Originally Posted by
Diana82
Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 10 χρόνια κ παντρεμένοι τα τελευταία 5. Γενικά πάντα είχαμε κάποια θέματα επικοινωνίας, με αποτέλεσμα ανα καιρούς να νιωθω παραμελημένη.
Φέτος,αρχές καλοκαιριού κ ενώ ήμουν έξω με μια παλιά φίλη, έτυχε να «πέσουμε» σ έναν παλιό της συνάδελφο. επίσης παντρεμένος. Έτσι καταλήξαμε όλοι μαζί για φαγητό και μετά καφέ. Στις τόσες ώρες αντάλλαξαμε και τηλ. Αρχίσαμε να μιλάμε με τηλ και μήνυματα αρκετές φορές μέσα στη μέρα.Μου είπε πως είναι στα χωρίσματα με τη γυναίκα του,απλά ζουν στο ίδιο σπιτι για τα παιδιά κτλ.
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν τον πίστεψα κ νόμιζα πως ήτανε υπερβολές για να με «ρίξει» Τελικά όμως κατάλαβα πως όντως τα πραματα δεν ήταν καθόλου καλα.
Εκείνο το διάστημα από την άλλη, κι εγώ με τον άντρα μου ήμασταν και παλι σε μια περίεργη κατάσταση,όποτε και τελικά ενέδωσα στις επίμονες προτάσεις του για να βρεθούμε.
Θα πρέπει να σας πω βέβαια πως κάτι τέτοιο το έκανα πρώτη φορά , και τις πολύ λίγες φορές που βρεθήκαμε είχα ιδιαίτερα πολύ έντονο άγχος ! Κάπως έτσι κι πήρα την απόφαση να το τελειώσω..
Το θέμα είναι ότι τώρα το έμαθε η γυναίκα του (είδε ένα παλιό μήνυμα απ ότι μου είπε).
Με παίρνει συνεχώς τηλ κ με απειλεί ότι θα τα πει στον άντρα μου, ότι ξέρει ποια είμαι, ξέρει που δουλεύω εγώ κ που δουλεύει ο άντρας μου, και αλλά τέτοια !
Ειναι κάτι το οποίο με έχει αγχώσει παρά πολύ και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ .
Δεν μπορώ να κοιμηθώ,να δουλέψω , να φάω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο μου, σταματάει η καρδιά μου. Στη δουλειά μου 2 φορές μ ενημέρωσαν ότι μ έχει ζητήσει κάποια κοπέλα στο τηλέφωνο!! Στο τηλέφωνο της δουλειας με παίρνει μόνο η κοπέλα που προσέχει την μικρή και πολύ σπάνια ο αντρας μου.
Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να νιωθω έτσι, αλλά δε νιωθω ασφάλεια πουθενά, ουτε μέσα στο ίδιο μου το σπιτι. Νιωθω συνεχώς σαν «κυνηγημένη» κ ότι απειλούμαι.
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως μπορώ να κινηθώ νομικά, γιατί πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως η γυναίκα δεν είναι και πολύ καλα..
βοήθεια , είμαι σε απόγνωση !