ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΛΙΑ!!!
τις προαλλες τσακωθηκα με τν αδερφη μου μες στο σπιτι, για χαζο λογο αλλα επειδη μετα την κοροιδευα χημιξαμε η μια πανω στην αλλη.
ειναι κ η αδεφη μ ηλιθια ωρες ωρες κ επιτιθεται λεκτικα οταν την θιγουνε για κατι, ειτε εκεινη ειτε τον πανιβλακα τον γκομενο της.
επεσε χοντρο ξυλο κ οι γονεις προσπαθουσαν να μας χωρισουν κλπ, κ επεσε κ πολυ χοντρο βρισιδι! μου μελανιασε το χερι κ γω της μελανιασα το ματι. εκει που μας χωρισανε κ την τραβηξε η μανα μ στο μεσα δωματιο, την ακουσα να με κραζει κ πηρα φορα ξεφυγα απ τον πατερα μου κ της χημιξα για αλλη 1 φορα!!!!!!!!
εν παση περιπτωση τα βρικαμε το απογευμα σαν να μην εγινε τπτ, γτ τσακωνομαστε κ συχνα ενιγουει.
το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο χρονο λογω των φαρμακων, ειμαι απαθης. εχω νευρα αλλα σε σχετικα φυσιολογικο βαθμο. αλλοι που παιρνουν φαρμακα που ισως παιρνω, ειναι φυτα. εγω ειχα τοσα νευρα στο παρελθον, που τα χαπια με εχουν κανει φυσιολογικη. δεν ενιωσα την ωρα του τσακωμου την παλια λυσσα που ειχα.
θελω πισω την λυσσα μου κ την θολουρα μου, χωρις τις εμμονες κ τις καμπανες κ την καταθλιψη ομως. η μανα μ μ λεγε οτι μετα τον τσακωμο καθομουν στον καναπε κ κουναγα τα χερια μ σαν να παιζω πιανo κ σιγοτραουδουσα χωρις ηχο. κουναγα τα χειλη δλδ. πραμα π σημαινει πως ημουν σε ταραχη!!!αυτο ομως εγω ΔΕΝ το ενιωσα! γινεται να σαι ταραγμενος η σοκαρισμενος αλλα να μην το νιωθεις?!επισης δεν ημουν καν σε συναισθηματικη φορτιση. η αδερφη μ πχ εκλαιγε εγω ημουν απαθης και αταραχη κ δν εβγαινε δακρυ. κενη συναισθηματικα
εμενα δν με ενοχλουσε να ξεσπαω! ενοχλουσε τους αλλους! εγω δεν ειχα προβλημα!βασανιζομουν με τις εμμονες μονο! επισης δν εχω κινητικα προβληματα ουτε κουραζομαι περισσοτερο σε οτι κανω. αλλα πριν ολα οσα εχω τωρα, ηταν σε κλιμακα φουλ 100%!
δεν μπορω να διανοηθω πως ημουν τοτε, αν λαβω υποψιν οτι ΤΩΡΑ ειμαι φυσιολογικα ενω επρεπε να μαι φυτο, και παρ ολα αυτα εχω κ τα νευρα μου!!!!!!
υπαρχει περιπτωση σιγα σιγα να γινω φυτο? γτ τα φαρμακα τα παιρνω χρονια, με μερικες αλλαγες, αλλα τον τελευταιο χρονο παρατηρησα ολα αυτα....