Hey Guys ανοιγω αυτο το thread γιατι θελω να μοιραστω μαζι σας την προοδο που εχω κανει στο θεμα μου με την διπολικη διαταραχη αλλα κ γενικοτερα!!
Καταρχην ειμαι σχεδον σταθεροποιημενη, βεβαια υπαρχουν στιγμες που νιωθω πολυ down κ κανω τις χειροτερες σκεψεις, αλλα γενικα ειμαι πολυ πιο οκ σε σχεση με παλιοτερα !!
Παιζει σε συντομο χρονικο διαστημα να ελλατωσω τη δοση του abilify (παιρνω 30 προς το παρον) κ χαιρομαι αν συμβει αυτο !!
Ειμαι πολυ πιο ηρεμη σε σχεση με ενα μηνα πριν, πιο συνειδητοποιημενη στις αποφασεις μου, πιο συγκροτημενη στις σκεψεις μου, γενικοτερα νιωθω πολυ μα πολυ οτι ξερω τι μου γινεται κ καταλαβαινω καθε στιγμη της ζωης μου !!
Αυτο συνεπαγεται φυσικα καλυτερη ποιοτητα ζωης, καθως δεν μπορεις συνεχεια να εισαι ειτε φουλ στην ενταση ειτε φουλ στη δυστυχια...
Θα ηθελα να κρατησει για παντα αυτη η κατασταση, γιατι πλεον μιας κ εχω σταθεροποιηθει μπορω να βλεπω τα πραγματα, τις καταστασεις κ τους ανθρωπους πολυ πιο ψυχραιμα !! Θα ηθελα να μεινω ετσι για παντα κ να μην κανω αλλα επεισοδια...Γινεται αυτο ? Μηπως ζηταω πολλα?? Anyway, αυτο που σκεφτομαι κ ακολουθω ειναι να ζω το παρον κ οσο κραταει κατι ηρεμο να το ζω κ να το απολαμβανω, μιας κ δεν ξερω ανα πασα στιγμη τι μπορει να αλλαξει, κ δεν θελω να σκεφτομαι ετσι...
Πλεον μπορω να ειμαι αδιαφορη μπροστα στη θεα των χρηματων η στα μαγαζια, κατι που μου εκανε τεραστια εντυπωση...Το βλεπω με απαθεια το ολο θεμα..
Επικεντρωνομαι στον εαυτο μου, κανοντας ο,τι καλυτερο μπορω, μαθαινω να εκτιμαω περισσοτερα πραγματα που μεχρι προτινος τα θεωρουσα δεδομενα, αν κ συχνα με πιανει μελαγχολια οταν σκεφτομαι ετσι...
Νιωθω γενικοτερα πολυ πιο οκ με τον εαυτο μου, εχω μαθει να αναγνωριζω τα θετικα κ να εκτιμαω ολα οσα μου εχουν δοθει η πετυχα, κ τα αρνητικα προσπαθω να τα αλλαξω..
Εχω χασει 2 κιλα μετα απο προσπαθεια (ειμαι 53 επιτελους!) κ αυτο μου δημιουργησε αλλη αισθηση καθως ηταν κατι που με μπλοκαρε κ το σκεφτομουνα συνεχεια...
Τελειωσα μια απ τις 3 εργασιες για τη σχολη, εκανα σεξ χτες κ προχτες με το αγορι μου, πιθανον να κανω κ σημερα κ χαιρομαι που υπαρχει αυτος ο ανθρωπος διπλα μου κ με αγαπαει κ με στηριζει κ με εκτιμαει για αυτο που ειμαι !!
Αυτα λοιπον απο μενα !! καλη συνεχεια σε ολους !! :)