ΑΠΙΣΤΙΑ: ΕΝΟΧΗ Η ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ? ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑς
Καλημέρα σε όλους,
είμαι παντρεμένη 1 χρόνο και με τον αντρα μου είμαστε μαζί 5χρόνια.Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα. Μετά από προσπάθεια 1 χρόνου για να αποκτήσουμε παιδί, δεν τα έχουμε καταφέρει, αποφασίσαμε να ηρεμήσουμε για λίγο και βλέπουμε. Μετά λοιπόν την τελευταία προσπάθεια εκείνος άρχισε να απομακρύνεται από εμένα, να βγαίνει έξω κάθε βραδύ, να μου λέει ψέματα για το με ποιον είναι και να απομακρύνεται ερωτικά από μένα με διάφορες δικαιολογίες (είμαι κουρασμένος, μύρίζεις τσιγάρο κ.α).Δεν ερχόταν στο σπίτι από τη δουλειά τα μεσημέρια και το βραδύ αργούσε. Εγώ άρχισα ναα πέφτω σε μια ήπια μορφή κατάθλιψης με αποτέλεσμα να αρχίζω να γκρινιάζω για το που πάει και τι κάνει, με ποιον βγαίνει κ.α τέτοια ωραία.Αρχισα να υποψιάζομαι για την πιθανότητα απιστίας.Το μόνο που ήθελα ήταν να είναι δίπλα μου και του το είπα σε κάποια φάση.
Κάποια στιγμή ανακάλυψα ένα προφυλακτικό που δεν ήταν δικό μου. Κρυμένο στο τσαντάκι του(κατά λάθος). Δεν του είπα οτι το βρήκα, απλά του είπα οτι αν δεν θέλει να είναι πλέον μαζί μου μπορεί να φύγει. Εκείνος φυσικά δεν πιστεύει οτι το εννοώ και το μονο που τον νοιάζει είναι ότι γκρινιάζω, αυτό καταλαβαίνει.
Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά προσπάθψ να βρω το κουράγιο να μαζέψω τα κομμάτια μου και να φύγω,αλλά δεν θέλω να με περνάει για ηλίθια.
Πέριμένω τις απόψεις σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.