πιστευετε στα μαγια; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Banned
    θα σας πω γιατι γτ στη μαμα μου λενε οτι ειχαν κανει μαγια η θειαντης που τη ζηλευε κ ολο τονχωριο ηξερενοτι ειναι μαγισσα. και γιατι τη ζηλευε; επδ ηταν καλη μαθητρια αριστη κ ο πατερας της την κοροιδευε οτι η δικη της κορη ειναι ενα τουβλο και δεν θα γινει τιποτα. το κακο ειναι οτι αυτο επιβεβαιωθηκε με το να βλεπω ζωντανο εξορκισμο μεσα στο σπιτι μου. δλδ, ο παπας γνωστος της της διαβαζε γνωστους εξορκισμους και κουσουσε λιγο το κεφαλι της κ αρχισε να μιλαει και να λεει η θεια της της τα κανα για να υποφερει κ δεν φευγω κ τετοια οχι κτ τελειως εξτριμ εγω βεβαια χεστηκα κ βγηκα εξω. εντωμεταξύ η μαμα μ ελεγε στη μανα της φωναζα μηπως μ κανε τπτ ο παπας ειναι μαγος; κ τα σνομπαρε. τσπαντων η μαμα μ ειχε παψει να ταν ξαφνικα καλη μαθητρια τοτε κ εκει π ηταν αριστη εγρΦε χαλια. επισης ειχε ιψδ κ επαθε κ καρκινο τ μαστου δν υπεφερε πολυ εζησε χρονια τελικα πεθαε στα 54 μετ απο 12χρονια.απλα εγω επδ απο 7χρονων βασανιζομαι με ιδεοληψιες κ μ συμβαινουν περιεργα πραγματα πχ μια φορα μ ρθε να καταραστω καποιπν κ το σκεφτομουν εντονα ολη νυχτα κ την αλλη μερα πεθανε κ πολλα τετοια χτυπαει το ψυγειο οταν νιωθω ενταση οταν δν πραγματοποιω τις εμμονες μ κ τετοια δλδ δν ειναι καλσσσικη ιψδ επηρεαζεται η τηλεοραση κ λεω μηπως αυτα ειναια ρνητικα κυμματα οπως λετε κ απο πανω κ επιδρουν στις ηλεκτρικες συσκευες εχω τρομαξει δν ξερω π να το πω την αλλη φορα η ιψδ μ λεγε εντονα να πω γ να μην γινει αυτο να δω αυριο ενα ψοφιο γατι στο δρομο κ το ειδα ενω δν το θελω γενικα τα ψυγει αχτυπανε οταν δν ειμαι καλα απο εμμονεε. κ αποφασισα να παω σε μεντιουμ γτ εχω σταματησει κ τη χωη μ ενω ημουν αριστη μαθητρια δν ειπα τπτ στο μεντιουμ να δω αν θα βρει τπτ μονη της πηγα σε 4μεντιουμ γ να μαι κ σιγουρη κ βρηκε πολλα κ μ πε οτι εχω κ μαγια κ δν βλεπει να πρχωραω. οποτε δν ξερω τι να κανω εντωμεταξυ εχω ιδεοληψιες κ ν απαω κ σε παπα τρ να μ διαβασει εξορκιμσους ασε π δν διαβαζουν ειχα παει παλια αλλα δν ελεγα τπτ ουτε γυριζα κεφαλια κ τα κλασσικα το θεμα ειναι οτι υποφερω κ θελω αν ειναι μαγια να βρω εναν τροπο να τα λυσω αλλα παλι μ ρχονται ιδεοληψιες. αυτά ηταν κ αλλη μια εδω πατρα π ειχε θεμα κ ειχε ενα πατερ π τη βοηθουσε αλλα εχει πεθανει κ επισηε οποιον πατερ εχω βρει διορατικο κε τσι εχει πεθανει μπας κ εβρισκα σωτηρια αφου ειμαι 27χρονων κ εχω κολλησει θελω να δωσω ξανα πα ελληνιες ετσι γ να ξαναμπω στην ιδια σχολη επδ μ. κολλησε ολα αυτα δν μ επιτρεπουν να προχωρησω. δν ξερω τι να κανω. πια καμια ιδεα..; μιλαω με. εναν παπα καλο κ μ λεει με διαβαζει αλλα ως εκει

Junior Member
    εγω θελω να σ ερωτισω εσενα τι πιστευεις μπορει να σεε βοηθησει σε αυτην την φαση?

Junior Member
    οκ τωρ αυτο δεν θα το πω για σενα γτ δεν γνωρισω την περιπτωση σου αλλα γενικα ρ παιδια πιστευω ειναι αυτονοιτο πω στην ζωη μα ςκαλο ειναι να αποφευγουμε τιες βλακιες κ αποσο νομιζω η ενασχοληση με αυτα ειναι καθαρη βλακεια κ αν το παμε κ λιγο παραπερα... εινιαμια ενασχοληση με πραγματα που δεν ξερουμε κ ειναι κ πολυ επικυνδυνα... για παραδειγμα ολλοι οσοι ασχολουνταν με αυτα για χρονια δεν ειναι οτι εμφανιστικε ο μπαμπουλας κ τους εφαγε η τους σκωτοσε... ειναι οτι τους επιρεασε ψυχολογικα σε τεραστιο βαθμο που μετα χασαν την ζωη του καποι την χασαν κ κυριολεκτικα... αυητ ειναι η παγιδα... ουτε θανανκλαυψεις κτ με το να ασχολεισαι συνεχος ουτε θα αποκτησεις καμια υπρδυναμη... γνωμη μου

Junior Member
    επεισης για να βοηθησω... υπαρχει κ ενα αλλο σεναριο των συνχρωνων πνευματικων κυκλων πως ολλα αυτα τα αρνιτικα που μοιαζουν με μαγικα η με καταρες στην ουσια τα προκαλεις εσυ στομν εαυτο σου με την αρνιτικη προιδιαθεση που εχεις γτ λενε οτι αισθανωμαστε νομιζουμε αυτο φερνουμε στην ζωη μας.. που ξερεις? μπορει να ειναι κτ τεοιο κ μολης αλαξεις σταση ζη ςνα αλαξου κ ολλα... παντος για τις καταρες κ τις μαυριες που νομιζεις οτι σε κυνηγανε θα ελεγα να στραφεις εξολοκληρου προς τον παπα η την εκλησια η την θρησκεια μας κ τα βιλβλια τη η γενικα προς αυτην την μερια κ να αφησις την αλλη μερια των μεντιουμ κ αυτων γτ ετσι την πατανε οι πιο πολοι

Senior Member
    αλεκο για μενα δε νοιζεται κανεισ δεν πειραζει ουτε εσυ αλλα θα σου λυσω την απορια με το θεο γτ ειμαστε καλη ομαδα ο ανθρωποσ ειναι φτιαγμενοσ απο χαρακτηρα και αντιδρασεισ καπωσ ετσι ειναι κι ο θεοσ κι η εκκλησια απλα οι αντιδρασεισ ειναι χαλια κι καπωσ ετσι ειναι κι η εκκλησια ο θεοσ αυτα που λεσ ειναι για τον ανθρωπο οι αμαρτιεσ τα φαγητα τα ποτα κλπ για μενα δε νοιαζεται κανενασ ζησω πεθανω το ιδιο να ξερετε και να ζησω στα παπαρια μασ και να πεθανω στα παπαρια μασ τη θεραπεια την ξερουν οι γιατροι εμενα με χρησιμοποιησαν η δουλεια εγινε χαμπαρι δεν πηρε κανενασ εγω ειμαι ενταξει με το θεο αν και ειμαι κωλοπαιδο γτ βοηθησα τωρα τισ θεραπειεσ θα τισ εχει η μαφια και απο την αλλη οι γιατροι με φαρμακα εχεισ λεφτα πληρωνεισ γιατρο δεν εχεισ λεφτα πληρωνεισ τη μαφια η δουλεια εγινε ειμαστε ολοι ισοι με σκοτωσετε δε με σκοτωσετε θα ειναι ολοι ισοι η θεραπεια ειναι τοσο απλη που θα παθετε πλακα εμενα και να με σκοτωσετε δεν εχει σημασια γτ δε νοιαζεται κανεισ και γι αυτο με βαλαν να μιλαω με το θεο να συγχωρεθω αυτα συγχωρεθηκα εγινε η καθαρση ειμαι ετοιμοσ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by giannis-tria-miden View Post
    εγω θελω να σ ερωτισω εσενα τι πιστευεις μπορει να σεε βοηθησει σε αυτην την φαση?
    τιποτα τα χω παρατησει ολα εχω σοβαρη ιψδ κ οταν παω κοντρα χαλαει το σημα της τηλεορασης πεφτει η ταση στα φωτα οχι ολα μαζι αναλογα κ νιωθω κτ πολυ κακο θα θελα να κανω εξορκισμους ειχα κανει μια φορα λεει θελει γ 40μερες αλλα κανενας παπας δν κανει. δν πιστευω οτι υπαρχει εξ τελει θεος αλλα πιστευω οτι αυτες οι ευχες μπορει να διωξουν το κακο. η κατι αλλο αλλα δν θελω να μπλεξω με μεντιουμ το κακο ειναι οτι τωρα μ ρθαν ιδεοληψιες ν μην παω σε παπα αλλη φορα οπότε αν ειναι οντως μαγια ειμαι καταδικασμενη ακουω απο τ ιντερνετ εξορκισμους αλλα δν ξερω αν κανουν δουλεια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nope......

Banned
    Quote Originally Posted by giannis-tria-miden View Post
    επεισης για να βοηθησω... υπαρχει κ ενα αλλο σεναριο των συνχρωνων πνευματικων κυκλων πως ολλα αυτα τα αρνιτικα που μοιαζουν με μαγικα η με καταρες στην ουσια τα προκαλεις εσυ στομν εαυτο σου με την αρνιτικη προιδιαθεση που εχεις γτ λενε οτι αισθανωμαστε νομιζουμε αυτο φερνουμε στην ζωη μας.. που ξερεις? μπορει να ειναι κτ τεοιο κ μολης αλαξεις σταση ζη ςνα αλαξου κ ολλα... παντος για τις καταρες κ τις μαυριες που νομιζεις οτι σε κυνηγανε θα ελεγα να στραφεις εξολοκληρου προς τον παπα η την εκλησια η την θρησκεια μας κ τα βιλβλια τη η γενικα προς αυτην την μερια κ να αφησις την αλλη μερια των μεντιουμ κ αυτων γτ ετσι την πατανε οι πιο πολοι
    ε ναι το πιστευω αλλα πως θα αλλαξει κ οτι κακο σκεφτομαι κ μ ζοριζει ψιλοσυμβαινει.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    ε ναι το πιστευω αλλα πως θα αλλαξει κ οτι κακο σκεφτομαι κ μ ζοριζει ψιλοσυμβαινει.
    Είναι στο μυαλό σου αυτά Joanna.
    Δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα αυτό που λες. Είναι απιθανο να σκέφτεσαι εσύ κάτι και αυτό να συμβαίνει.
    Μην φοβάσαι απλά είναι συμπτώσεις καποια πράγματα η απλά τα αντιλαμβάνεται εσυ έτσι.
    Μην ψαχνεσαι με παπαδες, εξορκισμούς και τέτοια, ψάξε για έναν καλό ψυχολόγο - ψυχίατρο.

Banned
    μας δουλευεις τωρα αφου εχεις ενα σορο κοσμο γυρω σου που σου κανουν τα χατηρια υποδυεσαι ενα ρολο που μαλον δε σου παει

δεν ενοω οτι το φαγητο ειναι αμαρτια αλλα οτι το περισσοτερο ειναι σαβουρες με ωραια γευση που βοηθουν να ειναι το μυαλο σε κατασταση αφασιας και αν το εχεις καταλαβει καπιοι τα τελευταια χρονια ξυπνουν απ την αφασια και εχουν αρχισει να φορτωνουν γιατι αποκτουν γνωση το που βρισκονται.

Banned
    οχι γινονται κ αν δν γινουν το σκέφτομαι εμμονικα κ θελω ν γινω ενω δν θελω κ μ ρχεται μια αρνητικη πολυ αυρα. κ φοβαμαι μηπως γινουν αλλα λεω μετα αμα δν γινουν θα λεω δν γινονται κ θα μαι ελευεθρρη; κ θελω εμμονικα να γινουν μονο τ το μυαλο μ παντως αυτο με τα χυγεια π χτυπανε ειναι βεβαιο οτι το κανω εγω οταν εχω εντονη ταραχη μεζα μ χτυπαει το ψυγειο η χαλαει το σημα της τηλεορασης. ουτε εγω πιστευω στο θεο πιστευω ομως στις ενεργειες κ πιστευω οτι ισως οντως οι εξορκισμοι μπορει να βοηθουν η αλλοι τροποι αλλα δν θελω να δοκιμασω αλλους.
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Είναι στο μυαλό σου αυτά Joanna.
    Δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα αυτό που λες. Είναι απιθανο να σκέφτεσαι εσύ κάτι και αυτό να συμβαίνει.
    Μην φοβάσαι απλά είναι συμπτώσεις καποια πράγματα η απλά τα αντιλαμβάνεται εσυ έτσι.
    Μην ψαχνεσαι με παπαδες, εξορκισμούς και τέτοια, ψάξε για έναν καλό ψυχολόγο - ψυχίατρο.
    Sent from my Redmi Note 4 using Psychology Forum mobile app

Banned
    δεν το χει παθει κανεις ρε παιδια γτ μονο σε μενα;;; μηπως εχω κατι κακο μεσα μ μηπως εχω καποια αλλη δυναμη; βεβαια δν το λεω κ γινεται ειναι μια περιεργη διαδικασια το σκεφτομαι πολυ εντονα ολο τ βραδυ πχ κ τπτ αλλο τ μυαλο δν ξεκολλαει κ λεω δν θελω γτ αμα δν γινει εγω θα μαι τρελη κ τετοια δν θα μπορω να συμπεριφερομαι. κ γινονται μα το θεο δν ειμαι τρελη ρε παιδια βοηθηστε

Senior Member
    πιστευετε; πιστευετε στο θεο;
    Ναι πιστεύω στα μάτια όπως πιστεύω και στο θεό..
    Τη στιγμή που υπάρχει το καλο(θεός)
    Υπάρχει και το κακό (διάβολος)
    Υπάρχουν τα μαγιά και έχω δει άπειρες φορές ανθρώπους να κάνουν μαγιά. Είτε για να διαλύσουν μια οικογένεια είτε για να κάνουν κάποιον άνθρωπο να τους αγαπήσει...είτε για να κάνουν χειρότερο κακό...
    Ανθρώπους να αρρωσταινουν απτά μαγιά και διάφορα τέτοια...
    Αλλά γιατί ρωτάς αν επιτρέπεται???έχεις υπόνοια μήπως σου κάναν μαγιά???τίποτα δεν αποκλείεται στη ζωή.

Senior Member
    δεν το χει παθει κανεις ρε παιδια γτ μονο σε μενα;;; μηπως εχω κατι κακο μεσα μ μηπως εχω καποια αλλη δυναμη; βεβαια δν το λεω κ γινεται ειναι μια περιεργη διαδικασια το σκεφτομαι πολυ εντονα ολο τ βραδυ πχ κ τπτ αλλο τ μυαλο δν ξεκολλαει κ λεω δν θελω γτ αμα δν γινει εγω θα μαι τρελη κ τετοια δν θα μπορω να συμπεριφερομαι. κ γινονται μα το θεο δν ειμαι τρελη ρε παιδια βοηθηστε
    Δεν είσαι τρελή, σου χουν γίνει εμμονές όμως όλα αυτά και στρεσάρεσαι χωρίς λόγο.
    Την θεραπεία για την ιδψ την ακολουθείς; Με τους γιατρούς σου μιλάς; Λες αυτές τις σκέψεις σου και τις εμμονές; Απο κει θα βοηθηθείς Ιωάννα όχι απτους εξορκισμούς και τα μαγικά.

Δεν μπορείς να προκαλέσεις τίποτα ούτε στο ψυγείο, ούτε στην τηλεόραση ούτε σε τίποτα τέτοιο με την σκέψη σου όπως δεν μπορεί κανείς άνθρωπος. Ούτε κάτι κακό έχεις μέσα σου, απλά βασανίζεσαι από την ιδψ και χρειάζεσαι βοήθεια από τον γιατρό σου και συμπαράσταση.

Banned
    μπορω σας λεω εχουν συμβει πολλα ντρεπομαι κ να τα πω μεχρι κ ανθρωπος εχει σκοτωθει. φυσικα κ πηγαινω ψυχιατρους φαρμακα ενα σωρο κ τρ παω κ σε ψυχολογο π δεν τολμαω ν της πω ολα αυτα τα χω πει ομως σε ψυχιατρους μ λενε τα ιδια οτι δν μπορει ν ισχυουν. κ ομως εγω τ ξερω.
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν είσαι τρελή, σου χουν γίνει εμμονές όμως όλα αυτά και στρεσάρεσαι χωρίς λόγο.
    Την θεραπεία για την ιδψ την ακολουθείς; Με τους γιατρούς σου μιλάς; Λες αυτές τις σκέψεις σου και τις εμμονές; Απο κει θα βοηθηθείς Ιωάννα όχι απτους εξορκισμούς και τα μαγικά.

Δεν μπορείς να προκαλέσεις τίποτα ούτε στο ψυγείο, ούτε στην τηλεόραση ούτε σε τίποτα τέτοιο με την σκέψη σου όπως δεν μπορεί κανείς άνθρωπος. Ούτε κάτι κακό έχεις μέσα σου, απλά βασανίζεσαι από την ιδψ και χρειάζεσαι βοήθεια από τον γιατρό σου και συμπαράσταση.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast