Πως επηρεάστηκε η ζωή σας από τον κορονοιο
Καλησπέρα, δυστυχώς ζουμε ιστορικές στιγμές αλλιώς θα ήταν η ζωή μας τώρα αν τίποτα δεν είχε γίνει και αλλιώς θα είναι τώρα γενικά το μέλλον μας άλλαξε.. Φέτος είχα σχεδιάσει ν κάνω πολλά δουλειές εδώ δουλειές στο εξωτερικό σχέδια σχέδια σχέδια και κατέληξα στο 0 να περιμένω τι θα γίνει με τα επιδόματα αχγος για τον χειμώνα με αυτά που λένε πάλι είναι γενικά μια χαμένη χρόνια που είτε θα σε πάρει από κάτω είτε θα το εκμεταλλευτεις σωστά και θα βγάλεις κάτι άλλο από αυτό εγώ προσωπικά φιλίες δεν έχω γνωστούς από δουλειές κυρίως αλλά εδώ Αθήνα είμαι μόνη προσπαθώ ν κρατήσω τ λογικά μ γτ η δουλειά γέμιζε το κενό της μοναξιάς ως γνωστόν για να γνωρίσεις κ κόσμο πρέπει ν βγεις κιόλας εγώ για διάφορους λόγους δεν έχω την πολυτέλεια αυτή τώρα οπότε κλεισμένη στο σπίτι μιας και δεν θ πάω γ δουλειά.. Γενικά πίστευα φέτος ότι θ τ ρίξω με τ μουτρα στο φαγητό ή στα παιχνίδια αλλά έγινε ακριβώς τ αντίθετο έγινα δημιουργική ξεκίνησα σκίτσα ξεκίνησα γυμναστική ν χάσω όλα τ κιλά που με βαραίνουν κάνω διάφορα γενικά αλλά κυρίως άλλαξα σαν άνθρωπος γτ η μόνη λύση αυτή την χρονιά είναι να γίνουμε πιο δυνατοί δεν ειν μια χρονιά χαμένη εν τέλη είναι μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες