Δεν ξέρει αν θα μπορεί να με ξαναδεί ερωτικά...
Γεια σας και καλώς σας βρήκα!Γνώρισα μια κοπέλα στην αρχή της σχολικής χρονιάς(Γ λυκείου) και της είπα το πως αισθάνομαι για αυτήν.Ότι μου αρέσει και θα ήθελα να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί.Κι αυτή ένιωθε σχεδόν το ίδιο.Με ήθελε κι αυτή αλλά είπε πως έρχεται η Γ λυκείου και θα μπορεί να κάνει σχέση γιατί θα έχει ήδη μία πίεση...Ε τέλος πάντων,συμφωνήσαμε να έχουμε μία (παράξενη)σχέση λίγο ουδέτερη μέχρι να τελειώσουν οι πανελλαδικές.Συμπεριφερόμ� �σταν σαν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι όλο αυτό το διάστημα,μιλούσαμε,γελούσα με,βγαίναμε.Όλο αυτό τον καιρό τα συναισθήματα μου εξουθενώθηκαν ενώ της κοπέλας έμεναν ίδιο και μου έδειχνε ότι με αγαπούσε και με έβλεπε ερωτικά.Πέρασε ο καιρός και εγώ άρχισα σιγά σιγά να ξενερώνω ώσπου έγινε το μεγάλο μπαμ.Έστειλα μήνυμα σε μία παλιά κοπέλα που με ήθελε λέγοντας της πως έχουμε καιρό να τα πούμε κτλ κτλ,θεωρώντας πως έχω την κοπέλα δεδομένη...Της το είπα και βέβαια αυτή τα έπαιξε και μου είπε πως περίμενε κάτι τέτοιο γιατί της έδειχνα τον τελευταίο καιρό έναν άσχημο εαυτό.Από εκεί και μετά εγώ μετάνιωσα και άλλαξα ριζικά.Της έδειχνα πως έχω μετανιώσει για την βλακεία που έκανα και πως ήθελα να είμαστε μαζί.Βέβαια αυτή μου είπε πως δεν ξέρει αν θα μπορεί να με ξαναδεί ερωτικά...Κι εδώ έρχεται η πατάτα...Ήθελα να της κάνω μία έκπληξη και πήγα στο εξωτερικό όταν αυτή ήταν 5ημερη...Όταν με είδε τα έπαιξε,ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει και να κλάψει.Μόνο που δεν ήταν από την χαρά της αλλά από το σοκ...Όταν γυρίσαμε Θεσσαλονίκη μου είπε πως πλέον κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουμε και πως δεν υπάρχουν ελπίδες ούτε καν για μετά τις πανελλήνιες...Της είπα για πρώτη φορά τότε ότι την αγαπάω και πως θα έκανα τα πάντα για να είμαστε μαζί..Τώρα έχουμε λίγες μέρες που συμπεριφερόμαστε σαν φίλοι.Φίλοι χωρίς δεσμεύσεις...Κατάλαβε πως δεν ταιριάζουμε γιατί εγώ της έκανα συνέχεια τέτοιες εκπλήξεις και έβαζα ρομαντισμό.Αυτής όμως δεν της αρέσουν τέτοια αλλά δεν μου το είχε πει.Η ουσία είναι πως την αγαπάω και μου λέει πως μ'αγαπάει κι αυτή αλλά είναι προφανές πως εγώ δεν θέλω να είμαστε φίλοι...Επίσης,πολύ σημαντικός παράγοντας για αυτήν είναι οι Πανελλήνιες...Μου είπε μάλιστα πως δεν την νοιάζει τίποτα άλλο πάρα από τα βιβλία της αυτήν την περίοδο...Αν διαβάσετε όλη την ιστορία μου σας ευχαριστώ πολύ και αν με βοηθήσετε κιόλας....Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα..