πιστευετε; πιστευετε στο θεο;
Printable View
πιστευετε; πιστευετε στο θεο;
Στο Θεό πιστεύω.στα μαγια καθόλου.
Ναι και ναι :)
Θα ξεκινήσει πάλι flame war με το θέμα αλλά τι να κανεις. Θα το πω απλα, όποιος ψάχνει βρίσκει, απο τον καναπε με διάθεση μηδενισμού... δε θα βρει κανεις τιποτα αρα θα συμπεράνει ότι δεν υπάρχει τίποτα.
Αν δε δώσεις δικαίωμα (με το να είσαι μακριά από το δρόμο του Θεού) δε θα σε πιάνουν μαγια.
Καλή δύναμη.
Γιατί ρωτάς αν επιτρεπεται?
Στον Θεό πιστεύω. Στις θρησκείες όχι, ούτε στα άμπρα καταμπρα
Μαγιά μαγιά θα σου κάνω να μ’ αγαπήσεις
Κι όποιον γνώρισες ως τώρα θα τον μισήσεις
Αγαπητο μελος φυσικα κ υπαρχουν τα μαγια η βασκανια οπως λεει η εκκλησια μας κ σιγουρα ειναι κατι βλαβερο κ επικυνδινο δεν υπαρχει καλη μορφη μαγειας ειτε λευκη ειτε μαυρη οπως λενε ορισμενοι ειναι το ιδιο κακο ενας ιερεας μπορει να σε κατατοπισει περισσοτερο
Χμμ. Δεν ξέρω αν πιστεύω στα μαγιά, μάλλον όχι. Πιστεύω όμως ακράδαντα στις προθέσεις. Τι εννοώ. Εγώ έχω πολύ αυξημένο ένστικτο. Πχ, πολλές φορές μέσα στην ημέρα μου, νοιώθω ότι ο άντρας μου εκείνη τη στιγμή με σκέφτεται, και 7 στις 10 ή 8 στις 10 θα χτυπήσει το τηλέφωνο να μου πει σε σκεφτόμουν κ ήθελα απλώς να σου το πω. Χωρίς συγκεκριμένη περιοδικότητα (πχ να συμβαίνει μόνο πρωινά απογεύματα κτλ) και χωρίς να κάνει συγκεκριμένη εργασία όταν συμβαίνει. Κι εγώ κάνω το ίδιο, δηλαδή τον παίρνω τηλέφωνο και 7 στις 10 θα μου πει το ήξερα πως με σκέφτηκες, το ένοιωθα. 100% δεν έχει κάνει μαγιά κάνεις σε κανένα.
Επίσης τελευταία ένοιωθα αρνητικού ήτα, ήξερα βέβαια πως με σχολιάζουν συγκεκριμένα άτομα, αλλά όλα πήγαιναν άσχημα, κόπηκε το ρεύμα, κάηκαν πρίζες, έσπασαν ποτήρια στο άσχετο μέσα στο ντουλάπι.
Όταν πρωτόγνωρο σα τον άντρα μου, και ένοιωθα πρώτη φορά αυτό το πράγμα με το ένστικτο, είχα φτιάξει στο μυαλό μου μια θεωρία. Πως όλοι οι άνθρωποι, είμαστε σαν ένας παγκόσμιος ιστός, κάτι σαν ίντερνετ, όπου μέσω αυτού του δικτύου, τηλεμεταφερονται ας πούμε, συναισθήματα, αισθήσεις, κάποιου είδους ενέργεια ας πούμε. Ξέρω πως είναι μάλλον απίθανη έως βλακώδης θεωρεία, αλλά εμένα μου αρέσει να το φαντάζομαι έτσι.
Εάν λοιπόν υποθέσουμε πως όντως υπάρχει ενας αόρατος η μη αντιληπτός μηχανισμός επικοινωνίας μεταξύ των ατόμων, τότε είναι λογικό να πιστεύει κάποιος στα μαγιά. Όχι ότι επειδή ξερωγω έγραψες μια πεντάλφα κ σκότωσες κι ένα κοκόρι, αλλά με μοναδικό παράγωντα παρεμβατισμου τα αρνητικά συναισθηματα που τρέφει κάποιος για κάποιον άλλο.
Κι εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ όλων των ανθρώπων που επιτρέπει να γίνονται θαύματα. Η μία μεγάλη χάρη που έχουμε σαν άνθρωποι είναι ότι μπορούμε να δουλεύουμε σε ομάδες και μας επιτρέπει να επιτελούμε τεράστια έργα, ουσιαστικά θαύματα.
ο Χριστος οταν αναστηθηκε ηταν ντυμενος στα λευκα αρα υπαρχουν 2 ειδη μαγειας η λευκη και η μαυρη η λευκη αντιπροσωπευει το θεο και η μαυρη τον διαβολο αλλα αν θελει κανεις να αναλυσει τι ειναι ισχυροτερο ας δουμε τι συμβολιζουν τα 2 χρωματα το λευκο ειναι ολα τα χρωματα μαζι ενω το μαυρο ειναι αυτο που δεν υπαρχει δηλαδη το κενο αρα το μαυρο απλως κοπιαρει το λευκο και προσεξτε στα σημεια που το μαυρο γυαλιζει φαινετε σαν ασπριλα αρα διερωταμαι πως η απομιμηση θελει να υπερβει το θεο λεγοντας οτι ειναι και αυτος θεος ενω δεν ειναι θεος αλλα απομιμιση θεου.αρα λογικα ο αληθινος θεος θα ειναι ντυμενος στα λευκα.ενα αλλο ενδιαφερον θεμα ειναι ας κοιταξει κανεις τι βλεπει στον ουρανο μπλε που εναλασετε σε μαυρο τη νυχτα και πορτοκαλι στο ηλιοβασιλεμα και λευκα συννεφα αρα τα χρωματα δεν εχουν πραγματικη δυναμη και μιαζουν περισσοτερο με το καθρεφτη οπως ακριβως φαινετε να ιριδιζει το φως σχηματιζοντας το ουρανιο τοξο αν προσεξε καπιος το λευκο θα παρατηρισει οτι τιποτα δεν ξεχωριζει οπως αυτο
Ούτε στα μάγια,ούτε σε θεούς, ούτε σε δαίμονες. Πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπινου μυαλού
Όχι δεν πιστεύω ούτε στα μαγιά, ούτε στον Θεό, ούτε σε καμία θρησκεία.
Όλα αυτά είναι δημιούργημα του ανθρώπου για να έχει κάτι να φοβάται,ελπίζει κτλ.
η κανονικη φραση θα ηταν οτι δε θελεις το δρομο του θεου απλα
Όχι και όχι.
Κάνεις κάποιο γκάλοπ;
Πιστεύω στον μαγο του ΟΖ
θα σας πω γιατι γτ στη μαμα μου λενε οτι ειχαν κανει μαγια η θειαντης που τη ζηλευε κ ολο τονχωριο ηξερενοτι ειναι μαγισσα. και γιατι τη ζηλευε; επδ ηταν καλη μαθητρια αριστη κ ο πατερας της την κοροιδευε οτι η δικη της κορη ειναι ενα τουβλο και δεν θα γινει τιποτα. το κακο ειναι οτι αυτο επιβεβαιωθηκε με το να βλεπω ζωντανο εξορκισμο μεσα στο σπιτι μου. δλδ, ο παπας γνωστος της της διαβαζε γνωστους εξορκισμους και κουσουσε λιγο το κεφαλι της κ αρχισε να μιλαει και να λεει η θεια της της τα κανα για να υποφερει κ δεν φευγω κ τετοια οχι κτ τελειως εξτριμ εγω βεβαια χεστηκα κ βγηκα εξω. εντωμεταξύ η μαμα μ ελεγε στη μανα της φωναζα μηπως μ κανε τπτ ο παπας ειναι μαγος; κ τα σνομπαρε. τσπαντων η μαμα μ ειχε παψει να ταν ξαφνικα καλη μαθητρια τοτε κ εκει π ηταν αριστη εγρΦε χαλια. επισης ειχε ιψδ κ επαθε κ καρκινο τ μαστου δν υπεφερε πολυ εζησε χρονια τελικα πεθαε στα 54 μετ απο 12χρονια.απλα εγω επδ απο 7χρονων βασανιζομαι με ιδεοληψιες κ μ συμβαινουν περιεργα πραγματα πχ μια φορα μ ρθε να καταραστω καποιπν κ το σκεφτομουν εντονα ολη νυχτα κ την αλλη μερα πεθανε κ πολλα τετοια χτυπαει το ψυγειο οταν νιωθω ενταση οταν δν πραγματοποιω τις εμμονες μ κ τετοια δλδ δν ειναι καλσσσικη ιψδ επηρεαζεται η τηλεοραση κ λεω μηπως αυτα ειναια ρνητικα κυμματα οπως λετε κ απο πανω κ επιδρουν στις ηλεκτρικες συσκευες εχω τρομαξει δν ξερω π να το πω την αλλη φορα η ιψδ μ λεγε εντονα να πω γ να μην γινει αυτο να δω αυριο ενα ψοφιο γατι στο δρομο κ το ειδα ενω δν το θελω γενικα τα ψυγει αχτυπανε οταν δν ειμαι καλα απο εμμονεε. κ αποφασισα να παω σε μεντιουμ γτ εχω σταματησει κ τη χωη μ ενω ημουν αριστη μαθητρια δν ειπα τπτ στο μεντιουμ να δω αν θα βρει τπτ μονη της πηγα σε 4μεντιουμ γ να μαι κ σιγουρη κ βρηκε πολλα κ μ πε οτι εχω κ μαγια κ δν βλεπει να πρχωραω. οποτε δν ξερω τι να κανω εντωμεταξυ εχω ιδεοληψιες κ ν απαω κ σε παπα τρ να μ διαβασει εξορκιμσους ασε π δν διαβαζουν ειχα παει παλια αλλα δν ελεγα τπτ ουτε γυριζα κεφαλια κ τα κλασσικα το θεμα ειναι οτι υποφερω κ θελω αν ειναι μαγια να βρω εναν τροπο να τα λυσω αλλα παλι μ ρχονται ιδεοληψιες. αυτά ηταν κ αλλη μια εδω πατρα π ειχε θεμα κ ειχε ενα πατερ π τη βοηθουσε αλλα εχει πεθανει κ επισηε οποιον πατερ εχω βρει διορατικο κε τσι εχει πεθανει μπας κ εβρισκα σωτηρια αφου ειμαι 27χρονων κ εχω κολλησει θελω να δωσω ξανα πα ελληνιες ετσι γ να ξαναμπω στην ιδια σχολη επδ μ. κολλησε ολα αυτα δν μ επιτρεπουν να προχωρησω. δν ξερω τι να κανω. πια καμια ιδεα..; μιλαω με. εναν παπα καλο κ μ λεει με διαβαζει αλλα ως εκει
εγω θελω να σ ερωτισω εσενα τι πιστευεις μπορει να σεε βοηθησει σε αυτην την φαση?
οκ τωρ αυτο δεν θα το πω για σενα γτ δεν γνωρισω την περιπτωση σου αλλα γενικα ρ παιδια πιστευω ειναι αυτονοιτο πω στην ζωη μα ςκαλο ειναι να αποφευγουμε τιες βλακιες κ αποσο νομιζω η ενασχοληση με αυτα ειναι καθαρη βλακεια κ αν το παμε κ λιγο παραπερα... εινιαμια ενασχοληση με πραγματα που δεν ξερουμε κ ειναι κ πολυ επικυνδυνα... για παραδειγμα ολλοι οσοι ασχολουνταν με αυτα για χρονια δεν ειναι οτι εμφανιστικε ο μπαμπουλας κ τους εφαγε η τους σκωτοσε... ειναι οτι τους επιρεασε ψυχολογικα σε τεραστιο βαθμο που μετα χασαν την ζωη του καποι την χασαν κ κυριολεκτικα... αυητ ειναι η παγιδα... ουτε θανανκλαυψεις κτ με το να ασχολεισαι συνεχος ουτε θα αποκτησεις καμια υπρδυναμη... γνωμη μου
επεισης για να βοηθησω... υπαρχει κ ενα αλλο σεναριο των συνχρωνων πνευματικων κυκλων πως ολλα αυτα τα αρνιτικα που μοιαζουν με μαγικα η με καταρες στην ουσια τα προκαλεις εσυ στομν εαυτο σου με την αρνιτικη προιδιαθεση που εχεις γτ λενε οτι αισθανωμαστε νομιζουμε αυτο φερνουμε στην ζωη μας.. που ξερεις? μπορει να ειναι κτ τεοιο κ μολης αλαξεις σταση ζη ςνα αλαξου κ ολλα... παντος για τις καταρες κ τις μαυριες που νομιζεις οτι σε κυνηγανε θα ελεγα να στραφεις εξολοκληρου προς τον παπα η την εκλησια η την θρησκεια μας κ τα βιλβλια τη η γενικα προς αυτην την μερια κ να αφησις την αλλη μερια των μεντιουμ κ αυτων γτ ετσι την πατανε οι πιο πολοι
αλεκο για μενα δε νοιζεται κανεισ δεν πειραζει ουτε εσυ αλλα θα σου λυσω την απορια με το θεο γτ ειμαστε καλη ομαδα ο ανθρωποσ ειναι φτιαγμενοσ απο χαρακτηρα και αντιδρασεισ καπωσ ετσι ειναι κι ο θεοσ κι η εκκλησια απλα οι αντιδρασεισ ειναι χαλια κι καπωσ ετσι ειναι κι η εκκλησια ο θεοσ αυτα που λεσ ειναι για τον ανθρωπο οι αμαρτιεσ τα φαγητα τα ποτα κλπ για μενα δε νοιαζεται κανενασ ζησω πεθανω το ιδιο να ξερετε και να ζησω στα παπαρια μασ και να πεθανω στα παπαρια μασ τη θεραπεια την ξερουν οι γιατροι εμενα με χρησιμοποιησαν η δουλεια εγινε χαμπαρι δεν πηρε κανενασ εγω ειμαι ενταξει με το θεο αν και ειμαι κωλοπαιδο γτ βοηθησα τωρα τισ θεραπειεσ θα τισ εχει η μαφια και απο την αλλη οι γιατροι με φαρμακα εχεισ λεφτα πληρωνεισ γιατρο δεν εχεισ λεφτα πληρωνεισ τη μαφια η δουλεια εγινε ειμαστε ολοι ισοι με σκοτωσετε δε με σκοτωσετε θα ειναι ολοι ισοι η θεραπεια ειναι τοσο απλη που θα παθετε πλακα εμενα και να με σκοτωσετε δεν εχει σημασια γτ δε νοιαζεται κανεισ και γι αυτο με βαλαν να μιλαω με το θεο να συγχωρεθω αυτα συγχωρεθηκα εγινε η καθαρση ειμαι ετοιμοσ αυτα
τιποτα τα χω παρατησει ολα εχω σοβαρη ιψδ κ οταν παω κοντρα χαλαει το σημα της τηλεορασης πεφτει η ταση στα φωτα οχι ολα μαζι αναλογα κ νιωθω κτ πολυ κακο θα θελα να κανω εξορκισμους ειχα κανει μια φορα λεει θελει γ 40μερες αλλα κανενας παπας δν κανει. δν πιστευω οτι υπαρχει εξ τελει θεος αλλα πιστευω οτι αυτες οι ευχες μπορει να διωξουν το κακο. η κατι αλλο αλλα δν θελω να μπλεξω με μεντιουμ το κακο ειναι οτι τωρα μ ρθαν ιδεοληψιες ν μην παω σε παπα αλλη φορα οπότε αν ειναι οντως μαγια ειμαι καταδικασμενη ακουω απο τ ιντερνετ εξορκισμους αλλα δν ξερω αν κανουν δουλεια.
Nope......
Είναι στο μυαλό σου αυτά Joanna.
Δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα αυτό που λες. Είναι απιθανο να σκέφτεσαι εσύ κάτι και αυτό να συμβαίνει.
Μην φοβάσαι απλά είναι συμπτώσεις καποια πράγματα η απλά τα αντιλαμβάνεται εσυ έτσι.
Μην ψαχνεσαι με παπαδες, εξορκισμούς και τέτοια, ψάξε για έναν καλό ψυχολόγο - ψυχίατρο.
μας δουλευεις τωρα αφου εχεις ενα σορο κοσμο γυρω σου που σου κανουν τα χατηρια υποδυεσαι ενα ρολο που μαλον δε σου παει
δεν ενοω οτι το φαγητο ειναι αμαρτια αλλα οτι το περισσοτερο ειναι σαβουρες με ωραια γευση που βοηθουν να ειναι το μυαλο σε κατασταση αφασιας και αν το εχεις καταλαβει καπιοι τα τελευταια χρονια ξυπνουν απ την αφασια και εχουν αρχισει να φορτωνουν γιατι αποκτουν γνωση το που βρισκονται.
οχι γινονται κ αν δν γινουν το σκέφτομαι εμμονικα κ θελω ν γινω ενω δν θελω κ μ ρχεται μια αρνητικη πολυ αυρα. κ φοβαμαι μηπως γινουν αλλα λεω μετα αμα δν γινουν θα λεω δν γινονται κ θα μαι ελευεθρρη; κ θελω εμμονικα να γινουν μονο τ το μυαλο μ παντως αυτο με τα χυγεια π χτυπανε ειναι βεβαιο οτι το κανω εγω οταν εχω εντονη ταραχη μεζα μ χτυπαει το ψυγειο η χαλαει το σημα της τηλεορασης. ουτε εγω πιστευω στο θεο πιστευω ομως στις ενεργειες κ πιστευω οτι ισως οντως οι εξορκισμοι μπορει να βοηθουν η αλλοι τροποι αλλα δν θελω να δοκιμασω αλλους. Sent from my Redmi Note 4 using Psychology Forum mobile app
δεν το χει παθει κανεις ρε παιδια γτ μονο σε μενα;;; μηπως εχω κατι κακο μεσα μ μηπως εχω καποια αλλη δυναμη; βεβαια δν το λεω κ γινεται ειναι μια περιεργη διαδικασια το σκεφτομαι πολυ εντονα ολο τ βραδυ πχ κ τπτ αλλο τ μυαλο δν ξεκολλαει κ λεω δν θελω γτ αμα δν γινει εγω θα μαι τρελη κ τετοια δν θα μπορω να συμπεριφερομαι. κ γινονται μα το θεο δν ειμαι τρελη ρε παιδια βοηθηστε
Ναι πιστεύω στα μάτια όπως πιστεύω και στο θεό..
Τη στιγμή που υπάρχει το καλο(θεός)
Υπάρχει και το κακό (διάβολος)
Υπάρχουν τα μαγιά και έχω δει άπειρες φορές ανθρώπους να κάνουν μαγιά. Είτε για να διαλύσουν μια οικογένεια είτε για να κάνουν κάποιον άνθρωπο να τους αγαπήσει...είτε για να κάνουν χειρότερο κακό...
Ανθρώπους να αρρωσταινουν απτά μαγιά και διάφορα τέτοια...
Αλλά γιατί ρωτάς αν επιτρέπεται???έχεις υπόνοια μήπως σου κάναν μαγιά???τίποτα δεν αποκλείεται στη ζωή.
Δεν είσαι τρελή, σου χουν γίνει εμμονές όμως όλα αυτά και στρεσάρεσαι χωρίς λόγο.
Την θεραπεία για την ιδψ την ακολουθείς; Με τους γιατρούς σου μιλάς; Λες αυτές τις σκέψεις σου και τις εμμονές; Απο κει θα βοηθηθείς Ιωάννα όχι απτους εξορκισμούς και τα μαγικά.
Δεν μπορείς να προκαλέσεις τίποτα ούτε στο ψυγείο, ούτε στην τηλεόραση ούτε σε τίποτα τέτοιο με την σκέψη σου όπως δεν μπορεί κανείς άνθρωπος. Ούτε κάτι κακό έχεις μέσα σου, απλά βασανίζεσαι από την ιδψ και χρειάζεσαι βοήθεια από τον γιατρό σου και συμπαράσταση.
μπορω σας λεω εχουν συμβει πολλα ντρεπομαι κ να τα πω μεχρι κ ανθρωπος εχει σκοτωθει. φυσικα κ πηγαινω ψυχιατρους φαρμακα ενα σωρο κ τρ παω κ σε ψυχολογο π δεν τολμαω ν της πω ολα αυτα τα χω πει ομως σε ψυχιατρους μ λενε τα ιδια οτι δν μπορει ν ισχυουν. κ ομως εγω τ ξερω.
Κι όμως νομίζεις ότι το ξέρεις, εκεί είναι το θέμα, δεν αναγνωρίζεις πως αυτοί οι συσχετισμοί δεν είναι αποτέλεσμα δικών σου πράξεων, αλλά συμπτώσεις.
Είναι πιθανό μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες να μην ισχύουν αλλά να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι πρέπει να ισχύουν ώστε να επιβεβαιώσεις την ιδψ που έχεις.
Κινητό έχεις φαντάζομαι. όταν συμβαίνουν αυτά που λες τράβα βίντεο πχ την τηλεόραση που χαλάει. Η κάμερα θα καταγράψει τι συμβαίνει στ'αληθεια και όχι τι νομίζεις εσύ πως συμβαίνει.
Δεν ειναι θέμα τρέλας. Αφού συμβαίνει αυτό που λες, βγάλε βίντεο για να μην έχεις κανένα να σου λέει το αντίθετο.. Ίσως όμως και οι "πολλοί" που λες ότι σε θεωρούν τρελή να θέλουν απλά να σε βοηθήσουν. Το βίντεο απλά θα επιβεβαίωσει ή όχι αυτό που λες.
δεν θα το επιβεβαιωσει γτ οταν σκεφτομαι οτι θα γινει δν γντ ειναι περιπλοκο. συμβαινει οταν κανενας δν βιντεοσκοπει κτλ μπορει ομως κ να τα καταφερω αλλα δεν θελω να το κανω να το βιντεοσκοπησω. κ αν βιντεοσκοπησω οτι χαλαει η τηλεοραδη πχ δν ειναι παοδειξη σ λεει χαλασε ετσι.
το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι οτι γινεται κατι με τις ενεργειες οχι να αποδειξω σε καποιον τιποτα. κατι γινεται. πχ τρ δυσκολευτηκα κ επεσε η ταση τ φωτος αλλες φορες στο μπανιο αναβοσβηνει το φως με την ταση οχι αναβοσβηνει τελειως πεφτει η τσση συνεχεια μονο οταν εχω ενταση κ αγχωνομαι με ιδεοληψιες κ αισθανομαι πολυ ασχημα
που να δεισ που πλακωσε το νατο πωσ τα μαθαν ολα μεσω φμπ και πωσ πηραμε αυτα που παιρνουν στη φυλακη και ξερω πωσ με λεσ αληθεια ειναι κατι σαν του νατο αλλα αναλογικο τα αλλα που λεσ ειναι 35ετιασ τεχνολογια αυτα
ο ελις ασ πουμε εχει σχιζοφρενεια λογικα εγω δν εχω