Πέρα απ τα όρια είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.... :(
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Πέρα απ τα όρια είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.... :(

Γεια σας ελπίζω να είστε καλά..
    Είναι η τελευταία μου ελπίδα να κρατηθώ κ είναι δύσκολο να ξέρεις ότι δεν μπορείς πλέον να κάνεις τίποτα άλλο.. Δεν έχω άλλη επιλογή, ό,τι ήταν να κάνω το έκανα..
    Δεν είμαι κ στην καλύτερη φάση να γράψω οπότε σόρρυ αν γράψω μαλακίες ή ασυνάρτητα...
    Την τελευταία εβδομάδα ήταν από τις χειρότερες κ πιο δύσκολες της ζωής μου, ίσως είμαι σε μανιακό επεισόδιο αλλά είναι διαφορετικό αυτό από τα προηγούμενα, με την έννοια ότι πέρα από τη διάθεση άρχισα να έχω κ άλλα συμπώματα κ έχουν αρχίσει να με τρομάζουν τα πάντα. νιώθω ότι απειλούμαι, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς από πού κ σίγουρα κάποιοι θέλουν το κακό μου κ περιστοιχίζομαι από χιλιάδες σκέψεις το δευτερόλεπτο, σε σημείο να πονάει το κεφάλι μου τόσο που ούτε με ντεπόν δεν περνάει, νιώθω να με βομβαρδίζουν κ να με ελέγχουν κ να μου βάζουν σκέψεις επίτηδες κ δεν μπορώ να ηρεμήσω κ να σκεφτώ κάτι άλλο, χώνω συνέχεια το κεφάλι μου σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό κ παγάκια μέσα κ έχω κάνει 4 κρύα ντους από το πρωί κ έχω βάλει τώρα μια παγωμένη πετσέτα για να μην πάθω υπερθέρμανση, περιττό να πω ότι όλο το make-up κ το eyeliner έχει φύγει τελείως κ είμαι σαν φρικιό..
    Με είχε πιάσει μια εμμονή να τελειώσω τις εργασίες της σχολής (3 χρωστάω) κ επί 3 μέρες δεν έκλεισα μάτι κ καθόμουν πάνω από τα βιβλία κ με έπιασε μια αδιακατανίκητη τάση για διάβασμα κ ήθελα συνεχώς να διαβάζω κ το περίεργο είναι ότι τα μάθαινα με τη 2η ανάγνωση.. Χτες με έπιασε κάτι μου τη βάρεσε κ στο άκυρο έσκισα τη μια εργασία κ μετά άρχισα να χτυπιέμαι, επίσης δεν έβλεπα μπροστά μου κ κοπανήθηκα στη τζαμαρία στο σύνθετο κ έκανα ράμματα στο χέρι κ στο μάγουλο από τη μια μεριά..
    Σήμερα έπαθα κάτι σαν νευρικό κλονισμό κ άρχισα να βρίζω δυνατά αυτόν που μένει στον πρώτο στο ανώγειο (φοιτητής από την Εδεσσα είναι τον ξέρω) κ ακουγόμουν σε όλο το διαμέρισμα εντωμεταξύ αυτός με έλεγε άχρηστη κ να πάω να ψοφήσω παλιο******* κ άκουγα κι άλλους κ μετά πάλι χτυπιόμουν κ έκλαιγα καλέσαν οι γείτονες την αστυνομία κ ήρθε ένας μπάτσος σπίτι κ έτρεξα να κλειδωθώ στην τουαλέτα γιατί κάτι είχαν συνομωτήσει εναντίον μου κ χτυπούσε να βγώ κ τον έλεγα αυτά, ότι δλδ έχουν στημένο κόλπο πίσω από την πλάτη μου κ ότι δεν μπορώ να βγω επειδή είμαι χάλια κ πρέπει πρώτα να κάνω μπάνιο κ να ισιώσω τα μαλλιά μου με τα πολλά βγήκα κ δεν θυμάμαι καν τι μου έλεγε καθώς έφευγε μιλούσε με τους γονείς μου κ την αδερφή μου κ του είπαν οι γονείς μου ότι δεν παίρνω τα φάρμακά μου κ αυτός είπε ότι είμαι σοβαρή περίπτωση κ κάτι για Σταυρούπολη έλεγε μετά κ ότι θα με έχουν στα υπόψιν κ αν κάνω κάτι να τον ξανακαλέσουν. ειλικρινά τρομοκρατήθηκα κ τώρα είμαι σίγουρη ότι έχουν βάλει τη μπατσαρία να παρακολουθούν τι κάνω κ το νιώθω αυτό, έχω κλείσει τα φώτα κ έβαλα το λάπτοπ κάτω από τα στρώματα για να μην μπορεί κανείς να με δει...
    Εντωμεταξύ η μάνα μου λέει ότι αυτός ο φοιτητής λείπει Εδεσσα κ αποκλείεται να μιλήσαμε, αλλά είμαι σίγουρη ότι μιλήσαμε , μπορεί μετά από αυτό που έγινε να έφυγε Εδεσσα για να με κάνει ρεζίλι κ εκει, ποιός ξέρει...
    Τώρα έχω ηρεμήσει κάπως, σκέφτομαι σοβαρά να πάω μόνη μου σε κλινική προτού γίνει κάτι χειρότερο κ με πανε μέσα με εισαγγελική κ γραφτεί αυτό στο ποινικό μητρώο, προτιμώ να πάω μόνη μου αξιοπρεπώς παρά να με πάνε με την κλούβα....
    Το χω συζητήσει κ με τη γιατρό μου απ το τηλ κ μου είπε που (οχι Σταυρούπολη, εκεί δεν πάω με τίποτα) κ ότι μπορεί να μου κάνει καλό να ηρεμήσω κ να βρω τον εαυτό μου, βέβαια έχει κ τα αρνητικά του αλλά εδώ που έχω φτάσει είναι δρόμος χωρίς επιστροφή...
    Εντωμεταξύ νιώθω ότι έχω χάσει το μυαλό μου, αλλα μου είπαν οι γονεις μου ότι δεν το χασα, απλώς μπλοκαριστηκε κ ενώ έλεγα κάτι κ φώναζα ότι είναι παραλογο, σε κάποιοες φάσεις κάτι έλεγα κ μου λέγαν "είδες που σου κόβει κ σκέφτεσαι μια χαρα?" αυτό δεν είναι αντιφατικό τώρα ??
    Πω μισή ώρα γράφω αλλά νιώθω καλύτερα τώρα, το πιθανότερο είναι αύριο να μην είμαι στο σπιτάκι μου αλλά δεν φοβάμαι. πιστεύω θα αντέξω στην ανορεξία άντεξα 2 μήνες κ ημουν 17, τώρα δεν θα αντέξω ??
    Δεν ξέρω αλλα είμαι σε περίεργη αίσθηση κ είμαι αισιόδοξη...
    Αυτά κ σόρρυ εκ των προτέρων.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    εφοσον τα πραγματα εχουν αρχισει να ξεφευγουν απο τον ελεγχο σου και κατανοεις και η ιδια οτι η κλινικη ειναι μονοδρομος,τοτε να νοσηλευτεις λακρυ μου.
    δεν ειναι ντροπη.
    πολλα μελη απο εδω μεσα εχουν νοσηλευτει και βγηκαν πολυ καλυτερα.
    αυριο λακρυ "ολα ως δια μαγειας θα ειναι αλλιως"
    θα περασει και αυτο.
    σου ευχομαι ολοψυχα περαστικα κοριτσι μου!

Senior Member
    Λάκρυ μου, μια φάση είναι που θα περάσει. Αν πρέπει να πας στην κλινική, οκ, γι' αυτό υπάρχουν. Και θα γίνεις καλά. Να παίρνεις τα φάρμακά σου γλυκιά μου και εύχομαι γρήγορα περαστικά σου!!!

Senior Member
    Που είσαι βρε κοπέλα; Είχα ανησυχήσει. Μου είπαν ότι σου έδωσαν μπαν. Είσαι στην Θεσσαλονίκη; Γιατί σου συμβαίνουν όλα αυτά; Τι τρέχει; Εσύ μας έλεγες ότι μισείς τις κλινικές και ότι εκεί μέσα βασανίστικες πολύ. Τι συμβαίνει τώρα και θέλεις να μπεις οικειοθελώς; Την αγωγή σου, την ακολουθείς κανονικά; Δεν νομίζω να πρέπεις να πας στην Σταυρούπολη. Αυτό το ίδρυμα αφορά σοβαρές περιπτώσεις ρε συ. Στ' αλήθεια πιστεύεις ότι έχεις χάσει τόσο πολύ τον έλεγχο;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    ναι συμφωνω οτι ειναι δυσκολη φαση αλλα οχι δρομος χωρις επιστροφη.εισαι νεα ακομη υπομονη λακρυ μου κ ολα θα παρουν το δρομο τους,προς το καλυτερο παντα

Senior Member
    η επιστροφη θα ερθει αργα η γρηγορα λακρυ.
    να εισαι σιγουρη γι'αυτο.
    ο Θεος μαζι σου καλη μου.

Senior Member
    αν δεν εμπιστευεσαι τον εαυτο σου οτι θα παιρνεισ τα φαρμακα καλο θα ηταν να πασ γιατι αυτο που λεσ μοιαζει με ψυχωση κι αυτο δν ειναι καλο

Member
    Φίλη μου αν σταμάτησες τα φάρμακα χάνεις μία πολύτιμη βοήθεια. Μην το κάνεις αυτό και συνέχισέ τα. Μην το βάζεις κάτω

Senior Member
    Καλησπέρα Lacrymosa, θα σου πω τι πιστεύω, κι ας τα πω λίγο μπερδεμένα.
    Νικητές στη ζωή δεν έχουν χρώμα, ούτε φύλλο, και μένα με προβληματίζουν πολλές καταστάσεις περίεργες που μου συμβαίνουν, όπως για παράδειγμα τον ήχο που άκουσα πριν από λίγο να βγαίνει από το στομάχι μου νομίζω (δεν ήταν φυσιολογικό γουργουρητό), όπως και μια φωνή που ακούω κάποιες φορές να μου λέει "ναι" ψιθυριστά (δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να σημαίνει αυτή η φωνή αν και υποψιάζομαι πως έχω διασπαστεί στα δύο και έφτασα σε αυτό το κλατάρισμα) και άλλα διάφορα. Ωστόσο τα καλά νέα είναι πως όταν βγαίνω έξω, παίρνω λίγο πράσινο αέρα, δεν συμβαίνουν αυτά αφού λειτουργώ με το ρυθμό της πόλης και της κοινωνίας. Τα κακά είναι πως η μαυρίλα του υπολογιστή δεν έχει αντίπαλο. Εκτός αυτού φαίνεται να είναι μια γραμμή ζωής η τεχνολογία για τους ανθρώπους που απέμειναν σε τούτη τη Γη. Κάποιες άλλες φορές υποψιάζομαι πως έχω διάφορες αρρώστιες, από σεξουαλικά μεταδιδόμενες έως καρκίνο (άρα και την αιτία της κοινωνικής απομόνωσης), ωστόσο ακόμα ζωντανός είμαι και σε συνθήκες πραγματικού χρόνου. Άλλες φορές σκέφτομαι πως οι άνθρωποι δεν είναι κοντά μου επειδή δεν έχουν τίποτα να πάρουν από μένα και τους μισώ γι'αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    αν δεν εμπιστευεσαι τον εαυτο σου οτι θα παιρνεισ τα φαρμακα καλο θα ηταν να πασ γιατι αυτο που λεσ μοιαζει με ψυχωση κι αυτο δν ειναι καλο
    Παντελη μου στην οξεια φαση της μανιας, κατα κανονα παρουσιαζονται -μεταξυ αλλων- και ψυχωτικα συμπτωματα....
    δυστυχως...

Senior Member
    EIΡΗΝΗ ΜΟΥ, ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟΣΗ ΕΓΓΥΤΗΤΑ , ΤΟΣΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ,ΤΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ..
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
    ΗΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ?
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ?
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΣΑΙ , ΕΓΩ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ, ME TON ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΡΑΓΕ ΕΓΩ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ?
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ Ε?
    BIPOLAR ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΡΕ !!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ?
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΠΩ ΗΣΟΥΝ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ …

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    Παντελη μου στην οξεια φαση της μανιας, κατα κανονα παρουσιαζονται -μεταξυ αλλων- και ψυχωτικα συμπτωματα....
    δυστυχως...

Ναι αυτό μάλλον συμβαίνει δυστυχώς. Λάκρυ, αν εσύ το αισθάνεσαι μπες οικειωθελώς. Σε κάθε περίπτωση δες κάποιον άμεσα. Καλό κουράγιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    EIΡΗΝΗ ΜΟΥ, ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟΣΗ ΕΓΓΥΤΗΤΑ , ΤΟΣΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ,ΤΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ..
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
    ΗΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ?
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ?
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΣΑΙ , ΕΓΩ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ, ME TON ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΡΑΓΕ ΕΓΩ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ?
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ Ε?
    BIPOLAR ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΡΕ !!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ?
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΠΩ ΗΣΟΥΝ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ …
    Μ' έχεις συγκινήσει πάρα πολύ με τα λόγια σου για την Λάκρυ. Και γω, εδώ και αρκετό καιρό παλεύω με τον εαυτό μου κι ας μην έχω διπολική διαταραχή.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    To ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος και χαλαω το νημα, αλλα πρεπει να ρωτησω, σορρυ, αλλα μιας και τεθηκε οι εισαγγελικες εντολες γραφονται στο ποινικο μητρωο? Δηλαδη αν εχεις εισαγγελικη εχεις λερωμενο ποινικο μητρωο? Αρα ισως δεν μπορεις να προσληφθεις καπου κλπ.? Μπορεις να κανεις κατι γι αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μ' έχεις συγκινήσει πάρα πολύ με τα λόγια σου για την Λάκρυ. Και γω, εδώ και αρκετό καιρό παλεύω με τον εαυτό μου κι ας μην έχω διπολική διαταραχή.
    κουραγιο και υπομονη και σε σενα κουκλα μου.
    σου ευχομαι ολοψυχα να νιωσεις συντομα καλυτερα.
    ναι δεν ειναι θεμα διπολικης.
    ολοι εδω μεσα παλευουμε - αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο - με τους "δαιμονες" μας...

Page 1 of 2 12 LastLast