Originally Posted by
Mercyless Fate
Παιδιά παιδιά ώπα.Μην το κουράζουμε αδίκως το θέμα.Δεν παίζουμε σε ταινία εδώ πέρα,εδώ μιλάμε για την πραγματική ζωή.Λοιπόν αν δεν έχεις hub (παρέες να σε δικτυώσουν) να κάνεις γνωριμίες για χαβαλέ τότε είσαι καμμένο χαρτί.Δεν υπάρχουν ούτε μπαρ,ούτε κλαμπ ούτε ματιές ούτε τίποτε.Αυτά είναι εξαιρέσεις και σπάνιες.Εγώ προσωπικά υπήρξε περίοδος που την έψαχνα έτσι και έπαιρνα το τρίτο πάντοτε.Αργότερα που συμβιβάστηκα και δεν έπαιζε το μάτι μου έξω έπαιρνα πάλι τα 3.Όταν έκοψα και τις εξόδους,και πήγαινα με το δόγμα που λες εσυ kuxumuxu έπαιρνα και πάλι το μπούλο γιατί ήμουνα στα ντουβάρια εγκλωβισμένος.Και τότε κατάλαβα το γιατί.Όταν ξεθόλωσε το μυαλό μου.Γιατί πολύ απλά,δεν είχα ούτε έναν φίλο που να μπορούσε να με βοηθήσει,να μου κάνει μια γνωριμία.Και αυτοί που έχω είναι σιχαμερά εσώκλειστα παρτάλια που απαξ και βρούν μια γκόμενα την προστατεύουν σαν αρχαιολογικό εύρημα.Να φανταστείς του κολλητού μου,μόνο μιας του γκόμενας έμαθα το όνομα της.Αυτής που του γνώρισα εγώ.Αλλά σαν κλασικός τσάτσος και αυτός,όταν βολεύτηκε μετά ζαμαν φου,του ήρθανε και άλλα 3 αργότερα ητανε να μην γίνει η αρχή.Μια αρχή που στην ουσία την διημιούργησα εγώ γι'αυτόν,αλλά επέλεξε να την ξεχάσει.Σιγά,τι είναι σαν τον mercyless?Μαλάκας να σκέφτεται τον φίλο του?Όχι βέβαια,βρήκε το αμόρε,και σου λέει εδώ είμαστε.Έχω και τον μαλάκα να βγαίνω και για κανα τάβλι,και τι με νοιάζει αν αυτός πνίγεται.Εγώ να είμαι καλά.Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ μάγκες δείτε την κατάματα,και καταλάβετε ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ : Αν δεν δώσετε μάχη,αν δεν δώσετε τον υπερ πάντων αγών για να ξεκολλήσετε απο τον πάτο με την κινούμενη άμμο,έπονται χειρότερα.Αγωνιστείτε τώρα,γιατι μετά θα ναι αργά.Με κάθε τρόπο πρέπει να ξεκολλήσουμε απο αυτή την μιζέρια που μας τρώει αργά και βασανιστικά την ψυχή μας.Ήτανε άρρητος νόμος για τους Πυθαγόρειους να μην μαγαρίζεις την ψυχή σου.Έτσι είναι,χείρα βοηθείας μην περιμένετε.Άλλωστε ποιος σας εγγυάται ότι οι 'φίλοι' σας δεν απολαμβάνουν την κατρακύλα σας.Και μην πεταχτεί κανείς να μου πεί ότι αυτοί δεν είναι φίλοι,γιατί αλλίμονο σε αυτόν που πιστεύει ότι οι φίλοι δεν ζηλεύουν και δεν ανταγωνίζονται και ότι ξερω γω ο κόσμος είναι φτιαγμένος απο merenda.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!