Results 1 to 15 of 29
Thread: ΜY PROGRESS !!!!
-
13-05-2011, 11:54 #1
ΜY PROGRESS !!!!
Hey Guys ανοιγω αυτο το thread γιατι θελω να μοιραστω μαζι σας την προοδο που εχω κανει στο θεμα μου με την διπολικη διαταραχη αλλα κ γενικοτερα!!
Καταρχην ειμαι σχεδον σταθεροποιημενη, βεβαια υπαρχουν στιγμες που νιωθω πολυ down κ κανω τις χειροτερες σκεψεις, αλλα γενικα ειμαι πολυ πιο οκ σε σχεση με παλιοτερα !!
Παιζει σε συντομο χρονικο διαστημα να ελλατωσω τη δοση του abilify (παιρνω 30 προς το παρον) κ χαιρομαι αν συμβει αυτο !!
Ειμαι πολυ πιο ηρεμη σε σχεση με ενα μηνα πριν, πιο συνειδητοποιημενη στις αποφασεις μου, πιο συγκροτημενη στις σκεψεις μου, γενικοτερα νιωθω πολυ μα πολυ οτι ξερω τι μου γινεται κ καταλαβαινω καθε στιγμη της ζωης μου !!
Αυτο συνεπαγεται φυσικα καλυτερη ποιοτητα ζωης, καθως δεν μπορεις συνεχεια να εισαι ειτε φουλ στην ενταση ειτε φουλ στη δυστυχια...
Θα ηθελα να κρατησει για παντα αυτη η κατασταση, γιατι πλεον μιας κ εχω σταθεροποιηθει μπορω να βλεπω τα πραγματα, τις καταστασεις κ τους ανθρωπους πολυ πιο ψυχραιμα !! Θα ηθελα να μεινω ετσι για παντα κ να μην κανω αλλα επεισοδια...Γινεται αυτο ? Μηπως ζηταω πολλα?? Anyway, αυτο που σκεφτομαι κ ακολουθω ειναι να ζω το παρον κ οσο κραταει κατι ηρεμο να το ζω κ να το απολαμβανω, μιας κ δεν ξερω ανα πασα στιγμη τι μπορει να αλλαξει, κ δεν θελω να σκεφτομαι ετσι...
Πλεον μπορω να ειμαι αδιαφορη μπροστα στη θεα των χρηματων η στα μαγαζια, κατι που μου εκανε τεραστια εντυπωση...Το βλεπω με απαθεια το ολο θεμα..
Επικεντρωνομαι στον εαυτο μου, κανοντας ο,τι καλυτερο μπορω, μαθαινω να εκτιμαω περισσοτερα πραγματα που μεχρι προτινος τα θεωρουσα δεδομενα, αν κ συχνα με πιανει μελαγχολια οταν σκεφτομαι ετσι...
Νιωθω γενικοτερα πολυ πιο οκ με τον εαυτο μου, εχω μαθει να αναγνωριζω τα θετικα κ να εκτιμαω ολα οσα μου εχουν δοθει η πετυχα, κ τα αρνητικα προσπαθω να τα αλλαξω..
Εχω χασει 2 κιλα μετα απο προσπαθεια (ειμαι 53 επιτελους!) κ αυτο μου δημιουργησε αλλη αισθηση καθως ηταν κατι που με μπλοκαρε κ το σκεφτομουνα συνεχεια...
Τελειωσα μια απ τις 3 εργασιες για τη σχολη, εκανα σεξ χτες κ προχτες με το αγορι μου, πιθανον να κανω κ σημερα κ χαιρομαι που υπαρχει αυτος ο ανθρωπος διπλα μου κ με αγαπαει κ με στηριζει κ με εκτιμαει για αυτο που ειμαι !!
Αυτα λοιπον απο μενα !! καλη συνεχεια σε ολους !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 13-05-2011, 12:58 #2
Τι ωραία... μπράβο
13-05-2011, 14:45 #3
good news Lacrymosa!!!
θυμασαι που σου χα πει παλιοτερα οτι μου βγαζεις μια αισθηση οτι μπορεις να ζησεις μια χαρα λειτουργικη ζωη?
πολλα πολλα φιλακια! (οχι διπολικα αυτη τη φορα αλλα ανθρωπινα)
Last edited by amelie74; 13-05-2011 at 20:35.
13-05-2011, 16:01 #4
Thank you very very much girls !!!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
13-05-2011, 19:29 #5
13-05-2011, 19:32 #6
Lakry
Χαμόγελα, ομορφιές και καλά νέα..
Υπέροχα! Εύχομαι να συνεχίσουν όλα έτσι και καλύτερα!
Πάμε και λίγη μουσικούλα που ταιριάζει με τις διαθέσεις σου:
http://www.youtube.com/watch?v=mN3hH8LG4Yw
υγ: χαλαρά με την εξεταστική και.. εκτός από κουλούρι και νερό προτείνω και δημητριακά ολικής,
καμιά μπάρα που είναι και θρεπτική και με λίγες θερμίδες, έτσι για ποικιλία
13-05-2011, 20:11 #7
ειναι πολυ ωραια οσα γραφεις..μακαρι ολοι να παραδειγματιστουμε απο εσενα και να κανουμε την προσπαθεια μας για μια καλυτερη ζωη..
14-05-2011, 16:52 #8
Παιδια σας ευχαριστω πολυ !! Μακαρι να κρατησει αυτο για πολυ ακομα (και για παντα, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα !! )
Καλη συνεχεια σε ολους που δινουμε τον αγωνα μας !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
14-05-2011, 17:46 #9
και οι υποτροπούλες μες στο πρόγραμμα είναι (φτου, μακρυά από εμάς...)...τις αντιμετωπίζουμε και προχωράμε...κ φυσικά κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας όσο μπορούμε για τις αποφύγουμε...
14-05-2011, 20:57 #10
ετσι ειναι οπως τα λεει ο Βασιλης.
και οι υποτροπουλες ειναι μεσα στο προγραμμα, αλλα ειναι σημαντικο, στις υποτροπες μας να μην ξεχναμε να θυμομαστε οτι ειναι περαστικες!Last edited by amelie74; 15-05-2011 at 10:43.
16-05-2011, 16:02 #11
Παιδια thankies very very much !!
Ειναι καλυτερη η κατασταση του να εισαι σε σταθεροποιηση κ να εχεις συνειδητοποιηση κ επιγνωση της καταστασης σου... φοβαμαι τις υποτροπες γιατι με πανε πισω αλλα προσπαθω να σκεφτομαι θετικα... σιγουρα ο,τι κ να προκυψει θα το παλεψω... εχω μια περιεργη διαισθηση παντως οτι το επομενο μου επεισοδιο θα ειναι καταθλιπτικο...:P" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
16-05-2011, 16:26 #12
οπως σου ηρθε ετσι να σου φυγει αυτη η διαισθηση Λακρυ.
μην σκεφτεσαι καν το επομενο επεισοδιο.
επικεντρωσου στο τωρα και σε ολα αυτα τα ευχαριστα που σου συμβαινουν:
στο οτι εισαι σταθεροποιημενη, στο οτι τα πας καλα με τον συντροφο σου και στο οτι τα πας μια χαρα στο Πανεπιστημιο!!!
δεν ειναι και λιγα?
δεν συμφωνεις?
υ.γ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!
16-05-2011, 16:34 #13
amelie ετσι οπως τα λες ειναι !! πραγματι αυτο πρεπει να κανω, να επικεντρωθω στο τωρα κ σε οσα εχω καταφερει κ να μην σκεφτομαι ποτε θα ξανακανω επεισοδιο κ τι θα ειναι αυτο, αλλωστε αφου καποια στιγμη θα ρθει το σκασμενο δεν αξιζει απο τωρα να το σκεφτομαι κ να αγχωνομαι.... οταν ερθει θα δω τι θα κανω. (οσο περναει απ το χερι μου κ οσο αντεξω κ δεν με τσακισει...)
απλα με βαση τα οσα εχω διαβασει για τη διπολικη μαλλον η επομενη φαση θα ειναι καταθλιπτικη γιατι μετα απο μανιακο επεισοδιο αν σταθεροποιηθεις εισαι οπως κ να χει ποιο πεσμενος γιατι εδω που τα λεμε τα φαρμακα σε φερνουν σε κατασταση λιγο πιο down απο νορμοθυμια οποτε για αυτο το λογο μετα ειναι πιθανοτερο να πας σε καταθλιψη αφου εχει κρατησει η σταθεροποιηση για ενα χρονικο διαστημα.... στη διπολικη 1 εναλλασεται συνηθως...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
16-05-2011, 16:43 #14
καλα μην δινεις και τοσο βαση σε αυτα που εχεις διαβασει.
καλο ειναι βεβαια το οτι εισαι ενημερωμενη σχετικα με την ασθενεια σου/μας ,αλλα μερικα πραγματα ειναι σχετικα.
και γω πριν λιγες μερες που ο καιρος ηταν τελειος, με βαση τα βιβλια θα επρεπε να εχω κανει υπομανια.
εγω ομως εκανα καταθλιψη.
ευτυχως τωρα ανεβηκα και παλι
οχι και οτι πεταω αλλα η διαθεση μου ειναι πολυ καλυτερη
16-05-2011, 16:51 #15
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
αχ μπραβο και παλι μπραβο... σπανια νιωθω ετσι και μου θυμησες πως είναι..σ'ευχαριστω!
ε ρε κατι γλεντια που εχουν να γίνουν αποψε ..... με τις υγειες σου!!!!![B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή