Originally Posted by
giawrimo
Καλημέρα σε ολη την παρέα
Είμαι νέος εδω στην παρέα σας,αποφάσισα να εγγραφω για κατι που με βασανίζει απο την παιδική μου ηλικία.
Απο όταν ήμουν παιδί,μου άρεσε να φοράω κρυφά τα ρούχα και τα εσώρουχα της αδελφής μου,ακόμα και σήμερα μου αρέσει να φοράω γυναικεια εσωρουχα,ρουχα,καλσον.
Αισθάνομαι πως μεσα μου υπάρχει μια γυναικα,μου αρεσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου ως γυναικα.
Αυτό που με μπερδεύει είναι το γεγονός πως στο δρόμο θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον μονο ενα θηλυκό και ποτέ καποιος άντρας.
Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες,τους άντρες τους φαντασιώνομαι μόνο για σεξ με εμένα στο ρόλο της γυναικας.
Πχ όταν βλέπω μια ερωτική ταινία φαντάζομαι πως ειμαι εγω στη θεση της γυναικας και τα κάνουν ολα αυτα σε εμενα,ειναι κατι που με ερεθίζει πολύ.
Δε θα αγαπήσω ουτε θα ερωτευθώ ποτέ κάποιον άντρα
Παλαιότερα ειχα συνατηθει με κάποιον 50 αρη οταν εγω ημουν 22 ετων,ειχαμε ολοκληρώσει 5-6 φορές,ομολογώ πως μου άρεσε πολύ κατα τη διάρκεια του σεξ,όμως οταν ολοκληρώσαμε ενιωσα άβολα και ειπα στον εαυτό μου πως δε θα το ξανακάνω.
Πέρασαν τα χρόνια,πρόσφατα διάβασα μια αγγελία στο ιντερνετ καποιου κυρίου 63 ετων,τον συνάντησα στο χώρο του και κάναμε μόνο χάδια και του εκανα στοματικό,δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε γιατι απο τη μεγάλη ηδονή που ενιωσα όταν εκείνος μετά το στοματικό που του εκανα ξάπλωσε επάνω μου,τελείωσα αμέσως.
Και πάλι όταν τελείωσε ερωτική παρέα ενιωσα άβολα και είπα ξανά στον εαυτό μου πως δε θα το ξανακάνω
Στη κουβέντα που κάναμε του εξήγησα όλα αυτα που σας αναφέρω και μου είπε πως σε εκείνον θα άρεσε πολύ να με βλέπει σαν το κορίτσι του,έτσι πήγε και μου αγόρασε γυναικεία εσώρουχα τα οποία θα μου τα φορέσει στην επόμενη συνάντηση μας,αν και εφόσον υπάρξει επόμενη φορά.
Για παρτενερ μου αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροι απο εμένα άντρες,αλλά όπως σας ανέφερα παραπάνω μου αρέσουν μόνο για τη σεξουαλικη μου ικανοποίηση και τίποτα παραπάνω,δεν αισθάνομαι τίποτα για κάποιον άντρα παρά μόνο μου αρέσουν για να με κάνουν να αισθάνομαι γυναίκα.
Εχθές κάπου διάβασα τυχαία σε ένα άρθρο στο διαδύκτιο πως αυτο ονομάζεται Αυτογυναικοφιλία,έψαχνα χρόνια να δω τι συμβαίνει μέσα μου,γιατί ποτέ δεν αισθανόμουν gay.Για αρκετά χρόνια πίστευα πως είμαι αμφισεξουαλικός,ομως απο εχθές οόρος αυτογυναικοφιλία νομίζω πως με αντοπροσωπευει απόλυτα
Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας,είναι κάτι που με βασανίζει απο όταν ήμουν παιδί,μπορώ να απαλλαγώ απο αυτό με κάποιο τροπο,η θα πρέπει να συμβιβαστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου;
Σας ξαναλέω πως είναι κατι που μου αρέσει πολυ (να αισθάνομαι γυναίκα) αλλά όταν τελειωνει η ερωτική επαφή η το παιχνίδι που κάνω μόνος μου στο σπίτι,ξενερώνω με οτι έκανα
Ζητώ τη βοήθεια σας
Σας ευχαριστώ πολυ και συγγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μου μήνυμα
Άγγελος