TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!!
καλημερουδια,
σημερα θελω να αναφερθω σε κατι, με αφορμη ενα γεγονος που μου ετυχε προχτες και το οποιο μου τυχαινε αρκετα συχνα και δν ειχα κατσει να το σκεφτω μεχρι και αυτο το περιστατικο.
προχτες λοιπον βγηκα με ενα γκομενο καναδεζικης καραγωγης (πολυ ωραιο μωρο) και ενω γνωριζομαστε 2 χρονια με φλερτακια κλπ και αστειακια κ τετοια, καταληξαμε να ''παιζουμε'' σπιτι του που καθομασταν και εν τελει καταληξαμε στο κρεβατι.
ολα καλα μεχρι εδω, μετα ομως καθως ξεκινησε το ''θεμα'' και ηταν παλι ολα καλα, καπου στα μισα πλουυυυπ.....μας επεσε το ''ηθικο''
τεσπα νταπηκε και μ ειπε τα γνωστα ''α δν μ χει ξανατυχει ποτε, μονο 1 φορα με την πρωην μ που τα χα 3 χρονια'' κλπ κλπ, και του λεγα πως δν με πειραζει σιγα δν εγινε κ τπτ. ξερω πως του αρεσω αλλα σκεφτομαι μπας και τελικα με γουσταρει ακομα πιο πολυ κ ειχε κομπλαρει. γιατι πριν γινει αυτο ηταν πολυ του τυπου να με τσιγκλαει με σεξουαλικα υπονοουμενα αστειου τυπου κλπ κ ξαφνικα μετα απο εκεινο το βραδυ κοπικε μαχαιρι! μπαινω φσμπκ κ του μιλαω και μιλαει κοφτα και οταν τον ρωταω μ λεει πως νρεπεται
μου φαινοταν πολυ χυμα και στα @@ ατομο και με χαλασε που το κανει τωρα θεμα!
λοιπον αυτο μ χει συμβει με καμποσους αντρες, αρκετους για την ακριβεια. να δειχνουν πριν το ψητο οτι με θελουν παρα πολυ και ενω περιμενω να πιασω η να δω κατι που να χει μια σκληροτητα ρε παιδι μ........πιανω ενα σαλιγκαρι χωρις καβουκι.
γιατι συμβαινει αυτο? εχω καταληξει πια να τρεμω για αυτο που θα συναντισω και λεω να σταματησω να βαζω το χερι μ εκει μην ξενερωσω με την μια! ε δεν παει! γιατι μετα αυτο ολο δεν κοβεται στην μεση πρεπει να το κανεις και γινεται μετα σαν ψυχικο.
τελευταια φορα πριν απο αυτον μ ειχε τυχει σε ενα ....τριο να το πω ετσι, που ο ενας μου χε βγαλει την πιστη ''επεφτε-σηκωνοτανε-επεφτε-σηκωνοτανε'' κ παλευε 2 ωρες και ειχα κουρατσει τοσο πολυ που αναγκαστικα 1η φορα να πω σε αντρα στην ψυχρα να παει να την παιξει γιατι ΔΕΝ αντεχω αλλο πια σιχαθηκα το σεξ!
μια φιλη μ μ λεει πως ισως ειμαι επιθετικη κλπ. δεν ξερω αν ειμαι, ξερω πως ειμαι παθιαρα παντως, αλλα αυτο γιατι να κομπλαρει? ειδηκα αντρες 30 χρονων καμια φορα! τι επρεπε να κανω να μαι σαν πτωμα και απλα να καθομαι? ισως αμα μπλεξω με κανα νεκροφιλο! αλλα υποτιθεται αρεσουν οι ζωηρουλες!
δν ξερω ποσες φορες εχει τυχει σε σας, αλλα εμενα παμπολλες με διαφορετικους. ακομα και με τους ιδιους αμα εχει κατσει ετσι η αρχη-συνεχιζει να ναι κ ετσι....
κοριτσια: ποσο συχνα το παθατε?
αγορια: whyyyy???!!! φταιω εγω? νιωθω ανεπιθυμητη και πεφτω κ εγω...