ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ..
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε ενα φορουμ....η αληθεια ειναι οτι μεχρι σημερα το πρωι δεν ειχα ποτε σκεφτει το προβλημα αυτοεκτιμησης που εχω...οχι οτι δεν το ηξερα η δεν το εβλεπα,
επιμελως ομως το απεφευγα...ειμαι 21 χρονων και σπουδαζω...με την σχολη μου δεν εχω προβλημα, δεν χρωσταω μαθηματα και το πιθανοτερο ειναι να την τελειωσω σε ενα χρονο....το θεμα ειναι οτι ενω δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα ουτε με την οικογενεια μου, ουτε οσον αφορα την κοινωνικη μου ζωη..και την ερωτικη μοθ ζωη...μεσα μου ομως αισθανομαι κενο...τιποτα απο αυτα που εχω καταφερει μεχρι τωρα δεν μου δινουν χαρα ουτε μου ανεβαζουν την αυτοπεποιθηση...
Εχω συνειδητοποιησει οτι δεν μου αρεσει ο εαυτος μου.... αισθανομαι ασχημη και χαζη......δεν μπορω να καταλαβω πως ενω οι γυρω μου με θαυμαζουν με θεωρουν εξυπνη και ομορφη εγω να πιστευω ακριβως το αντιθετο.....δεν ξερω τι να κανω...αν πρεπει να παω σε καποιον ειδικο....κι αν παω θα νιωσω καλυτερα?
Έχω σε μεγάλο βαθμό.χαμηλά τον εαυτό μου :/
Καλησπέρα,με λένε Δημοσθένη είμαι 16 χρόνων και μ.αρέσει πολύ να παίζω βόλεϊ επίσης έχω σε μεγάλο βαθμό χαμηλή αυτοεκτίμηση χρειάζομαι λίγη βοήθεια σχετικα με αυτό το θέμα Γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω με την ζωή μ έχω σκεφτει Πολλές φορές να βάλω τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζω καθημερινά αλά Κάτι με κρατάει :/ όλοι στο Σχολείο με κοροϊδεύουν για τα λίγα κιλά περισσότερα πού έχω και ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορώ να.κάνω για να.το.αλλάξω αυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας