Μου έθιξε τον εγωισμό μου!!!
Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι. Μια ώραία μέρα γνώρισα ένα παλικάρι μέσω f/b. Αρχίσαμε να μιλάμε περίπου μια εβδομάδα και μια μέρα βγήκαμε για καφέ. Πέρασα και πέρασε, όπως μου είπε όμορφα. Επίσης μου είπε πως αν δεν είχε περάσει όμορφα θα το άφηνε εκεί και δεν θα το συνέχιζε. Το συνέχισε όμως. Βγήκαμε αλλές δύο φορές και την τέταρτη τα φτιάξαμε. Αρχισαμε να περνάμε πολύ όμορφα. Πραγματίκα μου φαιρόταν υπέροχα. Ένα μόνο δεν μου άρεσε και το παράβλεπα γιατί καμιά φορά θεωρώ πως δεν έχει και τόσο αξία μπροστά σε άλλα. Ηταν το χρηματκό. Την πρώτη φορά που βγήκαμε πλήρωσε αυτός ενώ την δεύτερη εγώ και γενικά το πηγαίναμε εναλάξ. Δεν θα με πείραζε αν δεν μου το έλεγε και το έβλεπα πως δεν είχει οικονομικό πρόβλημα ενώ εγώ αντιθέτως είμαι άνεργη ένα χρόνο και σε συζήτηση επάνω του είχα πει πως αυτή τη στιγμή χρηματά μου δίνουν οι γονείς μου. Οπως είπα όμως είναι κάτι που δεν το θεώρησα σημαντικό αφού πέρναγα πάρα πολύ ωραία και το παράβλεψα. Και δεν ήταν και αυτό το πρόβλημα τελικά. Αλλού ήταν το πρόβλημα. Περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα και μου έλεγε πως του άρεσε που κάναμε πράγματα μαζί και πως είναι τυχερός που βρήκε μια τέτοια κοπέλα γιατί "κυκλοφορεί πολύ σαβούρα εκεί έξω" όπως μου είχε πει. Ενώ, λοιπόν, ήμασταν μαζί δύο εβδομάδες το μόνο που δεν είχαμε κάνει ήταν σεξ! Αυτό γιατί έτυχε να είμαι αδιάθετη και επίσης επειδή ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος μέναμε μόνοι μας αλλά με τους γονείς μας δεν είχαμε κάποιο χώρο. Για ξενοδοχείο μου είπε πως δεν ήθελε να με πάει γιατί θα ήθελε κάπου να είμαστε πολύ άνετα και ήταν κάτι που ούτε εγώ ήθελα. Ετσι μετά απο δύο εβδομάδες θα έφευγαν σ/κ οι γονείς του οπότε και θα πηγαίναμε σπίτι του. Το πρωί πήγαμε για καφέ και μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να μείνουμε μόνοι μας και τέτοια. Και έφτασε η ώρα. Και αυτό ήταν. Ενώ ξαπλώσαμε δεν....δεν μπορούσε γιατί όπως μου είπε τελικά δεν τον έλκυα ερωτικά !!! Μου είπε πως δεν είναι κάτι φοβερό και πως του έχει ξανατύχει και να μην στεναχωριέμαι και να κατηγορώ τον ευατό μου. Και βέβαια αμέσως το επόμενο ήταν πως έπρεπε καλύτερα να χωρίσουμε. Μέσα σε μισή ώρα, γιατί δεν ήταν παραπάνω, αποφάσισε πως δεν του κάνω. Πραγματικά θίχτηκε ο εγωισμός μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι΄αυτό. Την επόμενη μέρα μου έστειλε ένα μήνυμα που μου έλεγε πως είμαι ανεκτίμητος θησαυρος, να προσέχω και να είμαι πάντα ο ευατό μου. Τι να πω; Εχω προβληματιστεί πάρα μα πάρα πολύ!