Πέρα απ τα όρια είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.... :(
Γεια σας ελπίζω να είστε καλά..
Είναι η τελευταία μου ελπίδα να κρατηθώ κ είναι δύσκολο να ξέρεις ότι δεν μπορείς πλέον να κάνεις τίποτα άλλο.. Δεν έχω άλλη επιλογή, ό,τι ήταν να κάνω το έκανα..
Δεν είμαι κ στην καλύτερη φάση να γράψω οπότε σόρρυ αν γράψω μαλακίες ή ασυνάρτητα...
Την τελευταία εβδομάδα ήταν από τις χειρότερες κ πιο δύσκολες της ζωής μου, ίσως είμαι σε μανιακό επεισόδιο αλλά είναι διαφορετικό αυτό από τα προηγούμενα, με την έννοια ότι πέρα από τη διάθεση άρχισα να έχω κ άλλα συμπώματα κ έχουν αρχίσει να με τρομάζουν τα πάντα. νιώθω ότι απειλούμαι, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς από πού κ σίγουρα κάποιοι θέλουν το κακό μου κ περιστοιχίζομαι από χιλιάδες σκέψεις το δευτερόλεπτο, σε σημείο να πονάει το κεφάλι μου τόσο που ούτε με ντεπόν δεν περνάει, νιώθω να με βομβαρδίζουν κ να με ελέγχουν κ να μου βάζουν σκέψεις επίτηδες κ δεν μπορώ να ηρεμήσω κ να σκεφτώ κάτι άλλο, χώνω συνέχεια το κεφάλι μου σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό κ παγάκια μέσα κ έχω κάνει 4 κρύα ντους από το πρωί κ έχω βάλει τώρα μια παγωμένη πετσέτα για να μην πάθω υπερθέρμανση, περιττό να πω ότι όλο το make-up κ το eyeliner έχει φύγει τελείως κ είμαι σαν φρικιό..
Με είχε πιάσει μια εμμονή να τελειώσω τις εργασίες της σχολής (3 χρωστάω) κ επί 3 μέρες δεν έκλεισα μάτι κ καθόμουν πάνω από τα βιβλία κ με έπιασε μια αδιακατανίκητη τάση για διάβασμα κ ήθελα συνεχώς να διαβάζω κ το περίεργο είναι ότι τα μάθαινα με τη 2η ανάγνωση.. Χτες με έπιασε κάτι μου τη βάρεσε κ στο άκυρο έσκισα τη μια εργασία κ μετά άρχισα να χτυπιέμαι, επίσης δεν έβλεπα μπροστά μου κ κοπανήθηκα στη τζαμαρία στο σύνθετο κ έκανα ράμματα στο χέρι κ στο μάγουλο από τη μια μεριά..
Σήμερα έπαθα κάτι σαν νευρικό κλονισμό κ άρχισα να βρίζω δυνατά αυτόν που μένει στον πρώτο στο ανώγειο (φοιτητής από την Εδεσσα είναι τον ξέρω) κ ακουγόμουν σε όλο το διαμέρισμα εντωμεταξύ αυτός με έλεγε άχρηστη κ να πάω να ψοφήσω παλιο******* κ άκουγα κι άλλους κ μετά πάλι χτυπιόμουν κ έκλαιγα καλέσαν οι γείτονες την αστυνομία κ ήρθε ένας μπάτσος σπίτι κ έτρεξα να κλειδωθώ στην τουαλέτα γιατί κάτι είχαν συνομωτήσει εναντίον μου κ χτυπούσε να βγώ κ τον έλεγα αυτά, ότι δλδ έχουν στημένο κόλπο πίσω από την πλάτη μου κ ότι δεν μπορώ να βγω επειδή είμαι χάλια κ πρέπει πρώτα να κάνω μπάνιο κ να ισιώσω τα μαλλιά μου με τα πολλά βγήκα κ δεν θυμάμαι καν τι μου έλεγε καθώς έφευγε μιλούσε με τους γονείς μου κ την αδερφή μου κ του είπαν οι γονείς μου ότι δεν παίρνω τα φάρμακά μου κ αυτός είπε ότι είμαι σοβαρή περίπτωση κ κάτι για Σταυρούπολη έλεγε μετά κ ότι θα με έχουν στα υπόψιν κ αν κάνω κάτι να τον ξανακαλέσουν. ειλικρινά τρομοκρατήθηκα κ τώρα είμαι σίγουρη ότι έχουν βάλει τη μπατσαρία να παρακολουθούν τι κάνω κ το νιώθω αυτό, έχω κλείσει τα φώτα κ έβαλα το λάπτοπ κάτω από τα στρώματα για να μην μπορεί κανείς να με δει...
Εντωμεταξύ η μάνα μου λέει ότι αυτός ο φοιτητής λείπει Εδεσσα κ αποκλείεται να μιλήσαμε, αλλά είμαι σίγουρη ότι μιλήσαμε , μπορεί μετά από αυτό που έγινε να έφυγε Εδεσσα για να με κάνει ρεζίλι κ εκει, ποιός ξέρει...
Τώρα έχω ηρεμήσει κάπως, σκέφτομαι σοβαρά να πάω μόνη μου σε κλινική προτού γίνει κάτι χειρότερο κ με πανε μέσα με εισαγγελική κ γραφτεί αυτό στο ποινικό μητρώο, προτιμώ να πάω μόνη μου αξιοπρεπώς παρά να με πάνε με την κλούβα....
Το χω συζητήσει κ με τη γιατρό μου απ το τηλ κ μου είπε που (οχι Σταυρούπολη, εκεί δεν πάω με τίποτα) κ ότι μπορεί να μου κάνει καλό να ηρεμήσω κ να βρω τον εαυτό μου, βέβαια έχει κ τα αρνητικά του αλλά εδώ που έχω φτάσει είναι δρόμος χωρίς επιστροφή...
Εντωμεταξύ νιώθω ότι έχω χάσει το μυαλό μου, αλλα μου είπαν οι γονεις μου ότι δεν το χασα, απλώς μπλοκαριστηκε κ ενώ έλεγα κάτι κ φώναζα ότι είναι παραλογο, σε κάποιοες φάσεις κάτι έλεγα κ μου λέγαν "είδες που σου κόβει κ σκέφτεσαι μια χαρα?" αυτό δεν είναι αντιφατικό τώρα ??
Πω μισή ώρα γράφω αλλά νιώθω καλύτερα τώρα, το πιθανότερο είναι αύριο να μην είμαι στο σπιτάκι μου αλλά δεν φοβάμαι. πιστεύω θα αντέξω στην ανορεξία άντεξα 2 μήνες κ ημουν 17, τώρα δεν θα αντέξω ??
Δεν ξέρω αλλα είμαι σε περίεργη αίσθηση κ είμαι αισιόδοξη...
Αυτά κ σόρρυ εκ των προτέρων.....