Αυτογυναικοφιλία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Junior Member
    Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου piece of mind

Banned
    Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    κανε και κανα τεστ για ειτζ,μην κολλησεις και την κοπελα
    http://www.quiz-madness.com/image-files/fun_quizzes.jpg

Junior Member
    Σε αυτό το φόρουμ μπήκα γιατί πίστευα πως θα βρώ κάποιον ειδικό για να με βοηθήσει η κάποιους φίλους-ες που θα μπορούσα να το συζητήσω και να βοηθηθώ
    Πλήν ελάχιστων ατόμων κάτι τέτοιο δε βρήκα εδω δυστυχώς
    Δεν ξέρω ποιος είναι ο σεναριογράφος του Βρώμικου Χάρρυ, που έβαλε στο στόμα του Κληντ Ίστγουντ αυτή τη μεγάλη κουβέντα "η γνώμη είναι σαν την κ@#$τρυπίδα. Ο καθένας έχει κι από μια". Τεράστια κουβέντα. Κι ειδικότερα όταν μιλάμε για τους Έλληνες. Που δεν νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Είναι βέβαιοι για αυτό. Είνια σίγουροι 100/100.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους και τις φίλες πού έσκυψαν με σοβαρότητα επάνω στο πρόβλημα που με βασανίζει και προσπάθησαν να βοηθήσουν.
    Σας είμαι υπόχρεος πραγματικά

Για τους υπόλοιπους υπομονή,σε λίγο καιρό θα αρχίσει η Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπές και δε θα χρειάζετε πλέον να είστε σε αυτό το φόρουμ

Σας ευχαριστώ όλους

Senior Member
    μν παρεξηγεις γιαωριμο!!! ο καθενας λεει αυτο που νομιζει...
    οτι σου κανει το κρατας οτι οχι...το πετας!!!
    παντως κ γω θα ελεγα να ξανακανεις μια προσπαθεια ανταλλαγης ρολων με τη κοπελα σου...
    πχ. βγαλε της το εσωρουχο στα προκαταρκτικα κ φορεσε το εσυ!!! αναλογα με τν αντιδραση της συνεχιζεις η σταματας... αν δεις οτι παει να ξενερωσει γυρνα το στη πλακα! ε... κ μετα τα ξαναλεμε να δουμε τι πετυχες!!!;)
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    μν παρεξηγεις γιαωριμο!!! ο καθενας λεει αυτο που νομιζει...
    οτι σου κανει το κρατας οτι οχι...το πετας!!!
    παντως κ γω θα ελεγα να ξανακανεις μια προσπαθεια ανταλλαγης ρολων με τη κοπελα σου...
    πχ. βγαλε της το εσωρουχο στα προκαταρκτικα κ φορεσε το εσυ!!! αναλογα με τν αντιδραση της συνεχιζεις η σταματας... αν δεις οτι παει να ξενερωσει γυρνα το στη πλακα! ε... κ μετα τα ξαναλεμε να δουμε τι πετυχες!!!;)
    Χαχαχα,μου έδωσες μια καλή ιδέα Βίκη,επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ...ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giawrimo View Post
    Χαχαχα,μου έδωσες μια καλή ιδέα Βίκη,επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ...ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ

ααα!!! τι καλόοοος!!!
    σιγουρα για μενα το λες ,ε?
    εχω κ ενα θεμα αυτοπεποιθησης κ ανασφαλειας κ,κ,κ,κ,κ,κ,κ................
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Junior Member
    Ναι για εσένα το είπα :)

Senior Member
    Δυστυχως καποια στιγμη θα πρεπει να το αποκαλυψεις στην κοπελα σου , θα ηταν μεγαλη βλακεια να το μαθει απο αλλου και ειναι μεγαλη βλακεια να κρατας κρυφες τις επιθυμιες σου , καθως αυτο σε φορτωνει με αγχος και τυψεις.
    Εγω λεω να παρεις το ρισκο και να το αποκαλυψεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δυστυχως καποια στιγμη θα πρεπει να το αποκαλυψεις στην κοπελα σου , θα ηταν μεγαλη βλακεια να το μαθει απο αλλου και ειναι μεγαλη βλακεια να κρατας κρυφες τις επιθυμιες σου , καθως αυτο σε φορτωνει με αγχος και τυψεις.
    Εγω λεω να παρεις το ρισκο και να το αποκαλυψεις.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να το μαθει απο αλλού γιατι το γνωρίζω μόνο εγώ και τα δυο ατομα που έκανα οτι έκανα,κανείς άλλος.
    Το να το αποκαλύψω δεν είναι ρίσκο γιατί ξέρω την κατάληξη

Senior Member
    το ονομα γιαωριμο παντως δειχνει οτι πιο πολυ ψαχνεσαι να βρεις κανα παππουδι να σε κανει κοπελα του παρα για να βρεις μια ακρη ;)

Banned
    Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    το ονομα γιαωριμο παντως δειχνει οτι πιο πολυ ψαχνεσαι να βρεις κανα παππουδι να σε κανει κοπελα του παρα για να βρεις μια ακρη ;)
    http://www.palmografos.com/thumbnail...=article_small

Senior Member
    Σε αυτό το φόρουμ μπήκα γιατί πίστευα πως θα βρώ κάποιον ειδικό για να με βοηθήσει η κάποιους φίλους-ες που θα μπορούσα να το συζητήσω και να βοηθηθώ
    Πλήν ελάχιστων ατόμων κάτι τέτοιο δε βρήκα εδω δυστυχώς
    Δεν ξέρω ποιος είναι ο σεναριογράφος του Βρώμικου Χάρρυ, που έβαλε στο στόμα του Κληντ Ίστγουντ αυτή τη μεγάλη κουβέντα "η γνώμη είναι σαν την κ@#$τρυπίδα. Ο καθένας έχει κι από μια". Τεράστια κουβέντα. Κι ειδικότερα όταν μιλάμε για τους Έλληνες. Που δεν νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Είναι βέβαιοι για αυτό. Είνια σίγουροι 100/100.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους και τις φίλες πού έσκυψαν με σοβαρότητα επάνω στο πρόβλημα που με βασανίζει και προσπάθησαν να βοηθήσουν.
    Σας είμαι υπόχρεος πραγματικά

Για τους υπόλοιπους υπομονή,σε λίγο καιρό θα αρχίσει η Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπές και δε θα χρειάζετε πλέον να είστε σε αυτό το φόρουμ

Σας ευχαριστώ όλους
    Σωστός!
    Να ξέρεις όμως ότι και ένας ειδικός δεν θα μπορούσε να κάνει ερμηνεία με τόσα λίγα δεδομένα. Θα ήταν άκρως αντιεπιστημονικό και παρακινδυνευμένο. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να ξέρω μερικά πράγματα για την παιδική σου ηλικία. Υπήρξε κακοποίηση? Αν ναι τι είδους (σωματική, σεξουαλική, συναισθηματική πχ παραμέληση, εξευτελισμός, ταπείνωση) από τον μπαμπά ή από την μαμά? Τα πιο επικρατέστερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου ποια πιστεύεις ότι είναι? (πχ αποφευκτικότητα). Τέλος θα ήθελα να ξέρω εάν νιώθεις φόβο για τους άντρες?

Δεν υπάρχει περίπτωση να το μαθει απο αλλού γιατι το γνωρίζω μόνο εγώ και τα δυο ατομα που έκανα οτι έκανα,κανείς άλλος.
    Το να το αποκαλύψω δεν είναι ρίσκο γιατί ξέρω την κατάληξη
    Ουτε συζητηση να της το πεις αμεσα, και μαλιστα τη στιγμη που όπως λες ειναι απιθανο να το μαθει κι αν το μαθει θα εχεις σιγουρα τον τροπο να την πείσεις ότι δε συνεβη κατι τετοιο.
    Μόνο εμμεσα, βολιδοσκοπώντας που λενε. Μια καλη ιδεα σου εδωσε η hapydays. Τετοιας φυσης μεθοδους κι αναλογα με την αντιδραση της κρινεις. Αλλιως μην ρισκαρεις να χασεις εναν ανθρωπο που αγαπας. Ε
    λπίζω να μην κατευθυνεις τη σκεψη σου στο να το ποθει εντονα, να ναι πραγματι αυτο που σου βγαινει κι αν ειναι αυτο που σου βγαινει να το κρατας μυστικο απ αυτην μεσα απο τους πολύ λιγους ερωτικους συντροφους που επιλεγεις.
    γιάννης

Αγαπητέ giawrimo.

Εψαξα στο διαδικτυο για τη αυτογυναικοφιλια, αλλα δεν βρηκα απολυτως τιποτα. Μονο για την γυναικοφοβια μου εβγαλε.
    Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου δωσεις τις πηγες σου, μηπως με βοηθησουν να καταλαβω καλυτερα τι συμβαίνει? (παροτι το αρθρο σου ειναι κατατοπιστικο).

Επίσης, οταν θελεις να γινεις γυναίκα και να εχεις γυναικειο ρολο, το θελεις ακομα μετα απο ερωτικη συνερευση με τη κοπέλα σου?

Πραγματικα, επειδη δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε ψυχολογος, μου ειναι αδυνατο να καταλαβω πως πρεπει να το αντιμετωπισεις. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι πρεπει να το αντιμετωπίσεις, αλλα μάλλον να το δεχτείς.

Μέχρι τώρα γνωριζω οτι ανδρες που είναι ετεροφυλοι ΑΛΛΑ θα ηθελαν (ή νομιζουν πως θα ηθελαν) να εχουν και γυναικειο ρολο,
    ειναι (η θα μπορουσε να ειναι ) οι αμφιφυλοφιλοι, οι μαζοχιστες (η οπως αλλιως λεγετε), ανθρωποι με ορμονικα προβληματα, άνθρωποι που ειναι χρονια παχύσαρκοι και/η παρθένοι σε μεγάλη ηλικία, (καθώς αμφιβάλλουν για τη σεξουαλικότητα τους), κλπ.

Απο το αρθρο σου καταλαβαίνω οτι, αν βγάζαμε το γεγονος οτι νιώθεις ασχημα μετα απο ερωτικη επαφή με ανδρα, τοτε θα ηταν αρκετα ασφαλες να μιλησουμε για bisexuality.

Έτσι λοιπον επανερχομαι στο προηγουμενο ερωτημα: Οταν θες να το παιξεις γυναικα, σε τι κατάσταση είσαι?

Junior Member
    Ισως να μπορουσα να βοηθησω..λιγακι
    Παραθετωντας τις δικεςμου εμπειριες...
    Last edited by sounis; 23-01-2015 at 11:29.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread