! Οποτε το σκεφτηκα και κατεληξα οτι εχει δικιο! Αμα ποτε γινει θα το αντιμετωπισω τοτε! Και διαβαζοντας και εδω περα κατεληξα οτι ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες να γινει κατι τετοιο αφου το προβλημα μου δεν εχει σχεσει με τις ψυχωσικες διαταραχες! Οποτε ειμαι καπως πιο ησυχη! :)