Eroteumenos me kolliti......
Δεν ξερω πως να αρχισω. Αλλωστε ποτε δεν ημουν πολυ καλος σε αυτα.
Πανε 3 χρονια απο τοτε που την πρωτοκαναμε παρεα. Μια συμπαθητικη κοπελα και τιποτα αλλο. Στην αρχη δεν της πολυεδωσα σημασια αλλα αυτη επεμενε με τον τροπο της να γινουμε φιλοι. Με πλησιασε με εναν φιλο μου και απο τοτε δεθηκαμε. Μιλαγαμε για τα παντα. Για τις σχεσεις μας και για πολλα αλλα. Μου εστελνε μηνυματα με ρωτουσε πως παω οταν εγω ειχα να της μιλησω καιρο αυτη μου θυμιζε την παρουσια της. Προσπαθησα να απομακρυνθω μια περιοδο αλλα αυτη εκει. Δεν νομιζω να εχει καταλαβει τιποτα, αλλωστε μου το εχει πει πως δεν με βλεπει ερωτικα! Αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος. Η συμπεριφορα της ειναι αντιφατικη νομιζω. Με το που το με γνωριζει στις φιλες της μου κανει χαλαστρα. Ψιλοθαβει τις φιλες της οταν μιλαω γι αυτες ερωτικα. Απ την αλλη μου λεει να κανω κατι με μια κοπελα. Μου πεταει υπονουμενα οτι και καλα την κοιταζω καπως στο αστειο και με ψιλοειρωνευεται μπροστα σε αυτες.
Τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου. Δεν εχω ξαναβιωσει τετοιο συναισθημα. Δεν πιστευα ποτε οτι υπαρχει κατι τετοιο. Οτι αισθανομουν μεχρι τωρα ηταν παντα επιφανειακο. Τι να κανω? Τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα πως νιωθει?