ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ !!!
Αυτο που λεει ο τιτλος κ ας φανει σοκαριστικο η προκλητικο η οτιδηποτε αλλο σε καποιους, ουτε που με νοιαζει κ δεν θα κολλησω καν εκει..
Οπως εχω γραψει αρκετες φορες εδω μεσα, στα 17 μου περασα νευρικη ανορεξια σοβαρης μορφης κ εφτασα ενα βημα σχεδον πριν το θανατο, ειχα φτασει 35 κιλα κ ημουν 3 μερες με ορους κ σωληνακια σε ημικωματωδη κατασταση λογω αφυδατωσης.. Παρ ολα αυτα "γυρισα" πισω απο αυτην την κολαση οχι βεβαια με τον καλυτερο δυνατο τροπο κ αυτον που θα πρεπε, αλλα με αυτον που αποφασισαν αλλοι για μενα οι οποιοι στην τελικη ηταν καραασχετοι.. με αποτελεσμα ως προς το ψυχολογικο κομματι να μην εχω ξεπερασει ακομη την ανορεξια παρολο που ειμαι φυσιολογικα κιλα, εχω τις ιδιες αντιληψεις, τα ιδια anorexia quotes κρεμασμενα σε post-it πανω απο το κρεβατι μου, τα ιδια πραγματα πανω κατω στα ημερολογια μου, τις ιδιες αφισες της kate moss, της inna κ της twiggy, κ πολλα ακομη που βαριεμαι να τα γραφω..
Αυτο που εχω καταλαβει κ θελω να τονισω για να το βαλουν καλα στο μυαλο τους καποιοι ειναι οτι η ανορεξια ΔΕΝ ειναι ουτε ενδειξη ναρκισσισμου, ουτε ψωνισματος, ουτε ωραιοπαθειας, ουτε των προβαλλομενων προτυπων κ λοιπες μαλακιες που λενε διαφοροι.. ηθελα να ξερα, ειχαν περασει αραγε αυτοι ποτε ανορεξια η ειχαν μιλησει ποτε με ανορεξικη κοπελα?? η λενε μονο τι πιστευουν κ τι τους συμφερει να λενε προκειμενου να κατευθυνουν τα πραγματα κ τις αντιληψεις οπως θελουν αυτοι??
Σημερα εδινα τεσπα κ μετα στο αστικο που ημουν μεσα μπηκε μια κοπελα που κατα 90% ειχε ανορεξια (εχω μαθει σχεδον να ξεχωριζω μια ανορεξικη απο μια εκ σωματοτυπου αδυνατη) κ αρχισανε κατι κυρατσες πισω μου "δες μια αδυνατη", (θαρρεις κ βλεπανε δεινοσαυρο), "η καημενη σαν στεκα ειναι, πως στεκεται, σαν ξυλοκοτα", "τα κανουν για να αρεσουν στα αγορια κ δεν κοιταν τον εαυτο τους" κ αλλες τετοιες πιπες που ειλικρινα ειχαν φτασει τα νευρα μου στο κοκκινο κ μου ρχοτανε να τις χτυπησω!!!!
Ελεος πια με αυτον τον ρατσισμο απεναντι στις ανορεξικες πως μεχρι προτινος ειχαν καποιοι θεμα με τις "χοντρες" κ λεγανε σχολια του τυπου "νταλικα, ντουλαπα, φαλαινο-υποβρυχιο" κτλ, τωρα εχω προσεξει οσοι βλεπουν αδυνατες κ δη ανορεξικες εχουνε τα "σκελετος, στεκα, ξυλοκοτα, νεκροκεφαλη, φαντασμα" κ παρομοιες πιπες..
Ξυπνηστε ρε η νευρικη ανορεξια δεν ειναι ουτε επιλογη, ουτε ψωνιο, ουτε ναρκισσισμος κ φιλαρεσκεια, ουτε μιμητισμος στα προτυπα.. η νευρικη ανορεξια ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ !!!!!! Ελεος πια με τους στενομυαλους να πιστευουν ακομη οτι ντεμεκ το κανεις για τα ματια του κοσμου η για το γκομενο κ οτι εισαι απλα ενα ακομη ψωνακι κ να σε σχολιαζουν κιολας!!!!!
Θα θελα πραγματικα να επιστρεψω κ να ξαναζησω ορισμενες εμπειριες οσο σκληρες κ αν ητανε, οσο κ αν υπεφερα κ πονεσα, θελω πραγματικα να βοηθησω κοπελες με αναλογο προβλημα δεν μπορω πια να ακουω τα ιδια κ τα ιδια μας πρηξανε τα αρχιδια...
Κ οσο κ να ακουστει αυτο καπως η ανορεξια αν εξελιχθει κατανταει ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ πλεον που δεν μπορεις να βγεις, ξες οτι ειναι ασθενεια αλλα επιλεγεις (για πολλους λογους που δεν εχουν να κανουν με τους αλλους) to stay in love with your disease... Για μενα πλεον εχει καταντησει καπως ετσι αφου δεν αντιμετωπιστηκε σωστα οταν επρεπε κ οπως επρεπε κ ειναι επιλογη του καθενος να ζει τη ζωη του οπως θελει αλλα πολλες φορες δεν την ζει οπως πραγματικα θελει οταν δεν εχει τον ΕΛΕΓΧΟ!!!
Το χω πει πολλες φορες, η εμμονη μου ειναι ο ελεγχος κ ο μεγαλυτερος φοβος η απωλεια του!!
Εντωμεταξυ μολις γυρισα σπιτι ενω οι γονεις μου ξερουν το προβλημα μου με τη βουλιμια ενω ειπα οτι θα φαω λεσχη κ οντως ετσι εγινε μου φεραν σαντουιτς κ πιτογυρα!! Αν ειναι δυνατον !! Αναρωτιεμαι ορισμενοι κατα ποσο θελουν το κακο σου η ζηλευουν.. Με αποτελεσμα παλι να κανω βουλιμικο μετα απο ενα μηνα που ημουν "καθαρη"...