ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ !!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 76
    Senior Member

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ !!!

Αυτο που λεει ο τιτλος κ ας φανει σοκαριστικο η προκλητικο η οτιδηποτε αλλο σε καποιους, ουτε που με νοιαζει κ δεν θα κολλησω καν εκει..

Οπως εχω γραψει αρκετες φορες εδω μεσα, στα 17 μου περασα νευρικη ανορεξια σοβαρης μορφης κ εφτασα ενα βημα σχεδον πριν το θανατο, ειχα φτασει 35 κιλα κ ημουν 3 μερες με ορους κ σωληνακια σε ημικωματωδη κατασταση λογω αφυδατωσης.. Παρ ολα αυτα "γυρισα" πισω απο αυτην την κολαση οχι βεβαια με τον καλυτερο δυνατο τροπο κ αυτον που θα πρεπε, αλλα με αυτον που αποφασισαν αλλοι για μενα οι οποιοι στην τελικη ηταν καραασχετοι.. με αποτελεσμα ως προς το ψυχολογικο κομματι να μην εχω ξεπερασει ακομη την ανορεξια παρολο που ειμαι φυσιολογικα κιλα, εχω τις ιδιες αντιληψεις, τα ιδια anorexia quotes κρεμασμενα σε post-it πανω απο το κρεβατι μου, τα ιδια πραγματα πανω κατω στα ημερολογια μου, τις ιδιες αφισες της kate moss, της inna κ της twiggy, κ πολλα ακομη που βαριεμαι να τα γραφω..

Αυτο που εχω καταλαβει κ θελω να τονισω για να το βαλουν καλα στο μυαλο τους καποιοι ειναι οτι η ανορεξια ΔΕΝ ειναι ουτε ενδειξη ναρκισσισμου, ουτε ψωνισματος, ουτε ωραιοπαθειας, ουτε των προβαλλομενων προτυπων κ λοιπες μαλακιες που λενε διαφοροι.. ηθελα να ξερα, ειχαν περασει αραγε αυτοι ποτε ανορεξια η ειχαν μιλησει ποτε με ανορεξικη κοπελα?? η λενε μονο τι πιστευουν κ τι τους συμφερει να λενε προκειμενου να κατευθυνουν τα πραγματα κ τις αντιληψεις οπως θελουν αυτοι??

Σημερα εδινα τεσπα κ μετα στο αστικο που ημουν μεσα μπηκε μια κοπελα που κατα 90% ειχε ανορεξια (εχω μαθει σχεδον να ξεχωριζω μια ανορεξικη απο μια εκ σωματοτυπου αδυνατη) κ αρχισανε κατι κυρατσες πισω μου "δες μια αδυνατη", (θαρρεις κ βλεπανε δεινοσαυρο), "η καημενη σαν στεκα ειναι, πως στεκεται, σαν ξυλοκοτα", "τα κανουν για να αρεσουν στα αγορια κ δεν κοιταν τον εαυτο τους" κ αλλες τετοιες πιπες που ειλικρινα ειχαν φτασει τα νευρα μου στο κοκκινο κ μου ρχοτανε να τις χτυπησω!!!!

Ελεος πια με αυτον τον ρατσισμο απεναντι στις ανορεξικες πως μεχρι προτινος ειχαν καποιοι θεμα με τις "χοντρες" κ λεγανε σχολια του τυπου "νταλικα, ντουλαπα, φαλαινο-υποβρυχιο" κτλ, τωρα εχω προσεξει οσοι βλεπουν αδυνατες κ δη ανορεξικες εχουνε τα "σκελετος, στεκα, ξυλοκοτα, νεκροκεφαλη, φαντασμα" κ παρομοιες πιπες..

Ξυπνηστε ρε η νευρικη ανορεξια δεν ειναι ουτε επιλογη, ουτε ψωνιο, ουτε ναρκισσισμος κ φιλαρεσκεια, ουτε μιμητισμος στα προτυπα.. η νευρικη ανορεξια ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ !!!!!! Ελεος πια με τους στενομυαλους να πιστευουν ακομη οτι ντεμεκ το κανεις για τα ματια του κοσμου η για το γκομενο κ οτι εισαι απλα ενα ακομη ψωνακι κ να σε σχολιαζουν κιολας!!!!!

Θα θελα πραγματικα να επιστρεψω κ να ξαναζησω ορισμενες εμπειριες οσο σκληρες κ αν ητανε, οσο κ αν υπεφερα κ πονεσα, θελω πραγματικα να βοηθησω κοπελες με αναλογο προβλημα δεν μπορω πια να ακουω τα ιδια κ τα ιδια μας πρηξανε τα αρχιδια...

Κ οσο κ να ακουστει αυτο καπως η ανορεξια αν εξελιχθει κατανταει ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ πλεον που δεν μπορεις να βγεις, ξες οτι ειναι ασθενεια αλλα επιλεγεις (για πολλους λογους που δεν εχουν να κανουν με τους αλλους) to stay in love with your disease... Για μενα πλεον εχει καταντησει καπως ετσι αφου δεν αντιμετωπιστηκε σωστα οταν επρεπε κ οπως επρεπε κ ειναι επιλογη του καθενος να ζει τη ζωη του οπως θελει αλλα πολλες φορες δεν την ζει οπως πραγματικα θελει οταν δεν εχει τον ΕΛΕΓΧΟ!!!

Το χω πει πολλες φορες, η εμμονη μου ειναι ο ελεγχος κ ο μεγαλυτερος φοβος η απωλεια του!!

Εντωμεταξυ μολις γυρισα σπιτι ενω οι γονεις μου ξερουν το προβλημα μου με τη βουλιμια ενω ειπα οτι θα φαω λεσχη κ οντως ετσι εγινε μου φεραν σαντουιτς κ πιτογυρα!! Αν ειναι δυνατον !! Αναρωτιεμαι ορισμενοι κατα ποσο θελουν το κακο σου η ζηλευουν.. Με αποτελεσμα παλι να κανω βουλιμικο μετα απο ενα μηνα που ημουν "καθαρη"...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Αφού έφτασες ένα βήμα πριν τον θάνατο, να υποθέσω ότι νοσταλγείς την κοντινότητα εκείνη, και αφού λες ότι ακόμη χρησιμοποιείς τα τρικς που σε κρατάνε στον ελεγκτικό τρόπο διαχείρισης, είσαι ακόμη ανορεξική. Οπότε προτείνω αλλαγή τίτλου, από θέλω να γίνω, είμαι ακόμη. Ποια η γνώμη σου?
    Ο ρατσισμός έχει πολλά ποδάρια, αλλά και η "απάντηση" με κίνδυνο δικό σου δεν θα τον κάνει να εξαφανιστεί.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Το ξερω οτι η απαντηση στον ρατσισμο με κινδυνο δικο μου δεν θα τον εξαφανισει, αλλα πραγματικα με εχει πιασει να βοηθησω κ δεν αντεχω πια αυτο που γινεται !! Εχω περασει απο την κατασταση αυτη κ ξερω να το ελεγχω δλδ ξερω μεχρι ποιο σημειο θα φτασω κ που θα βαλω ενα οριο, αρκει βεβαια να μη χασω τον ελεγχο!!

Κ οχι, δεν ειμαι ανορεξικη, αν ημουν αλλωστε δεν θα ημουν 53 κιλα αλλα 35 οπως τοτε απλα ως προς το ψυχολογικο κομματι λογω μη σωστης αντιμετωπισης εγινε ως τροπος ζωης οπως το γραφω παραπανω!!

Senior Member
    Γεια σου Λακρυμόζα! Είναι πολύ ωραίο που θέλεις να βοηθήσεις κι άλλες ανορεξικές και νομίζω ότι είναι μια από τις ασθένειες που κάποιος που την εχει περάσει μπορεί να καταλάβει και να βοηθήσει πολύ περισσότερο. Όμως πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσεις και το ψυχολογικό κομμάτι, να βγεις δηλαδή τελείως από αυτό για να βοηθήσεις κάποιον άλλον. Δεν είναι αργά να το κάνεις, μπορεί να μην αντιμετωπίστηκε σωστά όταν έπρεπε αλλά παρ'όλ'αυτά πρέπει να το δεις κάποια στιγμή. Δεν είναι κάτι που σε δυσκολεύεικαι σε σχέση με άλλα θέματα;

Senior Member
    κατα τη γνωμη μου αφου θες να βοηθησεις δε χρειαζετε να γινεις ανορεξικη ξανα ισα ισα εισαι καλα τωρα μπορεις να βοηθησεις,δεν ειναι αναγκη να γινεις ξανα κ τις αλλες τις μαλακισμενες που κακολογμυσαν για να μη σου πω να τους εδινες ενα χερι ξυλο κ ακουγομουν καπος θα μπορουσες ωραια ωραια να τους τη πεις...γιατι κοπελα μου να φτασεις στο σημειο να βασανιζεσαι?ζησε τη ζωη σου κ οποιος παει να στη χαλασει γαμησε σε τον δεν ειναι αναγκη να καταστραφης για κανενα εχτος αν θες να το κανεις απλα κ μονο για σενα οποτε οτι κ να σου πω δεν θα σου αλλαξω γνωμη...

Senior Member
    μα το θεμα ειναι εκει οτι δεν αντιμετωπιστηκε σωστα οταν επρεπε κ οπως επρεπε κ ημουν κι εγω τοτε μικρη κ ασχετη απο αυτα κ αβουλη κ εκανα ο,τι μου λεγανε, με χωσαν σ ενα μπουντρουμι οπου μου επιβαλλανε πραγματα με το ετσι θελω κ εχασα καθε ιχνος προσωπικης ταυτοτητας κ αξιοπρεπειας, ηθελα οπως μπηκα μονη μου στο τριπακι, μονη μου να βγω, κ γι αυτο θελω τωρα να το ξαναζησω ωστε τωρα που ξερω τα παντα απο ανορεξια να το αντιμετωπισω μια κ εξω... κ με ενοχλει αφανταστα ο ρατσισμος προς τις ανορεξικες ειδικα απο κυρατσες που μονο να σχολιαζουν ξερουν αντι να κοιταν τις μουρες τους που ειναι ζαρωμενες κ σαν απολιθωματα....

κ η ανορεξια δεν ειναι ουτε ψωνιο, ουτε επιλογη, ειναι ΑΣΘΕΝΕΙΑ, απο που κι ως που να κριτικαρουν εναν ασθενη επομενως??

κ θελω να βοηθησω πραγματικα, δεν το κανω μονο για μενα, αλλα κ για αλλες κοπελες κυριως, γιατι θελω να βοηθησω κ με τη σταση μου να δειξω καποια πραγματα κ να περασω καποια μηνυματα..

Senior Member
    Το θέμα είναι να το κάνεις πρώταγια σένα, αν έχουμε θέματα ανοιχτα και ειδικά ίδιας φύσεως με τα θέματα του άλλου δε μπορούμε να βοηθήσουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    μα το θεμα ειναι εκει οτι δεν αντιμετωπιστηκε σωστα οταν επρεπε κ οπως επρεπε κ ημουν κι εγω τοτε μικρη κ ασχετη απο αυτα κ αβουλη κ εκανα ο,τι μου λεγανε, με χωσαν σ ενα μπουντρουμι οπου μου επιβαλλανε πραγματα με το ετσι θελω κ εχασα καθε ιχνος προσωπικης ταυτοτητας κ αξιοπρεπειας, ηθελα οπως μπηκα μονη μου στο τριπακι, μονη μου να βγω, κ γι αυτο θελω τωρα να το ξαναζησω ωστε τωρα που ξερω τα παντα απο ανορεξια να το αντιμετωπισω μια κ εξω... κ με ενοχλει αφανταστα ο ρατσισμος προς τις ανορεξικες ειδικα απο κυρατσες που μονο να σχολιαζουν ξερουν αντι να κοιταν τις μουρες τους που ειναι ζαρωμενες κ σαν απολιθωματα....

κ η ανορεξια δεν ειναι ουτε ψωνιο, ουτε επιλογη, ειναι ΑΣΘΕΝΕΙΑ, απο που κι ως που να κριτικαρουν εναν ασθενη επομενως??
    κ θελω να βοηθησω πραγματικα, δεν το κανω μονο για μενα, αλλα κ για αλλες κοπελες κυριως, γιατι θελω να βοηθησω κ με τη σταση μου να δειξω καποια πραγματα κ να περασω καποια μηνυματα..

να ξεκαθαρισω οτι συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτος ο ρατσισμος απεναντι στα ατομα με ανορεξια και να παμε παρακατω..

υπαρχει σιγουρα μεγαλη αγνοια γυρω απο την ανορεξια, οπως υπαρχει ομως και για πολλες αλλες αρρωστιες που ετυχε να μην μας αγγιζουν, γι αυτο και πολλοι ισως το μπερδευουν με ναρκισισμο η κατι αναλογο.
    αλλα σε ανθρωπους που εχουν διαβασει πεντε πραγματα, ειναι γνωστο οτι ειναι αρρωστια και μαλιστα πολυ σοβαρη, καθως εχει πολυ μεγαλα ποσοστα θνησιμοτητας, αλλα ο κυριος λογος δεν ειναι ο ναρκισισμος και τα προτυπα (τα οποια φυσικα και λειτουργουν , αλλιως δεν θα ειχες στο δωματιο σου την κειτ μος), αλλα δεν ειναι ΑΥΤΟΣ ο βασικος λογος της διαταραχης, αλλα η εμμονη με τον ελεγχο...αλλωστε οι περισσοτερες ανορεκτικες κοπελες, το γνωριζουν οτι στους υπολοιπους δεν φαινονται ομορφες, αλλα το αντιθετο και απλα αδιαφορουν προκειμενου να μεινουν στα ελαχιστα κιλα....

αυτα που μας λες ομως κατα τα αλλα, ειναι πολυ αντιφατικα βρε παιδι μου.
    εφοσον γνωριζεις κι αναγνωριζεις οτι προκειται για μια σοβαρη ασθενεια,με ποια λογικη θελεις να γυρισεις εκει?
    θελεις να αρρωστησεις δηλαδη?
    κι εφοσον μονη σου λες, οτι ησουν σχεδον σε κωματωδη κατασταση οταν σε κρατησαν με το ζορι στην ζωη.
    σε αυτη την κατασταση και στα 35 κιλα, δεν υπαρχει επιστροφη χωρις ιατρικη βογθεια κοπελα μου, γιατι παραπονιεσαι που δεν σε αφησαν να το χειριστεις μονη σου λοιπον? απλα θα πεθαινες!
    δεν ειναι σαφες αυτο σε σενα , τωρα πλεον?

μας λες ακομα, οτι μπορει να σε κρατησαν στην ζωη, αλλα δεν εγινε η εσωτερικη δουλεια που θα σου επετρεπε να ισορροπησεις, και υποθετω αναφερεσαι σε ψυχοθεραπεια.
    γιατι δεν κανεις ΤΩΡΑ λοιπον αυτην την δουλεια, αντι να σκεφτεσαι να ξαναγυρισεις στην αρρωστια?
    για μενα δεν βγαινει νοημα απ ολο αυτο, εφοσον το αναγνωριζεις απο μονη σου το προβλημα.

και τι ακριβως νομιζεις οτι θα μπορεσεις να δειξεις στις ομοιοπαθεις αν επιστρεψεις στην ασθενεια?
    το θεμα ειναι να τις βοηθησεις να βγουν α[πο εκει! εσυ φιλοδοξεις να τους δειξεις τον τροπο να παραμεινουν δηλαδη?

Senior Member
    οχι σε καμια περιπτωση δε θελω να τους δειξω πως να παραμεινουν εκει περα!! αλλωστε φανταζομαι το ξερουν κ απο μονες τους κ δεν περιμενουν απο μενα να τους το πω!! ουτε θελω επειδη εγω περασα ανορεξια κ κοντεψα να πεθανω να βαλω κι αλλες κοπελες στο τριπακι αυτο κ να περασουν τα ιδια!! απλα θελω με τη σταση μου να δειξω την εναντιωση μου προς μια κατασταση που διαιωνιζεται κ πιστευω πιο πολυ θα μπορεσω να τις βοηθησω οντας ιδια με αυτες!! το να τους πω απλα οτι περασα απ την κατασταση τους μπορει στην τελικη κ να μην το πιστεψουν, θελω ταυτοχρονα να ξαναζησω καποια πραγματα απο εκεινη τη φαση (οχι ολα βεβαια, γιατι ορισμενα ηταν πολυ δυσκολα κ δυσβασταχτα) μεχρι ενα οριο που θα θεσω κ πιστευω να καταφερω να διατηρησω!!

αλλα κ για τον εαυτο μου, γιατι πιστευω εμεινε η δουλεια ανολοκληρωτη κ μου επιβαλλανε κατι, ενω μπορουσαν να μου εξηγησουνε 2-3 πραγματα κ να εχω εγω την κατασταση στα χερια μου, αλλα δεν μπορω την επιβολη "για το καλο μου" αυτο που πιστευω πρεπει να γινεται ειναι να αφηνουν περιθωρια επιλογων, δλδ να σου εξηγουν τους κινδυνους κ τις συνεπειες κ μετα να εχεις το ελευθερο επιλογης, οχι να σε "μπουζουριαζουν" με το ετσι θελω!!

κανω ψυχοθεραπεια αλλα εχω βουλιμια πλεον κ την βουλιμια την επαθα επειδη δεν αντιμετωπιστηκε σωστα η ανορεξια κ ηταν το επακολουθο της!! αρα επιστρεφοντας κανεις κατι απ την αρχη κ σωστα αυτη τη φορα εχοντας επιγνωση!!

Member
    Γιατί κολλάς στο τι λένε οι κυράτσες ; Μπορεί σε άλλα άτομα να άρεσε εκείνο το κορίτσι.

Senior Member
    Ρε συ με εκνευριζει να ακουω κακιες κ να μην απανταω!! Κ μαλιστα σχετικα με κατι που το εχω περασει κι εγω κ ξερω πως ειναι κ εχω ακουσει κ εγω παρομοια πραγματα (οχι απο κυρατσες, απο αλλους αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια..) Αλλα συνηθως σε τετοια ατομα κ ειδικα μεσα στα αστικα δεν μπαινω στον κοπο καν να ασχοληθω, δεν θελω να φανω μικροπρεπης κ να πεσω στο επιπεδο τους...

Κ φυσικα υπαρχουν αγορια που γουσταρουν ανορεξικες, κ θελει πολυ πεισμα κ κοτσια να γινει καποια αδυνατη (δεν λεω οτι πρεπει να το επιβραβευουμαι κ να το επιδοκιμαζουμε κατι τετοιο) αλλιως θα το καναν πολλες αλλα με ενοχλει ορισμενοι να τα φερνουν οπως τους συμφερει δλδ τις "χοντρες" να τις λενε "φαλαινες" κτλ κ τις "ανορεξικες" να τις λενε "σκελετους" επισης με εκνευριζει πολυ η χαζομαρα που λενε ορισμενοι για να δικαιολογησουν ανθρωπους κ καταστασεις οτι "γυναικα χωρις πιασιματα=δρομος χωρις σηματα" απορω αραγε ποιος την σκεφτηκε αυτη τη μαλακια κ οπως εγραψα παραπανω μπορει καποιες να επιλεγουν την ανορεξια ως τροπο ζωης , γιατι δλδ να ειναι κατακριτεο κ να υφιστανται ρατσισμο???

Senior Member
    Βρε κοπελιά, αφού μονη σου λες πως είναι ασθενεια. Πως είναι δυνατόν ν' αποτελεί τρόπο ζωής. Με μπερδεύεις. Το όλο σκεπτικό επιστροφής στην ασθένεια το βρίσκω λίγο ανόητο. Το να επιστρέψεις στην ασθένεια ζώντας ξανά κάποια απο τα συμπτώματα είναι απίθανο και παράλογο. Νομίζω πως αν επιστρέψεις, θα τα έχεις όλα και είναι σαν να λέω εγώ, θέλω να επιστρέψω στην κατάθλιψη για να βοηθήσω τους καταθλιπτικούς. Μα πως θα τους βοηθήσω; Το πιθανότερο είναι να τους παροτρύνω ν' αυτοκτονήσουν!!! Άσε που δεν πιστεύω πως είναι εφικτό γιατί τώρα έχεις μεγαλώσει και ωριμάσει και θ' αντιμετωπίσεις αλλιως την ασθένεια. Δεν είσαι μεγάλη για να το αντιμετωπίσεις, είσαι μολις 20! Αφού ιαθείς πλήρως, τότε θα μπορείς να βοηθάς και άλλους ανθρώπους όπως εκανε η Ζέτα Δούκα για παράδειγμα. Όσον αφορά την εμπειρία του εγκλεισμού σου, είχα εξοργιστεί και πιστεύω πως θα μπορούσες να προχωρήσεις σε καταγγελία, ακομα και τώρα δεν είναι αργά νομίζω αλλά, δεν ξέρω όμως και τι εναλλακτικές υπήρχαν αφού ειχες φτάσει σε τέτοια κατασταση. Αυτό το περί ζηλειας δεν το κατάλαβα. Στους γονεις σου αναφερόσουν;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Δεν έχει μέσα της ναρκισσισμό η άποψη πως θέλει δύναμη κότσια ξερωγώ τι άλλο η πειθαρχία με στόχο τη διατήρηση στο ιδανικό βάρος? Ή το αλλιώς θα τό΄καναν πολλές?
    Μήπως έχει λιγάκι? Στο λέω γιατί το ξέρω πως έχει, αφού η έντονη ανάγκη για έλεγχο έχει πάντα στοιχεία ναρκισσιστικά, αν και στην περίπτωση της anorexia nervosa είναι displaced control, που ουσιαστικά αποτυπώνει έλλειψη (ή εντύπωση έλλειψης) ελέγχου σε άλλους τομείς της πραγματικότητας, που απλά έρχονται και ακουμπάνε στο φαγητό.

Η ανορεξία όσο και να αποτελεί μυστική σύνδεση μεταξύ των ανα-προάνα ατόμων, δεν είναι lifestyle choice, είναι ασθένεια και μάλιστα σοβαρότατη και μάλιστα επίμονη. Όσο της αλλάζεις όνομα για να μη σε απειλεί, τόσο τη φοβάσαι άρα και η ανάγκη για έλεγχο όποιας αλήθειας δεν γίνεται παραδεχτή, είναι μεγαλύτερη, όχι μικρότερη.

#Αν εξετάσεις προσεχτικά τις δηλώσεις σου, ίσως διαδείς πίσω τους, μέσα τους, ανάμεσα στις γραμμές και τον δικό σου ρατσισμό. Καμιά μας δεν είναι ανέγγιχτη από τέρατα μαθημένα, ιδιαίτερα όταν ζούμε σε κοινωνία που σχεδόν καθημερινά εικονοποιεί πρότυπα, ειδωλοποιεί άτομα, εξοστρακίζει ανεπιθύμητα, τριπλάρει, παρακάμπτει, ισοπεδώνει υπάρξεις και φωνές.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ρε συ με εκνευριζει να ακουω κακιες κ να μην απανταω!! Κ μαλιστα σχετικα με κατι που το εχω περασει κι εγω κ ξερω πως ειναι κ εχω ακουσει κ εγω παρομοια πραγματα (οχι απο κυρατσες, απο αλλους αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια..) Αλλα συνηθως σε τετοια ατομα κ ειδικα μεσα στα αστικα δεν μπαινω στον κοπο καν να ασχοληθω, δεν θελω να φανω μικροπρεπης κ να πεσω στο επιπεδο τους...

Κ φυσικα υπαρχουν αγορια που γουσταρουν ανορεξικες, κ θελει πολυ πεισμα κ κοτσια να γινει καποια αδυνατη (δεν λεω οτι πρεπει να το επιβραβευουμαι κ να το επιδοκιμαζουμε κατι τετοιο) αλλιως θα το καναν πολλες αλλα με ενοχλει ορισμενοι να τα φερνουν οπως τους συμφερει δλδ τις "χοντρες" να τις λενε "φαλαινες" κτλ κ τις "ανορεξικες" να τις λενε "σκελετους" επισης με εκνευριζει πολυ η χαζομαρα που λενε ορισμενοι για να δικαιολογησουν ανθρωπους κ καταστασεις οτι "γυναικα χωρις πιασιματα=δρομος χωρις σηματα" απορω αραγε ποιος την σκεφτηκε αυτη τη μαλακια κ οπως εγραψα παραπανω μπορει καποιες να επιλεγουν την ανορεξια ως τροπο ζωης , γιατι δλδ να ειναι κατακριτεο κ να υφιστανται ρατσισμο???
    αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να το δουλέψεις, γιατί θα σε κάνει να χαλιέσαι πάρα πολύ. στη συναναστροφή με ανθρώπους ακούς ένα σωρό βλακείες (ενδεχομένως κι εσύ να λες για άλλους) είτε από άγνοια, είτε επειδή ο άλλος απλά μιλάει χωρίς να σκέφτεται, είτε από ανασφάλεια, είτε απο ζήλια (δεν έχουν όλοι το ίδιο κίνητρο). δεν γίνεται να απαντάς σε όλους, ή μάλλον δεν γίνεται να χαλιέσαι με ό,τι ακούς. το να μην απαντήσεις σε κάτι δεν σε κάνει μαλάκα, πολλές φορές το να αγνοείς κάποιους ανθρώπους είναι η καλύτερη απάντηση.

τώρα σχετικά με την ανορεξία, δεν είναι υποχρεωμένη η κάθε φοιτήτρια νομικής να γνωρίζει για την ασθένεια. εσύ είσαι πιο ευαίσθητη σε αυτά, επειδή το έχεις περάσει. μην περιμένεις από ανθρώπους που δεν έχουν βιώσει κάτι ανάλογο να ξέρουν.

Senior Member
    .....οπως εγραψα παραπανω μπορει καποιες να επιλεγουν την ανορεξια ως τροπο ζωης , γιατι δλδ να ειναι κατακριτεο .....
    η ανορεξια δεν ειναι τροπος ζωης.
    ειναι τροπος θανατου.
    δεν υπαρχει τροπος να εισαι μεσα και να εισαι καλα.
    η βγαινεις απο αυτην και εισαι πραγματικα καλα
    η πεθαινεις απο αυτην.
    τοσο απλα...

Page 1 of 6 123 ... LastLast