Πρόκειται να αλλάξω τα Solian με Seroquel, κανείς που τα παίρνει να μου πεί την άποψη του? Αν παχάινουν, αν έχουν πολλές παρενέργειες, αν σας βοήθησαν κλπ κλπ.
Printable View
Πρόκειται να αλλάξω τα Solian με Seroquel, κανείς που τα παίρνει να μου πεί την άποψη του? Αν παχάινουν, αν έχουν πολλές παρενέργειες, αν σας βοήθησαν κλπ κλπ.
δεν θέλω να πω ψέματα.. αλλα ένα χαπάκι Seroquel 25mg που πήρα μια φορα με έκανε να νιώθω απαίσια.. πολύ μαστούρα και είχε παρα πολλές παρενέργειες ένιωθα όλο το σώμα μου μουδιασμένο και αισθανόμουνα ότι δεν μπορώ να κουνηθώ.. τα solian είναι από τα καλύτερα χωρίς πολλές παρενέργειες..
το solian δεν σου κάνει??
Εγω επαιρνα 1200 χωρις καμμια παρενεργεια. Πλεον στα 600
Αντιθετα το σολιαν μου ειχε παρενεργεεις
Θα αρχίσω με 50 με μάξιμουμ τα 200 μου είπε. Παχαίνουν αυτά? με τα Solian έβαλα 12 κιλά
Γενικα τα περισσοτερα αντιψυχωτικα 2ης γενιας παχαινουν. Παντως αυτες οι δοσεις που αναφερεις ειναι αρκετα χαμηλες οποτε γενικα δεν θα χεις προβλημα. Αν θες, προσεχε λιγο τη διατροφη σου και γραψου κολυμβητηριο,αρχισε τρεξιμο κλπ. Θα σου κανω καλο και ψυχολογικα.
Καλά πήρα ενα χαπάκι των 50mg το βράδυ και το πρωϊ δεν μπόρεσα να πάω στη δουλειά... ξύπνησα κ ήμουν σαν ζόμπι ρε παιδιά, τι ναι αυτό, με έστειλε κανονικά...
50mg και σε στειλανε ? Χωρις να παιρνεις κατι αλλο ? Πολυ περιεργο μου φαινεται ....
Haldol, δεν φαντάζεσαι.. σου λέω ξύπνησα και δεν μπόρεσα να πάω στη δουλειά.. ήμουν ναρκωμένος, την ξανάπεσα κ σηκώθηκα μετά απο ώρες, σύνολο καμιά 16αριά κοιμήθηκα, σου λέω με ξετίναξε. Καλά, με 1200 παίζει ναχα πεθάνει κιόλας χαχαχα
Το πηρες μονο του η μαζι με το σολιαν ? Μην ξεχνας οτι το σολιαν κανεις λιγες μερες για να φυγει τελειως απο τον οργανισμο σου.
Ισως ειναι επειδη τηαν πρωτη φορα, εγω εχω παρει 1200 και την παλευα με τον υπνο γενικα
Επαιρνα Solian και αντι του Solian πήρα μια νύχτα το Seroquel, εσύ τι έχεις κ παίρνεις τοσο μεγάλη δόση?
Ε το σολιαν ηταν ηδη στο αιμα ομως δεν φευγει σε μια μερα, θελει 2-3 για να φυγει.
Ψυχωση λενε οι γιατροι
και πώς νιώθεις δλδ έχωντας ψύχωση? Πώς την έπαθες?
Γαμάτα ειναι!
θα με ενδιέφερε πάντως να μου πείς
Εχω γραψει εδω. Διαβασε στο "Γενικα" το θεμα με τιτλο "Χαιρετω" στη 2η του σελιδα
Οι έμμονες κ παρορμητικές σκέψεις συγκαταλέγονται στη ψύχωση?
Στη νευρωση γενικα, αλλα ναι συχνα στην ψυχωση υπαρχουν κ τετοια συμπτωματα. Επισης μπορει μια νευρωση αν ενταθει πολυ να εξελιχθει σε ψυχωση.
Εγώ έχω λεντονες ιδεοληψίες και παρορμήσεις, αλλα δέν έχω παραισθήσεις ή ψευδαισθήσεις, ούτε άλλου είδους συμπτώματα, μόνο σκέψεις, μπορεί να έχω ψύχωση δλδ?
Κοιτα ολα αυτα ειναι κατηγοριοποιησεις των ψυχιατρων ,εγω δεν δινω σημασια. Κοιτα να λυσεις αυτο που εχεις κ μη σε νοιαζει η ταμπελα.
παίρνω το σεροκουελ με σταδιακή αύξηση Στα 150 για διαταραχή πανικού βεβαία καμία σχέση με διπολικότητα η άλλες ασθένειες.δεύτερη μέρα που παίρνω 3χ50xr και αυτό πού με ενοχλεί είναι οι εφιάλτες το βραδύ πού βλέπω με αποτέλεσμά να μην ξεκουραζομαι και να ιδρωνω το βραδύ να σηκώνομαι κουρασμένος και ανήσυχος επίσης με ενοχλεί η βουλομενη μυτη....αυτά θα φύγουν στη πορεία ξέρει κανείς???
Παιδιά τι να σας πω.....
τα seroquel τα παίρνω 2 χρόνια και έχω βρει την υγειά μου....
είχα ψύχωση με διάφορα θέματα που μου συνέβησαν τα τελευταία χρόνια,ξεκίνησα με 25mg συνέχισα με 50 τους τελευταίους 3 μήνες και έχω βρει τον παλιό καλό μου εαυτό...
καμμία παρενέργεια δεν έχω,ίσως στην αρχή της θεραπείας,μία μικρή υπνηλία που σταδιακά υποχωρεί....αλλά πραγματικά με έχουν βοηθήσει πολύ.!
έχω πάρει 3 κιλά αλλά αυτό δεν νομίζω ότι προκύπτει σαν παρενέργεια του φαρμάκου,αλλά σαν αποτέλεσμα,ότι ο άνθρωπος αισθάνεται καλύτερα και έχει μεγαλύτερη όρεξη για φαγητό.!
Αλλά δεν θα σκεφτόμουν τα μερικά κιλά παρά πρώτα την γενικότερη υγεία μου.
Στεναχωριέμαι που δεν τα είχα ανακαλύψει τόσα χρόνια...ξύπναγα με κατάθλιψη και τώρα είμαι έτοιμη για καινούργια ζωή...
αυτό βέβαια πικοίλλει και από άνθρωπο σε άνθρωπο,σε μένα πάντως λειτούργησαν τέλεια....
τι 1200 mg ρε παιδια την μέρα omg! φίλε είσαι σίγουρος ; και εγώ για καταθλιψη παιρνω 100 mg και κοιμαμε σαν πουλακι αλλα γενικά είμαι στον κοσμο μου ..
εγω περνω 2 των 200mg κιλα δεν περνεις αλλα λες να φταιει αυτο που ειμαι και εγω στον κοσμο μου!!!!
βρισκομαι γενικα σε μια απαθεια!!!!
κιλα μπορει να παρεις επειδη θα σου ανοιξει η ορεξη και θα τρως παραπανω εγω με λιγο τρεξιμο και λιγη προσοχη εχασα κιολας ειμαι λιγο υπερβαρος βεβαια
φιλεμου προσωπικα τα σερικουελ μου φερνουν ορεξη να τροω!! πολύ μαλιστα¨)¨¨), κι το κακο είναι ότι επειδή -εμενα γτ. μπορει να τα παρεις κι το πρωι - εγω παντος επειδή επερνα μονο το βραδυ μου εκανε το κακο να τροω, ευτηχως όμως τα παιρνω λιγο πιο νωρις, πριν το βραδυνο γευμα ετσι το μετριαζω.
σχετικα με τα καλα αυτου του φαρμακου είναι ότι βοηθα στον υπνο κι γενικα στην χαλαρωση , αν κι αρχει πολύ να δρασει κι κρατα μεχρι την άλλη μερα το πρωι!! δλδη στην δουλεια νιωθω καπως νυσταγμένος.
Προσωπικα νομιζω ότι πρεπει να περνουμε μονο οσο είναι αναγκαια δλδη να μην περνουμε παραπανω, εμενα μου εδιναν 50μλ/ με τον καιρο κι σε συνδιασμο με καποια αλλα φαρμακα μου το αυξισε στο 3πλασιο!κι 5 πλασιο όταν ειχα καποια ψυχικα θεματα. όμως ενιωθα σαν ζαβλακομενος!! κι από μονος μου εκοψα την δωση του μεσιμεριανου, επερνα μονο το βραδυ κι καμια φορα το αποφευγα, όμως το εκανα από μονος μου κι αυτό ειχε ασχημο αποτέλεσμα.
ναι περασαν ολα σχετικα!
το seroquel οταν τον λαμβανεις στην αρχη της θεραπειας εχει σαν αποτελεσμα να αισθανεσαι σαν ζομπι οπως πολυ σωστα το ειπαν καποιοι, μονο που εμενα δεν με βοηθαει καθολου στον υπνο και αναγκαστηκα να το διακοψω.. ειναι αληθεια πως βοηθαει στην καταθλιψη? αν ναι να συνεχισω να το λαμβανω γιατι με τα κοινα αντικαταθλιπτικα δεν εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα...
εχω ξεκινησει και εγω την ληψη του seroquel xr των 50 γιατι συμφωνα με τον γιατρο μου δινεται σε ατομα που πασχουν και απο καταθλιψη σαν επικουρικο αντικαταθλιπτικο μαζι με τα κοινα αντικαταθλιπτικα. με βοηθαει στο αισθημα κενου που νοιωθω και με κανει λιγο πιο δραστηριο την αλλη μερα, εχω τωρα μια βδομαδα που κανω ληψη αυτου του φαρμακου. σε ποσο χρονικο διαστημα θα με βοηθησει???????
τα ξεκινησα οταν εκοψα χρηση βαριων ναρκωτικων να κοιμαμε..Πλεον τα περνω 2χρονια ξαναρχισα τα βαρια ναρκωτικα και οση ηρωινη και οσα υπνοτικα και να πιω αν δε πιω σεροκουελ δε μπορω να κοιμηθω..δεν βγαζω στεριτκα η κατι τετοιο απλα δε κοιμαμε ιδικα οταν ξανακοψα 5 μηνες τις ουσιες επερνα 2 των 100 τωρα θελω 1..πολυ προσοχη θελουν..
Ταχα δοκιμασει προ 3 ετων , 25mg , το μικροτερο ηταν , βαρυ φαρμακο , ακομα και στην μικροτερη δοση , ως επικουρικο της κτθλψης , εκανε αγχολυση γερη , αλλα μου ανοιγε τοσο πολυ την ορεξη , που το διεκοψα στις 15 μερες , απορω πως καποιοι παιρνουν 100 και 200 μγ , γινεσαι ζομπι κανονικο , πρεπει να συντρεχει σοβαροτατος λογος για να το παρεις ...........οχι κτθλψη .....
Εγω Αγγελε παιρνω ενα των 100 το βραδυ ευτυχως ομως ουτε την ιρεξη μου ανοιξε ουτε με ξανει ζομπι!
Και εμένα η γιατρός μου έδωσε αντιψυχωσικό, αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες. Η πείνα πάντως μειώθηκε πολύ μετά από έναν μήνα λήψης remeron. Είτε το παίρνω είτε όχι, δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές.Λες και σταμάτησε να δουλεύει, παίρνω βέβαια και εξαιρετικά μικρή δόση.
Μπορεί να συμβαίνει αυτό επειδή παίρνω μικρή δόση, ειλικρινά δεν ξέρω. Όταν το είχα αυξήσει από 15mg σε 30mg ήμουν ανήσυχη και αναγκαστικά μου το πήγε πάλι στο μισό. Μου πρότεινε να πάρω ακόμα ένα αντικαταθλιπτικό και αντιψυχωσικό επικουρικά για το άγχος και τα συμπτώματά του.
Ουτε κι εγω ξερω .................τελικα , ολα τα φαρμακα , επιδρουν διαφορετικα σε καθε οργανισμο , μονο αυτο ειναι το συμπερασμα ...................... για να σου προτεινει κι αλλο αντικαταθλιπτικο , και αντιψυχωσικο , πρεπει ναχεις πολυ αγχος , αυτο καταλαβαινω .........