Αλλοπρόσαλλη γυναικεία συμπεριφορά...
Γεια σας παιδιά. Κάνω αυτό το post για να σας πω μια ιστορία σχετικά με μια περίεργη γυναικεία συμπεριφορά για την οποία θα ήθελα να μου εκφράσετε την ερμηνεία που μπορεί να δίνετε σ’αυτήν. Ξεκινώ λοιπόν:
Πριν από 4 χρόνια στην παρέα μου υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ ενός κολλητού μου και μιας από τις φίλες μας. Εν τέλει, το μόνο αποτέλεσμα ήταν ένα «φάσωμα» και μέχρι εκεί. Μάλιστα, μετά από κάποιους μήνες, μετά από συζήτηση που έκαναν οι δυο τους, συμφώνησαν ότι δεν έγινε τίποτα σημαντικό και να το αφήσουν πίσω τους ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην παρέα σε μια ενδεχόμενη διένεξη εφόσον άλλωστε δεν υπήρχε πρόθεση για να εξελιχθεί αυτό το «φάσωμα» σε κάτι «σοβαρότερο». Όλα καλά και φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με αυτό, μέχρι που ένα χρόνο πριν, μία ξαδέρφη της φίλης μας αυτής άρχισε να γουστάρει τον κολλητό μου. Προς τούτο, ζήτησε τη διαμεσολάβηση της φίλης μας αφού μάλιστα εκείνη τη διαβεβαίωσε ότι εκείνο το «φάσωμα» δεν σήμαινε τίποτα μεταξύ τους και έχουν προχωρήσει από τότε τις ζωές τους. Παρόλ’αυτά, από τότε η συμπεριφορά της φίλης μας παρουσίασε την εξής μεταστροφή: αφ’ενός άρχισε να την ψιλοπέφτει σε κανα δυο φάσεις στον κολλητό μου, αφ’ετέρου, όταν ο κολλητός μου δεν μάσησε και προχώρησε με την ξαδέρφη της κάνοντας σχέση μαζί της, εκείνη άρχισε να επαναφέρει σε συζητήσεις με την ξαδέρφη της να πετάει δήθεν «τυχαία» αναφορές στο περιστατικό μεταξύ εκείνης και του κολλητού μου καθώς και να είναι κάποιες φορές πολύ ψυχρή και απόμακρη απέναντι στην παρέα όταν είναι ο κολλητός μου με την ξαδέρφη της (και κοπέλα του πλέον).
Τώρα, απλά θα ήθελα τη γνώμη σας και την ερμηνεία σας στη συμπεριφορά της καθώς νομίζω ότι μπορεί κανείς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη-γυναικεία ειδικά- συμπεριφορά. Εμένα η γνώμη μου είναι πως θίχτηκε ο εγωισμός της καθώς ,επί της ουσίας, έχασε έναν θαυμαστή της (καθώς είναι και η «ωραία της παρέας»), έναν άνθρωπο ο οποίος-αν και δεν προχώρησε η «ιστορία» μεταξύ τους- μπορούσε να της επιβεβαιώνει το γυναικείο εγωισμό της. Θεωρώ πως αυτό, συν το γεγονός ότι
ο «θαυμαστής» της έκανε σχέση με την ξαδέρφη της, ένα από τα πρόσωπα που ταυτόχρονα είναι κοντά της αλλά και έχουν έναν ιδιότυπο ανταγωνισμό(πράγμα που συμβαίνει σε αρκετές γυναίκες και μάλιστα από μικρή ηλικία), αιτιολογούν αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.