Ειμαι μονος χωρις φιλους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    κατι αλλο εκτος απο αυτο?Δεν τρελενομαι για το τρεξιμο.Και πιστευω οτι δεν εχω αυτες τις κοινωνικες δεξιοτητες να πιασω φιλια με καποιον ενω τρεχει εκει περα
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    κοιτα αυτη τη στογμη δεν εχω κατι αλλο κατα νου......ουτε εγω τρελαινομουν για το τρεξιμο απλωσ ηταν μια περιοδοσ που δεν ημουν οκ και ξεκινησα αυτο ωστε να ηρεμω και να βγαινω απο το σπιτι.....πηγαινα λοιπον σε ενα σταδιο οπου ετρεχαν και αλλα ατομα και εκει ερχονταν αγορια ακομη και κοριτσια και χωρισ να τα ξερω καν μ μιλουσαν....αλλα ατομα τα συναντουσα στ αποδυτηρια για παραδειγμα και μ λεγαν πωσ πηγε το τρεξιμο και διαφορεσ τετοιεσ ερωτησεισ που εκεινη τη στιγμη μ φαινονταν χαζεσ αλλα αν το σκεφτεισ μπορουσα μεσω αυτου να πιασω ανετα φιλια με αυτα τα ατομα.....(αγορι ειμαι....μν νομισεισ οτι μ μιλουσαν επειδη ειμαι καμια γκομενα και ειχαν αλλουσ σκοπουσ...!!!).............αν σκεφτω κατι αλλο θα απαντησω...

Μάθε μια ξένη γλώσσα,έτσι θα βρεθείς σε περιβάλλον που θέλοντας και μη θα συναναστρέφεσαι με τους συμφοιτητές σου.Ακόμα καλύτερα,ξεκίνα μια πολεμική τέχνη.Μην ξεχνάς ότι απο κάτω λές i'm a fighter.Μήπως ήρθε η ώρα να το πιστέψεις κιόλας?Ένα είναι το σίγουρο.Αν δεν προσπαθήσεις,δε πρόκειται να αλλάξει τίποτε.Και σε τελική ανάλυση δεν είναι για όλους μας εξ'ορισμού κανόνας ότι θα περάσουμε μια ζωή με φίλους,σχέσεις και τα παρελκόμενα.Αν δεν προσπαθήσουμε όμως,δεν έχει κανένα νόημα να μεμψιμοιρούμε.Δώσε τον αγώνα σου γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να φύγεις απο μια πάγια κατάσταση που κρατάει καιρό,και να σαι σίγουρος ότι στο τέλος θα είσαι τουλάχιστον a posto με την πάρτη σου ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Χωνεψε το όπως και εγω και οι προλαλήσαντες ότι ανηκουμε σ αυτη την κατηγορία που τους απορρίπτουν. Μας απορρίπτουν επειδη δεν εκπέμπουμε στην ιδια συχνοτητα μαζι τους που αυτο ποτε μη σου βαζει την ιδεα στο νου ότι εισαι βλάκας ή κατώτερος τους, καποτε αναγνωριζουν καποιον ως καλύτερο και για να μην νοιωθουν κόμπλεξ κατωτεροτητας τον αποφευγουν ή αν καταλαβουν ότι σηκώνει τον κοροιδευουν για να καλύψουν το κομπλεξ. Γυρνα τους και συ την πλάτη γρηγορα μην τους παρακαλας αμα καταλαβεις ότι δεν θελουν φιλίες.
    Φιλίες θα κάνεις έστω δυσκολα όπως οι υπολοιποι μας φτανει να κοινωνικοποιείσαι και να χεις υπομονη και να κρατας ψυχολογια και στοχους ψηλά.
    Γιαννη,διαφωνω τοσο πολυ με αυτο που γραφεις.. το θεμα ειναι ξεκαθαρα να βρεις ανθρωπους με τους οποιους ταιριαζεις κ αυτο φαινεται απο την αρχη.οταν εσυ απορριπτεις τον εαυτο σου δεν μπορεις να αποδεχτεις την προσωπικοτητα σου με τα καλα της και τα κακα της,ακομα κ οι ανθρωποι με τους οποιους ταιριαζεις θα φανε πορτα απο εσενα.αν δεν αποδεχεσαι τον εαυτο σου κ προσπαθεις να γινεις καποιος αλλος κ θες να ταιριαξεις με ανθρωπους που δεν εχετε κοινα ενδιαφεροντα νιωθεις μειονεκτικα κ παλι στο τελος κλεινεσαι στον εαυτο σου κ σηκωνεις τοιχο στους αλλους βλεποντας τους ως ανωτερους σου. κανενας δεν ειναι ανωτερος ή καλυτερος,ολοι εχουν τα θεματα τους.

Χρηστο,πιο παλια που ξαναανοιξες θεμα σχετικα με τη μοναξια σου προτεινα να αρχισεις χορο.ειναι ενας ευκολος τροπος να γνωρισεις κοσμο,να περασεις καλα κ ενδεχομενως να δεθεις με καποιους.

Στην τελικη αφου ειστε τοσοι πολλοι που νιωθετε μοναξια,απλα γνωριστειτε μεταξυ σας!

Senior Member
    εσεισ οι τρεισ πρωτοι που ειστε μονοι σασ κ οποιοσ αλλοσ ειναι γτ δε συναντιεστε να κανετε παρεα ο ενασ στον αλλον?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εσεισ οι τρεισ πρωτοι που ειστε μονοι σασ κ οποιοσ αλλοσ ειναι γτ δε συναντιεστε να κανετε παρεα ο ενασ στον αλλον?
    πολλοι λογοι, απ'το να εχουμε συνηθισει στη μοναξια τοσο ωστε να μην αντεχουμε ουτε τους εαυτους μας, μεχρι να μη μενουμε κοντα και να μην υπαρχουν λεφτα για να κυκλοφορησουμε (γιατι τα μεσα μαζικης μεταφορας δεν ειναι δωρεαν).

Quote Originally Posted by elis View Post
    Εσένα θα σε χάλαγε δλδ να τους βάλεις στην παρέα σου?

Φαίνεται ανήκεις στην κατηγορία αυτών που γυρνάνε την πλάτη. Άμα ο άλλος δε ξέρει να κάνει χαβαλέ, να ναι επικοινωνιακός και να παριστάνει το δυναμικό και το σπουδαίο, με όλα αυτα δλδ να εντυπωσιάζει, του κλείνετε την πόρτα σχεδόν στα μούτρα. Τετοιους γουστάρεις. Χωρίς δεύτερη σκέψη έκανες το διαχωρισμό. Να αυτοι ειναι μοναχικοι, οι ήσυχοι, οι βλάκες! εμεις ειμαστε άλλη κατηγορία, οι σίγουρα καλύτεροι τους. Επιβεβαίωση των όσων έχουμε πει πιο πριν.
    γιάννης

Quote Originally Posted by KENO View Post
    πολλοι λογοι, απ'το να εχουμε συνηθισει στη μοναξια τοσο ωστε να μην αντεχουμε ουτε τους εαυτους μας, μεχρι να μη μενουμε κοντα και να μην υπαρχουν λεφτα για να κυκλοφορησουμε (γιατι τα μεσα μαζικης μεταφορας δεν ειναι δωρεαν).
    Μόνο που τη μοναξιά, και εσύ όπως και όσοι άλλοι μίλησαν εδώ για μοναξια, δεν την επέλεξες αλλά εμμέσως κάποτε σου την επέβαλαν και με τον καιρό τη συνηθισες. Ειναι αυτοι που καποτε σε παρεξηγούσαν, σε κοροίδευαν, που με το ζορι σου μιλούσαν, που δε σου έδιναν σημασία, αυτοί που δε σε βοήθησαν να βρεις τα καταλληλα για σενα άτομα ώστε μαζι τους να μοιράζεσαι τα κοινα που δεν μπορουσες να μοιραστεις με τους υπόλοιπους, αυτοί που σε εκμεταλλεύονταν κλπ κλπ. Έτσι κλείστικες, όπως και άλλοι εδω, στον εαυτό σου, αναγκαστικα δημιουργησες ένα φανταστικό κοσμο στον οποίο ζούσες για να αποφύγεις στη σκέψη τη δυστυχία της περιθοριοποίησης. Και λεφτα να χεις να κυκλοφορας με τα μέσα μαζικης μεταφορας, και ταξιδια να πηγαινεις το πρόβλημα δε λύνεται. Έχω πει πιο πανω τις προτασεις μου ας μην τα επαναλαμβάνω συνεχεια.
    γιάννης

Senior Member
    αδερφέ γιάννη εγώ το χω κάνει αυτό γι αυτό βγαίνω αλλιώς δε θα είχα παρέα

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μόνο που τη μοναξιά, και εσύ όπως και όσοι άλλοι μίλησαν εδώ για μοναξια, δεν την επέλεξες αλλά εμμέσως κάποτε σου την επέβαλαν και με τον καιρό τη συνηθισες. Ειναι αυτοι που καποτε σε παρεξηγούσαν, σε κοροίδευαν, που με το ζορι σου μιλούσαν, που δε σου έδιναν σημασία, αυτοί που δε σε βοήθησαν να βρεις τα καταλληλα για σενα άτομα ώστε μαζι τους να μοιράζεσαι τα κοινα που δεν μπορουσες να μοιραστεις με τους υπόλοιπους, αυτοί που σε εκμεταλλεύονταν κλπ κλπ. Έτσι κλείστικες, όπως και άλλοι εδω, στον εαυτό σου, αναγκαστικα δημιουργησες ένα φανταστικό κοσμο στον οποίο ζούσες για να αποφύγεις στη σκέψη τη δυστυχία της περιθοριοποίησης. Και λεφτα να χεις να κυκλοφορας με τα μέσα μαζικης μεταφορας, και ταξιδια να πηγαινεις το πρόβλημα δε λύνεται. Έχω πει πιο πανω τις προτασεις μου ας μην τα επαναλαμβάνω συνεχεια.
    βασικα φταιει που μεγαλωσα. οσο εισαι στο σχολειο ξερεις, εχεις αναγκαστικα τους συμμαθητες σου, και να τσακωθεις με καποιους ή να μη σε θελουν, βρισκεις ευκολα αλλους. γιατι ανηκεις εκει και τους τρως στη μαπα ολο το χρονο, οποτε τους γνωριζεις.

μετα ομως τελειωνοντας και τον στρατο, και οταν δεν σου εχει μεινει κανενας απ'το παρελθον, και ειδικα αν εισαι ανεργος ή δεν ανηκεις καπου που εχει κοσμο, δυσκολευεσαι. ο καθενας κοιταζει να φτιαξει τη ζωη του, να βρει δουλεια, να κανει οικογενεια, να προχωρησει.

κι οταν δεν εισαι και απο μονος σου κοινωνικος, και βρισκεσαι αναγκαστικα σε περιβαλλον που ειναι χαλια (με αυτοκινητα, φασαρια, καυσαεριο) να πεις οτι σου ρχεται ορεξη να κυκλοφορησεις μονος, τοτε καθεσαι και σαπιζεις σε 5 τοιχους. και οι ευκαιριες να σου παρουσιαστουν, οταν εχεις πια συνηθισει μονος, δυσκολευεσαι να τις εκμεταλευτεις.

εμενα η μοναξια πλεον εχει γινει συνηθεια. τη μια μπορει να την αποζηταω και να νιωθω οτι δεν χρειαζομαι κανεναν, και την αλλη οτι δε προκειται να αντεξω ακριβως επειδη ειμαι μονος. αν ειχα μια σχεσουλα σταθερη μαλλον θα ημουν καλυτερα.

βασικα φταιει που μεγαλωσα. οσο εισαι στο σχολειο ξερεις, εχεις αναγκαστικα τους συμμαθητες σου, και να τσακωθεις με καποιους ή να μη σε θελουν, βρισκεις ευκολα αλλους. γιατι ανηκεις εκει και τους τρως στη μαπα ολο το χρονο, οποτε τους γνωριζεις.

μετα ομως τελειωνοντας και τον στρατο, και οταν δεν σου εχει μεινει κανενας απ'το παρελθον, και ειδικα αν εισαι ανεργος ή δεν ανηκεις καπου που εχει κοσμο, δυσκολευεσαι. ο καθενας κοιταζει να φτιαξει τη ζωη του, να βρει δουλεια, να κανει οικογενεια, να προχωρησει.

κι οταν δεν εισαι και απο μονος σου κοινωνικος, και βρισκεσαι αναγκαστικα σε περιβαλλον που ειναι χαλια (με αυτοκινητα, φασαρια, καυσαεριο) να πεις οτι σου ρχεται ορεξη να κυκλοφορησεις μονος, τοτε καθεσαι και σαπιζεις σε 5 τοιχους. και οι ευκαιριες να σου παρουσιαστουν, οταν εχεις πια συνηθισει μονος, δυσκολευεσαι να τις εκμεταλευτεις.

εμενα η μοναξια πλεον εχει γινει συνηθεια. τη μια μπορει να την αποζηταω και να νιωθω οτι δεν χρειαζομαι κανεναν, και την αλλη οτι δε προκειται να αντεξω ακριβως επειδη ειμαι μονος. αν ειχα μια σχεσουλα σταθερη μαλλον θα ημουν καλυτερα.

Παιδιά συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός,αλλά επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία μαζί σας θα το λέω μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.Όσοι λοιπόν είμαστε μονάχοι για τον οποιοδήποτε λόγο,έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι που για μένα,είναι η όλη μαγκιά στην υπόθεση.Τι?Να αυτοπροσδιορίσουμε την ευτυχία μας.Σίγουρα,όλοι μας χρειαζόμαστε κάποιον άνθρωπο κοντά μας,για να μοιραζόμαστε πράγματα,να προσφέρουμε και να λαμβάνουμε αγάπη και κατανόηση,όμως ξαναλέω ότι η σύνδεση της ευτυχίας μας ή της ευθυμίας μας με κάποιο τρίτο πρόσωπο είναι μέγα λάθος.Δεν μπορείς να συνδέεις άρρηκτα την ψυχική σου κατάσταση με ένα τρίτο πρόσωπο,γιατί αυτό σήμερα έρχεται αύριο φεύγει.Και τι μετά γυρνάς πάλι στο σημείο 0?Δηλαδή αν έρθει τσουλάμε και αν δεν έρθει στο χειρόφρενο?Η πληγή μας που ήρθε κατόπιν πολυετούς μοναξιάς ή κάποιας απογοήτευσης τελοσπάντων,δεν είναι τόσο ότι είμαστε μόνοι,αλλά το παράγωγο που είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση.Λοιπόν ξέρετε κάτι.Είμαι o Mercyless είμαι solo είμαι άνεργος με μισό φίλο και είμαι και γ*μω τα παιδιά.Αντε γεια.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mercyless Fate View Post
    Παιδιά συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός,αλλά επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία μαζί σας θα το λέω μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.Όσοι λοιπόν είμαστε μονάχοι για τον οποιοδήποτε λόγο,έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι που για μένα,είναι η όλη μαγκιά στην υπόθεση.Τι?Να αυτοπροσδιορίσουμε την ευτυχία μας.Σίγουρα,όλοι μας χρειαζόμαστε κάποιον άνθρωπο κοντά μας,για να μοιραζόμαστε πράγματα,να προσφέρουμε και να λαμβάνουμε αγάπη και κατανόηση,όμως ξαναλέω ότι η σύνδεση της ευτυχίας μας ή της ευθυμίας μας με κάποιο τρίτο πρόσωπο είναι μέγα λάθος.Δεν μπορείς να συνδέεις άρρηκτα την ψυχική σου κατάσταση με ένα τρίτο πρόσωπο,γιατί αυτό σήμερα έρχεται αύριο φεύγει.Και τι μετά γυρνάς πάλι στο σημείο 0?Δηλαδή αν έρθει τσουλάμε και αν δεν έρθει στο χειρόφρενο?Η πληγή μας που ήρθε κατόπιν πολυετούς μοναξιάς ή κάποιας απογοήτευσης τελοσπάντων,δεν είναι τόσο ότι είμαστε μόνοι,αλλά το παράγωγο που είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση.Λοιπόν ξέρετε κάτι.Είμαι o Mercyless είμαι solo είμαι άνεργος με μισό φίλο και είμαι και γ*μω τα παιδιά.Αντε γεια.
    Γι αυτο εισαι μονος σου mercyless ,επειδη εισαι και γαμω τα παιδια.... αν ησουν κανενας μαλακας,οι φιλοι θα ηταν γυρω σου σαν τις μυγες...χεχε

(..Υπαρχουν βεβαια παντα και οι εξαιρεσεις ας μη γενικευουμε)

Banned
    Quote Originally Posted by Mercyless Fate View Post
    αυτο που λες ειναι μεν σωστο και το εχω κανει, αλλα επειδη ειμαστε ανθρωποι κι εχουμε αναγκες, παντα εξαρτιομαστε απ'τους αλλους. αν υποθεσουμε πως η ευτυχια μας δε βρισκεται στα ματια μιας κοπελας, κοιταξα να τη βρω αλλου απασχολουμενος με οτιδηποτε μπορει να μου προσφερει χαρα. το αποτελεσμα ? να εχω μεινει 2 χρονια single, να κοντευω να χασω τον εαυτο μου, να μη ξερω τι θελω και που παω, να δυσκολευομαι να επανελθω κοντα στους ανθρωπους, και να στενοχωριεμαι με το παραμικρο που χαλαει κι εξαρτιεμαι, γιατι δεν εχω εναλλακτικη λυση.

δε γινεται να εισαι single στη ζωη, δε γεννηθηκαμε να ειμαστε μονοι. καλως ή κακως ομως τα πραγματα πλεον εχουν δυσκολεψει και στη χωρα μας. για να ξεκινησεις σχεση πρεπει να κανεις τον καραγκιοζη, για να τη κρατησεις δε πρεπει να εισαι μουνοδουλος, να της κανεις της κυριας συνεχεια τις χαρες. γιατι ειδικα στην Αθηνα υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια. εχει τοσες επιλογες εδω, που σε παραταει την ιδια μερα που σε γνωρισε αν της ξυνισεις με την οποιαδηποτε συμπεριφορα.

γι'αυτο στα χωρια κρατανε περισσοτερο οι σχεσεις και παντρευονται νωρις. γιατι την ζουνε τη σχεσουλα, και δε παρατανε τον αντρα τους με τη πρωτη δυσκολια. μακαρι να βρισκα κι εγω καποια να εξαρτιεται απο μενα, αλλα δε προκειται. στο παρελθον ειχα τις ευκαιριες μου, με σχεσουλες που ηταν αξιολογες, αλλα τις εχασα. πλεον δε ξερω αν θα ξανακανω σχεση. ετσι οπως καταντησα ειδικα, δυσκολο.

αν υποθεσουμε πως η ευτυχια μας δε βρισκεται στα ματια μιας κοπελας, κοιταξα να τη βρω αλλου απασχολουμενος με οτιδηποτε μπορει να μου προσφερει χαρα. το αποτελεσμα ? να εχω μεινει 2 χρονια single
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια αντίφαση σε αυτήν την πρόταση.Πάραυτα είναι καλό που έχεις προσδιορίσει την πηγή του 'κακού'.
    δε γινεται να εισαι single στη ζωη, δε γεννηθηκαμε να ειμαστε μονοι. καλως ή κακως ομως τα πραγματα πλεον εχουν δυσκολεψει και στη χωρα μας. για να ξεκινησεις σχεση πρεπει να κανεις τον καραγκιοζη, για να τη κρατησεις δε πρεπει να εισαι μουνοδουλος, να της κανεις της κυριας συνεχεια τις χαρες. γιατι ειδικα στην Αθηνα υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια. εχει τοσες επιλογες εδω, που σε παραταει την ιδια μερα που σε γνωρισε αν της ξυνισεις με την οποιαδηποτε συμπεριφορα.
    Κοίτα να δείς φίλε,οι λάβρες εποχές της δις υποτιμημένης δραχμής που με το 5χιλιαρο έβγαινε ο άλλος έξω και γ.....σε και εδερνε τελειώσανε.Σιγά σιγά αρχίζουμε όλοι να εξισωνόμαστε στην ίδια μοίρα,δηλαδή...όλοι στην ψάθα.Έχω την πεποίθηση ότι εν μέσω κρίσης θα αλλάξουν πολλά πράγματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων γενικότερα.Η ανάγκη φέρνει συσπείρωση,και ήδη μια τέτοια συσπείρωση παρατηρείται ειδικά στους μικρομεσαίους.Η πιστωτική,το status και τα βεντετιλίκια (κυρίως απο τις γκόμενες) τελειώσανε,και για όσους δεν τελειώσανε ακόμη,θα καταλήξουν μια μικρή μειοψηφία όπως και το 60.Αρε Τζέφρευ,κάτι καλό έκανες τελικά...

γι'αυτο στα χωρια κρατανε περισσοτερο οι σχεσεις και παντρευονται νωρις. γιατι την ζουνε τη σχεσουλα, και δε παρατανε τον αντρα τους με τη πρωτη δυσκολια. μακαρι να βρισκα κι εγω καποια να εξαρτιεται απο μενα, αλλα δε προκειται. στο παρελθον ειχα τις ευκαιριες μου, με σχεσουλες που ηταν αξιολογες, αλλα τις εχασα. πλεον δε ξερω αν θα ξανακανω σχεση. ετσι οπως καταντησα ειδικα, δυσκολο.
    Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.Απλώς για να το γαρνίρω λίγο παραπάνω και να γίνω λίγο καυστικός (θα έσκαγα) θα σου πω το εξής : Ήτανε η απαξίωση της ζωής του χωριού που ήτανε η αρχή του κακού γι'αυτό που συζητάμε.Με την γέννηση της αστυφιλίας,ήρθε εδώ χάμω κάθε καρυδιάς καρύδι για να κυνηγήσει το μεγάλο ψάρι.Μια πόλη που το σχέδιο της προέβλεπε 1 με 1,μιση max εκ. κατοίκους έγινε ξαφνικά η γη της επαγγελίας για όλη την Ελλάδα.Παίδες,μια πόλη που είναι άρρωστη και σαπίζει απ'όπου και αν την πιάσεις,είναι δεδομένο ότι θα αρρωστήσει και τους κατοίκους της.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Senior Member
    για να ξεκινησεις σχεση πρεπει να κανεις τον καραγκιοζη, για να τη κρατησεις δε πρεπει να εισαι μουνοδουλος, να της κανεις της κυριας συνεχεια τις χαρες. γιατι ειδικα στην Αθηνα υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια. εχει τοσες επιλογες εδω, που σε παραταει την ιδια μερα που σε γνωρισε αν της ξυνισεις με την οποιαδηποτε συμπεριφορα.
    Δεν είναι όλες ίδιες. Εξαρτάται πού στοχεύεις.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast