γεια σας κ απο μενα....ξερετε τα κλασικα κ γω!
σφιξηματα στο στηθος αραια κ που,ε κανα σφιξιματακι πισω στην πλατη,εχω τη καρδια μου,εχω παθολογικα εχω το ενα εχω το αλλο.τελικα τπτ δεν εχω..ε! οχι λαθος,....εχω κατι!.......καλο,στο κεφαλι!!! πηγα σε ψυχολογο εχτες.ενοιωσα λιγο καλυτερα αλλα μολις μου ειπε 55 ευρω...του ειπα περιμενε,θα με δεις σε κανα δυο μηνες! τελοσπαντων γυμναζομαι κατι χρονακια τωρα αλλα τωρα τελευταια οταν τρεχω...με πιανει κ καλα πονος σε ενα σημειο στην πλατη κ εχω φαει το κολλημα οτι εχω κατι παθολογικο.συνεχιζω να τρεχω πιο πολυ κ για μεγαλυτερη διαρκεια αλλα αυτο εκει ρε φουστη μου.επισης μ'εχει πιασει το αριστερο μου χερι κατι σα μουδιασμα.αυτα ομως ερχονται κ φευγουν κ απο κει καταλαβαινω οτι ειναι ψυχοσωματικα.ας πουμε οταν ειμαι στη δουλεια κ μιλαω με κοσμο,ειμαι ευδιαθετος κ δεν αισθανομαι τπτ δυσαρεστο! ε αει στο διαολο πια με εχει τσαντισει το θεμα! λες να ξαναπαω σε αυτον;;;ασε που αυτος μιλαει πολυ κ δεν πολυακουει....ετσι κανουν οι ψυχολογοι;;;;αλλα κ αυτα τα 55!!!!πω πω πω κ πω πω πω,φωτια!!!πιο πολλα ψυχασθενικα με πιασαν με την τιμη......