Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια σημαντική απόφαση που προσπαθώ να πάρω...
Πριν γράψω το λόγο για τον οποίο βάζω αυτό το θέμα να πω 2 σημαντικά πράγματα:
1ον αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που κλειδώθηκε χθες και για μένα προσωπικά καλύτερα που έγινε έτσι...
2ον αν τα συγκεκριμένα άτομα εμφανιστούν και εδώ εγώ αυτή τη φορά δηλώνω ότι ακόμα κι αν το παρέβηκα στο άλλο θέμα μου, εδώ δεν πρόκειται να τους απαντήσω ούτε να σχολιάσω τα λεγόμενα κανένος μέλους που θα είναι άσχετα με το θέμα...και θα παρακαλέσω όσα μέλη πίστεψαν ότι λέχθηκε εναντίον μου απλά να μην συμμετέχουν...νομίζω πως είναι λογικό...
Λοιπόν...θέλω να τις γνώμες για το εξής θέμα:
Όταν αναγνωρίζεις ότι έχεις κάνει λάθη σε μία σχέση, είτε κάποια τα συνειδητοποιούσες είτε κάποια όχι γιατί είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου και δεν το αντιλαμβανόσουν ότι το κάνεις καθώς και όταν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση αυτή εξαιτίας των δικών σου παλαιότερων βιωμάτων αλλά αυτά δεν υπάρχουν πλέον με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τουλάχιστον ή αν υπάρχουν, υπάρχουν σε μικρότερο βαθμό που μπορείς πλέον να τα ελέγξεις αν τα πεις αυτά στον άνθρωπο που θέλεις να επιστρέψεις μια για πάντα τώρα πια κι αν του πεις ότι από εδώ και στο εξής δεν θα του αρνηθείς ποτέ ξανά τίποτα και ότι πλέον θα τον ακούς και θα κάνεις ότι σου λέει μιας και στο παρελθόν ήσουν "ανυπάκουη" πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει στο να σε δεχτεί πίσω;
Θα σας παρακαλέσω να απαντήσετε σοβαρά κι αφού πρώτα σκεφτείτε καλά την ερώτηση μου γιατί προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να αποφασίσω αλλά είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μεγάλο δίλλημα για μένα και γιατί άπαξ και αποφασίσω να το πω αυτό, θα είναι δέσμευση...δεν πρόκειται να το πάρω πίσω άρα πρέπει να είμαι 100% σίγουρη για την απόφαση μου...
Ευχαριστώ όσους απαντήσουν επί του θέματος και μόνο...