Εμπιστοσυνη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    george1520
    Guest
    Το αν είναι τοξική η σχέση ή όχι εσύ το ξέρεις. Το αν αξίζει η σχέση το ίδιο.

Θα κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί του. Να πεις αυτά που σκέφτεσαι και να τον ακούσεις και αυτόν. Κάποτε νομίζουμε αλλά και ισχύουν άλλα. Όμως... Μην ξεχνάς πως εσύ ίσως να το προκάλεσες αυτό. Όταν είμαστε σε μια σχέση, είμαστε εκεί. Αν έχουμε την ανάγκη να μιλάμε αλλού σημαίνει κάτι μας λείπει.

Senior Member
    Άρα ίσως τότε δεν υπάρχει αμοιβαία αγάπη.αν κάθεται και μιλάει στους φίλους του για εσάς. Αυτά συνήθως τα κάνουμε σε πιο μικρές ηλικίες.ισως βλέπει αλλιώς τη σχέση σας κ ίσως έχεις δίκιο. Δεν ξέρω κιόλας μην τον κάψω τον άνθρωπο βρε Κωνσταντίνα αλλά θεωρώ ότι εμείς οι Άντρες συνήθως είμαστε ανοιχτά βιβλία, εννοώ μας καταλαβενετε εύκολα οι γυναίκες τι θέλουμε.

Ναι έχεται απόλυτο δίκαιο απλά έχω μιλήσει όμορφα και ωραία δείχνει να το λύνουμε και την άλλη μέρα πάλι υπονοούμενα άρα ουσιαστικά από συμπλέγματα του παρελθόντος του δεν θέλει να δεθεί και είναι ξεκάθαρο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κωνσταντίνα Χρυσάφη View Post
    Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για το πώς κάνεις κάποιον να σε εμπιστευτεί και γενικά να ανοιχτεί συναισθηματικά. Ευχαριστώ!
    Αν επιτρέπεται,έχει σχέση και με το αλλο θέμα σου?

Εμπιστοσυνη

Ναι έχει σχέση.

Senior Member
    Ναι έχεται απόλυτο δίκαιο απλά έχω μιλήσει όμορφα και ωραία δείχνει να το λύνουμε και την άλλη μέρα πάλι υπονοούμενα άρα ουσιαστικά από συμπλέγματα του παρελθόντος του δεν θέλει να δεθεί και είναι ξεκάθαρο
    ποια συμπλεγματα βρε κωνσταντινα;
    λες οτι ειναι ο τυπος που λες και στο αλλο θεμα σου.
    αρα, εσυ την εκανες την κουτσουκελα.
    δεν ειναι "συμπλεγματα" αυτο.
    ειναι οτι δεν σουε χει εμπιστοσυνη.
    για να ξανακερδισεις την εμπιστοσυνη του εφοσον εκανες στραβη, χρειαζεται χρονος. θες να σου ανοιχθει. γιατι να ανοιχθει και να δεθει με μια που δεν ηταν ειλικρινης και δεν της εχει καν εμπιστοσυνη;;
    εσυ εισαι ανυπομονη, ενω εφταιξες.
    λες οτι του δινεις 3 μηνες να σε εχει εμπιστευθει.
    καλυτερα να ρωτησεις εκεινος ποσο χρονο σου δινει για να του αποδειξεις οτι αξιζεις να ασχοληθει κι αλλο..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποια συμπλεγματα βρε κωνσταντινα;
    λες οτι ειναι ο τυπος που λες και στο αλλο θεμα σου.
    αρα, εσυ την εκανες την κουτσουκελα.
    δεν ειναι "συμπλεγματα" αυτο.
    ειναι οτι δεν σουε χει εμπιστοσυνη.
    για να ξανακερδισεις την εμπιστοσυνη του εφοσον εκανες στραβη, χρειαζεται χρονος. θες να σου ανοιχθει. γιατι να ανοιχθει και να δεθει με μια που δεν ηταν ειλικρινης και δεν της εχει καν εμπιστοσυνη;;
    εσυ εισαι ανυπομονη, ενω εφταιξες.
    λες οτι του δινεις 3 μηνες να σε εχει εμπιστευθει.
    καλυτερα να ρωτησεις εκεινος ποσο χρονο σου δινει για να του αποδειξεις οτι αξιζεις να ασχοληθει κι αλλο..

Απλά το συγκεκριμένο άτομο είχε δύσκολο παρελθόν στο σχολείο στις σχέσεις τον απατήσανε και ακόμα και τώρα οι γονείς του τον αντιμετωπίζουνε σαν σκυλάκι με αποτελέσμα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση γενικά δεν είχε δεθεί ποτέ μαζί μου ακόμα και όταν ήμασταν τέλεια. Γενικότερα φταίνε και οι δύο όταν υπάρχει κάποιο θέμα.

Senior Member
    Απλά το συγκεκριμένο άτομο είχε δύσκολο παρελθόν στο σχολείο στις σχέσεις τον απατήσανε και ακόμα και τώρα οι γονείς του τον αντιμετωπίζουνε σαν σκυλάκι με αποτελέσμα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση γενικά δεν είχε δεθεί ποτέ μαζί μου ακόμα και όταν ήμασταν τέλεια. Γενικότερα φταίνε και οι δύο όταν υπάρχει κάποιο θέμα.
    κι εσυ συνεχιζεις το ιδιο μοτιβο ομως.
    τον ξεγελουσες.
    εγω νομιζω το "φταινε κι οι δυο" ειναι καραμελα. δεν ισχυει παντα.
    εσυ κοιτα να διορθωσεις τις δικες σου συμπεριφορες, κι ανε χεις παραπονα απο τις δικες του, συζητα το, μην κλεινεσαι και καταφευγεις σε συζητησεις με τριτους.
    μα πως να δεθει μαζι σου; στην α ρχη ηταν νωρις, οποτε δεν ηξερε αν πρεπει να σε εμπιστευεται και στην συνεχεια τον ξεγελασες, οποτε βεβαιωθηκε οτι δεν πρεπει να σε εμπιστευεται...

george1520
    Guest
    Αυτό που λες είναι αποδεχτο. Όταν ο άλλος είναι έτσι έχεις και εσύ περισσότερη ευθύνη (έτσι νιώθεις). Αλλα και εσύ τι έκανες? Του έδωσες μια και τον αποτελειωσες.
    Παρε το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί και πράξε ανάλογα.

Εντάξη έχω αυτογνωσία και το ξέρει προσπαθώ να διορθώσω την κατάσταση και το συνεχίζει οπότε καλύτερα να μην μιλήσουμε για 15 μέρες ας του δώσω χρόνο.

george1520
    Guest
    Εντάξη έχω αυτογνωσία και το ξέρει προσπαθώ να διορθώσω την κατάσταση και το συνεχίζει οπότε καλύτερα να μην μιλήσουμε για 15 μέρες ας του δώσω χρόνο.
    Η σιωπή θα βοηθήσει πιστεύεις να σε εμπιστευτεί; η απόσταση θα βοηθήσει μόνο να ξεκαθαρισετε αν θέλετε να είστε μαζί. Η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται έτσι. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εύχομαι να γίνει αυτό που είναι καλύτερο και για τους δύο σας.

όχι η εμπιστοσύνη χτίζεται σταθερά και με συνέπεια

george1520
    Guest
    Ωραία. Οπότε ξέρεις και τι θα κάνεις..

Page 3 of 3 FirstFirst 123