Γειας σας,ειμαι 24 χρονων και μαλλον πολυ ηλιθια και ασημαντη για να ασχοληθουν οι δικοι μου ανθρωποι με τα προβληματα μου,εξ ντρεπομαι να τουσ πω ποσο χαλια νιωθω γιατι αλλον τουσ κουρασα.Γι αυτο αποφασισα να γραψω μηπως η γνωμη αγνωστων ανθρωπων με βοηθησει περισσοτερο.ειχα σχεση με καποιον για εναν χρονο.Ημασταν κ οι δυο πολυ ερωτευμενοι κ παντα μου εδειχνε οτι νοιαζεται για μενα.καποια στιγμη εμφανιστηκε ο πρωην μου κ αυτος ζηλεψε παρα πολυ που με ενοχλουσε συνεχεια εγω ομως ενδιαφερομουν μονοο γ αυτον κ του το εχηγουσα αλλα ο εγωισμος του δεν τον αφηνε.Μια μερα τσακωθηκαμε κ χωρισαμε.αλλα μιλαγαμε στο τηλεφωνο καθε μερα κ καμια φορα βρισκομασταν κ καναμε ερωτα.μετα ξανατσακωθηκαμε κ δεν μιλαγαμε για αρκετο καιρο.εγω γνωρισα κ καποιον αλλον αλλα δεν μπορεσα ποτε να τον ξεχασω.εδω κ ενα μηνα εκανα κινηση κ ξαναμιλαμε.ξερει οτι τον αγαπω παρα πολυ αλλα δεν θελει να τα ξαναβρουμε.απο μενα λεει θελει μονο σεξ τιποτα αλλο.εγω ομως ειμαι που ερωτευμενη μαζι του κ εδω κ 8 μηνες που χουμε χωρισει δεν εχει περασει ουτε μια μερα ουτε μια νυχτα που να μην εχω κλαψει.Συνεχιζω κ κανω σεξ μαζι του το οποιο ειναι υπεροχο κ στο κρεβατι μου φερεται οπως πριν ειναι τρυφερος με μενα δεν κανει απλα την δουλεια του,ομωσ εγω στενοχωριεμαι που δεν θελει ουτε καν να βγουμε για ενα ποτο.σαν να φοβαται οτι αν μεινει λιγο παραπανω μαζι μου μπορει κ να νιωσει κατι.Νιωθω αδεια και ξεφτιλισμενη σαν να μην αξιζω τιποτα παραπανω κ συνεχιζω να το δεχομαι γιατι φοβαμαι μηπως σταματησει παλι να μου μιλαει.θελω να μαι κοντα του εστω κ ετσι.Τον αγαπω τοσο πολυ που η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον κ ψαχνω εναν τροπο να του δειξω αυτα που νιωθω αλλα ο εγωισμος του ειναι πιο δυνατος.ειναι πολυ σκληρος μαζι μου.βοηθειστε με!!!δεν θελω να τον ξεπερασω θελω να τον κανω να δεχτει την αγαπη μου.να βγαλει εξω αυτο που νιωθει κ αυτος για μενα.