Seroquel - Απόψεις? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Banned
    εχω ξεκινησει και εγω την ληψη του seroquel xr των 50 γιατι συμφωνα με τον γιατρο μου δινεται σε ατομα που πασχουν και απο καταθλιψη σαν επικουρικο αντικαταθλιπτικο μαζι με τα κοινα αντικαταθλιπτικα. με βοηθαει στο αισθημα κενου που νοιωθω και με κανει λιγο πιο δραστηριο την αλλη μερα, εχω τωρα μια βδομαδα που κανω ληψη αυτου του φαρμακου. σε ποσο χρονικο διαστημα θα με βοηθησει???????

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    το seroquel οταν τον λαμβανεις στην αρχη της θεραπειας εχει σαν αποτελεσμα να αισθανεσαι σαν ζομπι οπως πολυ σωστα το ειπαν καποιοι, μονο που εμενα δεν με βοηθαει καθολου στον υπνο και αναγκαστηκα να το διακοψω.. ειναι αληθεια πως βοηθαει στην καταθλιψη? αν ναι να συνεχισω να το λαμβανω γιατι με τα κοινα αντικαταθλιπτικα δεν εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα...
    Ναι βοηθαει στην καταθλιψη το seroquel εγω παιρνω 1effexor των 75μου το μειωσε γιατι εχω διπολικη και το SEROQUELτων 100 το βραδυ

Junior Member
    τα ξεκινησα οταν εκοψα χρηση βαριων ναρκωτικων να κοιμαμε..Πλεον τα περνω 2χρονια ξαναρχισα τα βαρια ναρκωτικα και οση ηρωινη και οσα υπνοτικα και να πιω αν δε πιω σεροκουελ δε μπορω να κοιμηθω..δεν βγαζω στεριτκα η κατι τετοιο απλα δε κοιμαμε ιδικα οταν ξανακοψα 5 μηνες τις ουσιες επερνα 2 των 100 τωρα θελω 1..πολυ προσοχη θελουν..

Senior Member
    Ταχα δοκιμασει προ 3 ετων , 25mg , το μικροτερο ηταν , βαρυ φαρμακο , ακομα και στην μικροτερη δοση , ως επικουρικο της κτθλψης , εκανε αγχολυση γερη , αλλα μου ανοιγε τοσο πολυ την ορεξη , που το διεκοψα στις 15 μερες , απορω πως καποιοι παιρνουν 100 και 200 μγ , γινεσαι ζομπι κανονικο , πρεπει να συντρεχει σοβαροτατος λογος για να το παρεις ...........οχι κτθλψη .....

Senior Member
    Εγω Αγγελε παιρνω ενα των 100 το βραδυ ευτυχως ομως ουτε την ιρεξη μου ανοιξε ουτε με ξανει ζομπι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Εγω Αγγελε παιρνω ενα των 100 το βραδυ ευτυχως ομως ουτε την ιρεξη μου ανοιξε ουτε με ξανει ζομπι!

Πολυ περιεργο ! ισως το χρειαζεσαι , και σε φερνει στα ισα σου , εγω δεν το χρειαζομουν ...........δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο ......

Senior Member
    Και εμένα η γιατρός μου έδωσε αντιψυχωσικό, αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες. Η πείνα πάντως μειώθηκε πολύ μετά από έναν μήνα λήψης remeron. Είτε το παίρνω είτε όχι, δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές.Λες και σταμάτησε να δουλεύει, παίρνω βέβαια και εξαιρετικά μικρή δόση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Και εμένα η γιατρός μου έδωσε αντιψυχωσικό, αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες. Η πείνα πάντως μειώθηκε πολύ μετά από έναν μήνα λήψης remeron. Είτε το παίρνω είτε όχι, δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές.Λες και σταμάτησε να δουλεύει, παίρνω βέβαια και εξαιρετικά μικρή δόση.
    Κιαυτο περιεργο , Αντιγονη .,.... το ρεμερον ειναι το κατ εξοχην ' ορεκτικο ' φαρμακο ...........οταν το πηρα , παλια , σε 3 μηνες , ειχα παρει 14 κιλα , και γι αυτο το σταματησα ............1 τηνμερα επαιρνα .....

Senior Member
    Μπορεί να συμβαίνει αυτό επειδή παίρνω μικρή δόση, ειλικρινά δεν ξέρω. Όταν το είχα αυξήσει από 15mg σε 30mg ήμουν ανήσυχη και αναγκαστικά μου το πήγε πάλι στο μισό. Μου πρότεινε να πάρω ακόμα ένα αντικαταθλιπτικό και αντιψυχωσικό επικουρικά για το άγχος και τα συμπτώματά του.

Senior Member
    Ουτε κι εγω ξερω .................τελικα , ολα τα φαρμακα , επιδρουν διαφορετικα σε καθε οργανισμο , μονο αυτο ειναι το συμπερασμα ...................... για να σου προτεινει κι αλλο αντικαταθλιπτικο , και αντιψυχωσικο , πρεπει ναχεις πολυ αγχος , αυτο καταλαβαινω .........

Senior Member
    Έχει "κολλήσει" το μυαλό μου, αν και πλέον το διαχειρίζομαι κάπως, η ιδέα δε λέει να φύγει... αυτός ήταν ο κύριος λόγος που μου έδωσε τα φάρμακα...

Senior Member
    Eχει ΄κολλησει ' , ε ? κακο αυτο ......... δεν ξερω κατα ποσον μπορεις να το διαχειριστεις μονη σου μονον εσυ το ξερεις αυτο , πιστευω οτι σε τετοιες περιπτωσεις , ωφελουν τα οτιδηποτε αγχολυτικα , και το ρεμερον , κανει αγχολυση , το θεωρω καλο φαρμακο , αν δεν ειχε αυτη την παρενεργεια , της πεινας , ειναι τομονο στην κατηγορια του , τετρακυκλικο .........

Senior Member
    Ναι, και εξαιτίας αυτής της παράνοιας φοβάμαι να ταξιδέψω και περιμένω μια φορά την εβδομάδα για να βγω μια βόλτα για φαγητό ή για ποτό εδώ γύρω... με πιάνει στενοχώρια και άγχος κάθε τόσο που σκέφτομαι τη μοναξιά μου...

Senior Member
    Nαι , τοχω αντιληφθει οτι δεν εισαι ιδαιτερως καλα .......... παλι καλα που μπορεις , εχεις την διαθεση , μια φορα την εβδομδα να βγαινεις , ειναι ενα κατορθωμα κι αυτο ....... η μοναξια , ε ? ασχημο πραμα να αισθανεσαι μονος , διαφορετικο απο το ' ειμαι μονος ' .................οι δυο φιλες δεν σεπισκεπτονται ? ο Φοιβος δεν σου συμπαρισταται ?

Senior Member
    E, έχουνε και τις δουλειές τους τα κορίτσια, δεν τα βλέπω τόσο συχνά. Την ξαδέρφη μου την βλέπω μια φορά την εβδομάδα, αλλά έχει αποδεχτεί την κατάσταση και δεν προσποιούμαι ότι είμαι καλά. Ο Φοίβος ναι, εγώ δεν είμαι τόσο ζεστή τελευταία και κοντεύει να μου πάθει κι αυτός μελαγχολία.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast