Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για το πώς κάνεις κάποιον να σε εμπιστευτεί και γενικά να ανοιχτεί συναισθηματικά. Ευχαριστώ!
Printable View
Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για το πώς κάνεις κάποιον να σε εμπιστευτεί και γενικά να ανοιχτεί συναισθηματικά. Ευχαριστώ!
Κωνσταντίνα καλησπερα.διαβασα και το προηγουμενο θέμα σου και θεωρώ ότι ζητάς να σε εμπιστευτει το αγόρι σου.λοιπόν άκου. Θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη χτιζεται σιγα σιγά.οσο πιο καλα γνωρίζεις τον άλλον τόσο πιο πολύ μπορεί να τον εμπιστευτεις.φυσικά η ειλικρίνεια είναι το βασικό σε μια σχέση. Αν τους ψέμματα μια φορα και το ανακαλυψε δυσκολο να σε ξανά εμπιστευτει.πάντα μέσα του θα θυμαται ότι κάποια στιγμή δεν ήσουν ειλικρινης μαζί του.
Να είσαι αληθινή κ ο εαυτός σου. Αν σε εκτιμήσει θα σε εμπιστευτεί. Αν χρησιμοποιήσεις διαφορά τερτίπια για να σε εμπιστευτεί κ στη πορεία αλλάξεις γκρεμίστηκαν όλα. Κ δύσκολος να είναι(να του έχουν κάτσει στραβές με άλλες) θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Όχι στο 100% αλλά κατά πολύ.
Στοργη κ υπομονη να σου ανοικτει ο αλλος μπορει να θελει τον χρονο του μην τον πιεσεις να σου πει πραγματα που δεν θελει
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Μάλλον εννοείς εμπιστοσύνη σε μια ερωτική σχεση; Όταν δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για τον άλλον οπότε θα φροντίσεις να μην του δημιουργήσεις ανασφάλειες.
η ερωτικη θα ειναι η σχεση η πνευματικη
Η ειλικρίνεια μετράει παρά πολύ και το να είσαι συνεπής στο λογο σου και στις υποσχέσεις που δίνεις έστω και στις πιο μικρές........ειλικρίνεια όμως όχι να κατακεραυνωνεις τον αλλο αλλα να δείχνεις ότι όσα λες ...τα λες για το καλό το δικό του και της σχέσης σας
Να είσαι εκεί οπότε σε χρειαστεί και να δίνεις σταθερά στη σχέση.....Όμως πρόσεχε μην τη πατήσεις και γίνεις υπερβολικά δεδομένη στο τέλος παραμερίζοντας δικές σου ανάγκες και υποχρεώσεις.....κάνενας δεν το εκτιμάει όταν δεν έχεις δική σου ζωή και γίνεσαι χαλι να σε πατήσουν......
Τέλος αν βλέπεις ότι προσπαθείς με όλη τη καλή διάθεση να γίνεις εμπιστη στο πρόσωπο που θες και εκείνο εξακολουθεί να είναι καχύποπτος μπορεί απλά να είναι θέμα δικό του και να μην μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον από δική του ανασφάλεια η φόβους.....Εκεί ας πάει σε ψυχολόγο να το λύσει.....
Όμως γιατί ζητάς συμβουλές για να γίνεις εμπιστη στο αγόρι σου; σου δείχνει ότι δεν σε εμπιστεύεται; αν ναι γιατί;
Του έχω δώσει περιθώριο 3 μήνες
ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι διαχειριση τιποτα ευκολο τιποτα δυσκολο διαχειριση χρηματων προσοπων συναισθηματων στραβων η ισιων δατσ ολ
Καλησπέρα Κωνσταντίνα.
Για να υπάρξει μια καλή σχέση θα πρέπει και από τις δυο πλευρές να υπάρχει ειλικρίνεια, σεβασμός, αγάπη, υπομονή κτλ. Για την εμπιστοσύνη που λες σε κάποιους θα τους πάρει πολύ καιρό για να ανοιχτούν οπότε μην τους παρεξηγήσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν περάσει. Τα άτομα αν κάποιοι τα προδώσουν, την επόμενη φορά θα είναι πολύ δύσκολο για να ανοιχτούν στις νέες παρέες κτλ.
Εσύ προσπάθησε όσο μπορείς να ενδιαφέρεσαι, να νοιάζεσαι και να βοηθάς το άτομο όσο μπορείς και θα δεις ότι κάποια στιγμή η ζωή θα σε ανταμείψει. Τώρα αν έχει περάσει πολύ καιρός και δεν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό αν δεν θέλει να πει τα προβλήματα που πέρασε ή ότι το απασχολεί το άτομο τέλος πάντων.
Όλες οι σχέσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές, θέλουν πολύ προσπάθεια και κανένα δεν είναι εύκολο. Αυτοί που νοιάζονται πραγματικά είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν. Όσοι τα παρατήσουν εύκολα πάει να πει ότι δεν νοιάστηκαν στην πραγματικότητα.
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά τα πράγματα και να είσαι δυνατή.
Απλά κάθεται και λέει ότι γίνεται μεταξύ μας σε φίλους του και κουτσομπολευουνε όλη την ώρα
Αν δεν με εμπιστευτείς σε 3 μήνες θα σου κόψω το κεφάλι; τι τελεσίγραφο είναι αυτό; Διάβασα το θέμα που είχες ανοίξει και καλό είναι πρώτα να καταλάβεις το λάθος που έκανες και μετά να έχεις απαίτηση από τον άλλον να σε ΞΑΝΑ εμπιστευτεί. Μου φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει πως ο λόγος που δεν σε εμπιστεύεται πλέον είναι καθαρά από δικό σου λάθος γιαυτό και έδωσες και τελεσίγραφο. Κάνουμε το λάθος και περιμένουμε ο άλλος να το διόρθωσει; πόσο δίκαιο είναι αυτό; για τον άλλον;
Τι κάνεις για να σε ξανά εμπιστευτεί; Απλά το συζητάς; Ποιες είναι οι δικές σου προσπάθειες; λες "Εμπιστεύσου με" και περιμένεις να το κάνει;
Μήπως θα ήταν καλό να αναρωτηθεις γιατί είχες την ανάγκη να μιλάς με άλλον; Μήπως η σχέση σου δεν σε καλύπτει;
Λένε πως η εμπιστοσύνη είναι σαν το χαρτί. Αν τσαλακωθει δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Και δυστυχώς εσύ το τσαλακωσες.
Ελπίζω να βοήθησα :)
Σωστός ο Γιώργος. Έτσι ειναι
Προσπαθώ κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να πάω και 40 χρόνων και να προσπαθώ ακόμα με κάποιον να αλλάξει. Είναι λάθος να λέμε τα προβλήματα μας σε τρίτους δεν τους νοιάζει η γενικά όταν έρθει η ώρα θα στα χτυπησουνε
Αν θες πραγματικά να ακούσεις γνώμες. Καλό είναι να πεις ακριβώς τι έγινε, τι έκανες μετά, τι έκανε αυτός.. Και πως βλέπεις αυτή την σχέση..
Συνεχώς μου πετάει τα λαθοι μου και από τώρα και παλιά. Πιστεύω ψάχνει δικαιολογίες για να μην δεθεί όταν κάποιος μιλάει σε τρίτους για αυτό που του συμβαίνει στην ουσία δεν θέλει να δεθεί με αυτόν.
Μιλάει για να κουτσομπολεψει ή γιατί θέλει να βγάλει μια άκρη? Γιατί αν κάνει το δεύτερο... Στην ουσία αυτό κάνεις και εσύ τώρα στο φόρουμ.
σιγα να μην ηθελε γκομενα ηθελε να μαθει τι παιζει στισ σχεσεισ που πεταει χαρταετο αφου εμαθε επαθε καρδια φυσικα βρισκει τη γυναικα ανωτερη κλπ οτι ελεγε αλλα εμαθε τι παιζει κι επαθε καρδια αυτα ακομα καλα ειμαστε
αμα πω κανονικα τι εννοω θα παθουν οτι επαθα κι εγω απο το λαμπροπουλο με τη γκοθαμ σιτυ και τουσ μεθανιωτεσ ασε δε θελω αλλο φτανει τοση αληθεια
Μιλάει για να κουτσομπολευει ουσιαστικά δεν θέλει να αλλαξει απολύτως τίποτα έχει βολεύτει στην μιζέρια του και θέλει να βρίσκει πατήματα για να μην δεθεί με κανέναν δεν ήμαστε το ίδιο εγώ θέλω πλέον να σώσω την σχέση αλλά ίσως δεν εχει κανένα νόημα να προσπαθώ μόνη μου.
και μολισ σωθει η σχεση εσυ φευγεισ τελικα τα αγορια ειναι διαβολακια
τιμωρια επειδη την καμακωσε να μην του πεταξει την καρδια στα σκουπιδια αφου οι αντρεσ ειναι διαολακια
Εγώ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη της γιατι εδώ είμαστε για να πούμε την γνώμη μας σαν τρίτα άτομα ή να βοηθήσουμε να δει τα πράγματα πιο καθαρά.
Γιατί υπάρχει αγάπη αλλά ίσως είναι καλυτερο να φεύγουμε όσο και να πονάμε
Αν υπάρχει αμοιβαία αγάπη γιατί να χωρίσετε;; ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άτομο να 'κουμπωσεις' εκεί έξω; μήπως να το προσπαθήσεις λίγο ακόμη. Να καταλάβει ότι μιλάς σοβαρά; πόσο χρονών είναι;
Είναι δύσκολο να κουμπωσουμε αλλά όχι ακορτοθωτο και γενικά αν σκεφτόμαστε τα δύσκολα θα μένουμε σε τοξικές σχέσεις? 35 είναι
Το αν είναι τοξική η σχέση ή όχι εσύ το ξέρεις. Το αν αξίζει η σχέση το ίδιο.
Θα κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί του. Να πεις αυτά που σκέφτεσαι και να τον ακούσεις και αυτόν. Κάποτε νομίζουμε αλλά και ισχύουν άλλα. Όμως... Μην ξεχνάς πως εσύ ίσως να το προκάλεσες αυτό. Όταν είμαστε σε μια σχέση, είμαστε εκεί. Αν έχουμε την ανάγκη να μιλάμε αλλού σημαίνει κάτι μας λείπει.
Άρα ίσως τότε δεν υπάρχει αμοιβαία αγάπη.αν κάθεται και μιλάει στους φίλους του για εσάς. Αυτά συνήθως τα κάνουμε σε πιο μικρές ηλικίες.ισως βλέπει αλλιώς τη σχέση σας κ ίσως έχεις δίκιο. Δεν ξέρω κιόλας μην τον κάψω τον άνθρωπο βρε Κωνσταντίνα αλλά θεωρώ ότι εμείς οι Άντρες συνήθως είμαστε ανοιχτά βιβλία, εννοώ μας καταλαβενετε εύκολα οι γυναίκες τι θέλουμε.
Ναι έχεται απόλυτο δίκαιο απλά έχω μιλήσει όμορφα και ωραία δείχνει να το λύνουμε και την άλλη μέρα πάλι υπονοούμενα άρα ουσιαστικά από συμπλέγματα του παρελθόντος του δεν θέλει να δεθεί και είναι ξεκάθαρο
Ναι έχει σχέση.
ποια συμπλεγματα βρε κωνσταντινα;
λες οτι ειναι ο τυπος που λες και στο αλλο θεμα σου.
αρα, εσυ την εκανες την κουτσουκελα.
δεν ειναι "συμπλεγματα" αυτο.
ειναι οτι δεν σουε χει εμπιστοσυνη.
για να ξανακερδισεις την εμπιστοσυνη του εφοσον εκανες στραβη, χρειαζεται χρονος. θες να σου ανοιχθει. γιατι να ανοιχθει και να δεθει με μια που δεν ηταν ειλικρινης και δεν της εχει καν εμπιστοσυνη;;
εσυ εισαι ανυπομονη, ενω εφταιξες.
λες οτι του δινεις 3 μηνες να σε εχει εμπιστευθει.
καλυτερα να ρωτησεις εκεινος ποσο χρονο σου δινει για να του αποδειξεις οτι αξιζεις να ασχοληθει κι αλλο..
Απλά το συγκεκριμένο άτομο είχε δύσκολο παρελθόν στο σχολείο στις σχέσεις τον απατήσανε και ακόμα και τώρα οι γονείς του τον αντιμετωπίζουνε σαν σκυλάκι με αποτελέσμα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση γενικά δεν είχε δεθεί ποτέ μαζί μου ακόμα και όταν ήμασταν τέλεια. Γενικότερα φταίνε και οι δύο όταν υπάρχει κάποιο θέμα.
κι εσυ συνεχιζεις το ιδιο μοτιβο ομως.
τον ξεγελουσες.
εγω νομιζω το "φταινε κι οι δυο" ειναι καραμελα. δεν ισχυει παντα.
εσυ κοιτα να διορθωσεις τις δικες σου συμπεριφορες, κι ανε χεις παραπονα απο τις δικες του, συζητα το, μην κλεινεσαι και καταφευγεις σε συζητησεις με τριτους.
μα πως να δεθει μαζι σου; στην α ρχη ηταν νωρις, οποτε δεν ηξερε αν πρεπει να σε εμπιστευεται και στην συνεχεια τον ξεγελασες, οποτε βεβαιωθηκε οτι δεν πρεπει να σε εμπιστευεται...
Εντάξη έχω αυτογνωσία και το ξέρει προσπαθώ να διορθώσω την κατάσταση και το συνεχίζει οπότε καλύτερα να μην μιλήσουμε για 15 μέρες ας του δώσω χρόνο.