ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ
Ωρες ωρες θα θελα να κλεισω το στομα του καθενος με μια μονωτικη ταινια! με εκνευριζουν ολοι μα ολοι!!! δεν ειναι δυνατον να ακουω αυτα που ακουω!!!! εχω μια υπονοια πως ολοι θελουν να με μπερδευουν και να με συγχιζουν και δεν το μπορω! θελω να παρω τον γιατρο μ αλλα δν ξερω τι να του πω περι αυτου οποτε δεν τον παιρνω!
μου λεει χτες μια κοπελα στην δουλεια πως πηγε διακοπες 4 μερες και εβαλε 2 κιλα!!!!!!αυτη ειναι κοκαλο πολυ αδυνατη της ειπα πως δεν γινεται να βαλε 2 κιλα λιπος θα ναι υγρα, κ ομως αυτη επεμενε πως ειναι λιπος!!!!! τοτε τρομαξα κ εγω επειδη τωρα για 5 μερες ετρωγα καθε βραδυ ποπ κορν περιπτερου και μαλιστα 2 μερες εφαγα σουβλακια το 1 βραδυ κ γλυκο το αλλο
δεν προσπαθισα να κανω εμετο ομως ειπα ισως αμα δεν κανω θα νιωσω δυνατοτερη! ομως σημερα το πρωι εφαγα 1 μεγαλο κρουασαν που το παραγεμισα μερεντα και δεν την παλευα αλλο πηγα να το βγαλω αλλα η μερεντα κολλαει στο φαρυγγα και δεν βγαινει με τπτ οποτε εμεινε μεσα μου! σε ενα περιοδικο διαβασα πως παχαινεις αμα τρως καθε μερα για πολλες μερες ποσοτητες φαγητου πληρης 3 φορες την μερα καθως κ ενδιαμεσα σνακς!
μπερδευομαι παλι κ συγχεεται ο εγκεφαλος και νιωθω χοντρη παλι! με τσαντιζει! περιμενω κ περιοδο και δεν την παλευω! ημουνα πιο δυνατη αλλα να 6 μερες τωρα σκατα και δεν ξερω αν αυτα π εφαγα με παχυναν η οχι επειδη ναι μεν ητανε φαγητα αλλα δεν ηταν 3 φορες την μερα ηταν 1,5 απλα φοβαμαι που ηταν βραδυ κλπ κλπ ολο αυτο με θερμιδοκιλα μ προκαλει συγχιση και αγχος και οσο διαβαζω κ μαζευω πληροφοριες για να ξεκαθαρισω και να ηρεμισω τοσο μπλεκομαι γιατι δεν υπαρχει κατι ΣΤΑΝΤΑΡ!!!
ειναι εντε΄λως ΑΝΟΗΤΟ!!!γιατι να μην υπαρχει κατι στανταρ. κ μαλιστα μεχρι κ ημ/λογιο φαγητου ειπα να κρατησω να μετραω τις θερμιδες μ καθημερινα αλλα @@ φοβαμαι να μετρησω τις αλλες μερες γιατι ισως ειναι πανω απο 10.000 σε 1 βδομ!!!!!με ενοχλει αφανταστα!
παρακαλω πειτε μου κατι γιατι το χανω και μαλιστα δεν αντεχω ουτε να δουλεψω μπορω ολο σκεφτομαι και εχω καταστροφικες τασεις χτες εψαχνα απο το νετ τροπους και τεχνικες να κανεις ευκολα εμετο αλλα δεν βρηκα τπτ αξιολογο διαβασα μια κοπελα π λεγε πως ειχε βρει τροπο να κανει εμετο κ να βγαζει το φαι ολο χωρις να βαλει καν δαχτυλο αλλα δεν ειπε πως το κανει πως γινεται αυτο πως τα καταφερνουν κ ανακουφιζονται κ εγω ωρες ωρες ακομα καν πριν το προσπαθησω δεν μπορω επειδη το σκεφτομαι?!!!
πειτε μου κατι please.............