Originally Posted by
giorgos panou
ΦΙλη μου REMEDY! αλλη μια φορα με παρεξεις , δεν ηθελα να πω ,δεν ηθελα να την παροτρινω να γινει ανηθικη για τα λεφτα! υμαρτον ! ποτε τετοιο πραμα ειδικα η Broken_DoLL που μας εχει αποδειξει με αυτα που γραφει οτι ειναι μια κοπελα με αξιοπρεπεστατες αρχες, εχει ηθος ευγενεια και δεν θα τα προδιδαι αυτα για κανενα λογο , ετσι εχω συμπερανει προσωπικα για τον χαρακτηρα της.
Δεν εγραψα για μια συγκεκριμενη κοπελα , αλλα γενικα, και δεν ειναι " πορνεια " να διαλεξει καποια κοπελα για συντροφο της καποιον που εχει ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, εκτως απο αυτα που ψαχνει ,αυτα που ζητα σε εναν ανδρα να εχει και λεφτα!
Νομιζω πως πρεπει να μιλαμε στα ισια εδω μεσα , να μην υποκρινομαστε ! ΡΕΜΕΔΥ! Πες μου εσυ δλδη δεν εχεις προτιμησει αναμεσα σε δυο ανδρες που εχουν πολλες ομοιοτιτες , που εχουν και οι δυο τους αυτα που σου αρεσουν ,που σε γοητευουν ,δεν διαλεξες αυτον που εχει και λεφτα? Η εμπειρια της ζωης μου μου εχει δειξει οτι συμβαινει αυτο , αρκετα! Δεν λεω οτι το πρωτο και το τελευταιο που κοιτας ειναι τα λεφτα του! Αυτο ειναι αλλο ειναι ανηθικο και ειναι αυτο που λες εσυ, αλλα υπαρχει και αυτο βεβαια¨) ετσι?
Υπαρχουν δυο κοσμοι , ο υλικος και ο ιδεατος , στον πρωτο ζουν αυτοι που κυνηγαν το χρημα! ζουν αυτοι που τους ικανοποιουντε μονο με την αφη , και το χορτασμα των ματιων τους , που χαιρωντε με αψυχα πραματα, με αμαξια , βιλες , πανακριβα ρουχα και οτι αλλο εχει εκτιμητη και ανταλαξιμη αξια!
Στον αλλο κοσμο ,τον ιδεατο ζουν αυτοι που ικανοποιουντε με ανεκτιμητες αξιες! χωρις ανταλαξιμη αξια! ζουν αυτοι που γεμιζουν την και την καρδια τους εκτος απο το μυαλο τους! ζουν αυτοι που αναζητουν ευχαριστηση για ολες τις αισθησεις τους και λιγοτερο για αυτη της αφης! ζουν αυτοι που την ψαχνουν με τις ιδεες τους με αισθηματα και συναισθηματα!
Δυστυχως ομως ετσι οπως μας εχει μεγαλωσει η κοινωνια μας εχει περασει περιεργες και υλικες απαιτησεις , για αυτο πρεπει να βρουμε την ισορροποια αναμεσα στους δυο κοσμους , ΤηΝ απολυτη ΑΡΜΟΝΙΑ δλδη! αυτος ειναι και ο δυκος μου σκοπος στην ζωουλα μου! βεβαια καπου την πατισα ! και τα εχω κανει σκατα!