ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ - ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!!
Hello guys το θεμα αφορα το χειρισμο μιας "φιλης" μου (εκεινη με θεωρει ετσι, εγω θα την ελεγα απλα συμφοιτητρια τεσπα) κ με χει φερει στα ορια κ ειλικρινα δεν ξερω πως να αντιδρασω κ περιμενω να ακουσω αποψεις, παλι αναψα γαμωτο...
Με τη συγκεκριμενη κοπελα γνωριζομαστε απο το πρωτο ετος, 3 χρονια σχεδον δλδ κ δεν κανουμε "κολλητη" παρεα, απλα επειδη ειναι μονη της τη λυπαμαι περισσοτερο κ παραταγα πολλες φορες τις δικες μου φιλες για να βγω μαζι της κ σπαταλαγα ατελειωτες ωρες να ακουω τις μοιρολατριες της κ τις κλαψομουνιες της κ το κοντο της κ το μακρυ της..
Προκειται για ατομο της κατηγοριας των "κολλητσιδων", που δειχνεις με χιλιους δυο τροπους οτι δεν θες πολλα πολλα κ στα πρηζουνε συνεχεια κ ποσο μαλλον οταν εχεις κ εσυ δικα σου θεματα.. ειναι η συγκεκριμενη που οταν ημουν down κ δεν μπορουσα να κουνηθω με ελεγε να παμε σε εμπορικα κεντρα κ μαγαζια κτλ.. δεν ανηκει στην κατηγορια "κανω οτι δεν καταλαβαινω", το ατομακι ειναι της κατηγοριας οτι ΟΝΤΩΣ δεν καταλαβαινει κ δεν ξερω πως πρεπει να της μιλησω, ευθεως η πλαγιως..
Πως τα απομακρυνουμε γενικα τετοια ατομα?? Η συγκεκριμενη ειχε μια κολλητη η οποια προφανως δεν αντεχε το πρηξιμο κ την παρατησε κ τωρα εχει κολλησει σε μενα..
Επι του παροντος το θεμα ποιο ειναι, εχω που εχω εγω τα δικα μου τα προβληματα που δεν ειναι κ λιγα, κ ειμαι ανω κατω με τον εαυτο μου, κ ενω προσπαθω διακοπες κ ετσι να ξελαμπικαρω, επι ποσες μερες με παιρνει συνεχεια τηλ κ κλαιγεται οτι εμεινε στην πολη κτλ κτλ κ με πρηζει με ο,τι να ναι, απο την ταδε σημειωση στο ταδε μαθημα του ταδε εξαμηνου μεχρι τι χρωμα μαγιω φορεσε κ εγω δεν ξερω ποια, κ επειδη προφανως δεν την περναει η μερα με παιρνει τηλ αλλα εγω δεν ειμαι ο μαλακας κανενος επειδη αυτη ολη μερα ξυνεται κ δεν περναει η μερα να εχει την απαιτηση να την ακουω κ να της απανταω.. εχω φτασει σε σημειο εξ αιτιας της βλαμμενης να κλεινω κ τα 2 κινητα τελειως αλλα μετα παλι τα ανοιγω γιατι δεν ειναι μονο αυτη που περιμενω ειναι κ αλλοι κ μπορει να συμβει κατι επειγον κτλ κτλ
Το ακρων αωτον της βλακειας?? Μου ζητησε να ερθει να την φιλοξενησω στο εξοχικο μου αν ειναι δυνατον! Που περυσι την πηρα δοκιμαστικα κ μου μπαστακωθηκε 15 μερες κ της αρεσε κ δεν εφευγε κ περαν αυτου επαιρνε πραγματα μου χωρις να με ρωτησει κ μου τα κατεστρεφε κ οταν της μιλουσα σαν να μην συμβαινει τιποτα κ κουβαλαγε τον εναν κ τον αλλον θαρρεις κ ηταν μπουρδελο, μονο το κοκκινο φωτακι ελειπε, ελεος δλδ..
Τι να την πω κ με τι τροπο, ευθεως η πλαγιως?? Το βασικο καταλαβαινουν τετοια ατομα?? Μου χει σπασει τα νευρα κ εχω κ τα δικα μου κ δεν θελω να επιφορτιζομαι με την μαλακια του καθενος..:mad:
Any ideasSs ???