Πως επηρεάστηκε η ζωή σας από τον κορονοιο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Quote Originally Posted by σισσυ View Post
    Κ πες ότι σου βάζουν μικροτσίπ, ποιο ακριβώς είναι το όφελος? Τι θα κερδίσουν αν ξέρουν ποτε πας να χ@σεις η πας βόλτα με τη φίλη σου? Όλα αυτά ήδη τα ποσταρουν τόσοι κ τόσοι απο μόνοι τους
    Ωραίες όλες οι συνομωσίες κ εξαιρετικά λογικές πάνω από όλα χαχα
    Σοβαρά μιλάς τώρα; Δεν κερδίζουν τίποτα αν γνωρίζουν το κάθε σου βήμα, τους ανθρώπους που συναντάς και τις απόψεις σου, τί κάνεις και τί σκέφτεσαι;
    Αν γίνει κάτι τέτοιο κανένας άνθρωπος δεν θα είναι πλέον ελεύθερος. Θα μπορούν να απαγορεύουν στον κόσμο να διαμαρτυρηθεί για το οτιδήποτε μέσω του εκφοβισμού ότι παρακολουθείται, θα είναι η απόλυτος έλεγχος, η απόλυτη δικτατορία. Αυτό είναι η πλήρης κατάργηση της δημοκρατίας, δεν θα έχει ο κόσμος ούτε το δικαίωμα της άποψης, ούτε θα μπορεί να αντιδράσει ομαδικά σε οτιδήποτε απάνθρωπο θέλει κάποιος δικτάτορας ή κυβέρνηση να του επιβάλλει.
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν τσιπάκια ή όχι αλλά εγώ δεν θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο που δεν θα έχω προσωπική ζωή και ελευθερία και που θα μπορεί μια κυβέρνηση να μου επιβάλλει τί ακριβώς θα κάνω και να ξέρει τί ακριβώς σκέφτομαι. Είναι για μένα ένα εφιαλτικό σενάριο.
    Σας τον χαρίζω έναν τέτοιο κόσμο, δεν με αφορά. Δεν είμαστε ζώα στο παχνί, άνθρωποι είμαστε.

Senior Member
    Ξεκίνησα γυμναστική στο σπίτι κ από τότε δεν σταμάτησα

Senior Member
    Τόσο ώστε να μου.... επιβάλλουν γυμναστική , με όποιο είδος θέλω γιατί έχω γίνει λαπάς από το εργασία στο σπίτι και την πολύ λίγη προπόνηση. Η γυναίκα μου έχει γίνει αυστηρός κριτής, περιμένω τη στιγμή που θα μου πει εγώ με σένα έτσι, δεν πάω παραλία

Banned
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Κοροδοιος όχι κορονοιος κάτι άλλο κρύβεται από πίσω, μας κάνουν πόλεμο με όπλο τον φόβο, θα σου λανσάρουν και το εμβόλιο που θα είναι και υποχρεωτικό και ποιος ξέρει τι θα μπει στο οργανισμό σου ακούγεται για μικρό τσιπ για να σε ελέγχουν, πριν από αυτό θα μπούμε σε νέα καραντίνα κάποια στιγμή ίσως το φθινόπωρο, και μη ξέροντας τι γίνεται στον έξω κόσμο βλέποντας μόνο ειδήσεις να λένε τόσα κρούσματα εδώ τόσα εκεί, και χωρίς να το ξέρεις να σου φέρουν άλλους 100 πρόσφυγες στην περιοχή σου και άλλους 100 και άλλους 100 και μετά η ξένη θα γίνουν πιο πολύ από μας!! Υπερβολή ίσως μακάρι να βγω ψεύτης μακάρι...
    ακριβως ετσι ειναι...ολα ειναι σχεδιασμενα εδω και πολλα χρονια..στην κατώτερη βαση της πυραμίδας ειμαστε εμεις...οι πολίτες..τα μεγαλυτερα θύματα του 21 αιώνα.. τα μεγαλύτερα προβατα του συστήματος...οποιος ξερει την πραγματική αληθεια του κοσμου,πρεπει να εχει γερο στομαχι για να την αποδεχτεί. ολα ειναι ενα ψέμα για άλλους σκοπους γινοντε ολα αυτα με τον ψευτοιο, αόρατους στα ματια των προβάτων. ζηστε την ζωη σας χωρις φόβους και χωρις την επιρροή του κατεστημένου η ζωη μας ειναι φτιαχτη και ψεύτικη. η τεχνολογια τα εχει ριμαξει ολα,σε λιγο καιρο τίποτα δεν θα ειναι φυσικο και οργανικο. σε λιγα χρονια ολα θα ειναι τεχνολογικα και μη φυσικα. η τεχνητή νοημοσύνη θα παρει τον ελεγχο μεχρι το 2030 και οι ανθρωποι θα την δοξασουν σαν δευτερο θεο τους....θα ζησουμε τραγικά γεγονότα δεν τα λεω αυτα για να τρομαξω καποιον αλλα ετσι θα γινει... ΕΚΤΩΣ εαν τους καθυστερήσουν κάποιοι ήρωες...παντα ελπιζω μεχρι την τελευταία στιγμη....τα πράγματα δεν πανε καλα ομως καθόλου καλα μεχρι τώρα...μεχρι τωρα ολα βαδίζουν για να γινουν τα γεγονότα που ειπα πριν και πολλα αλλαπου δεν λεγοντε! απο τωρα προσπαθούν να προωθήσουν την ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ εχουν βγει τηλεφωνα και συσκευες με AI τεχνητή νοημοσύνη... ειμαι σίγουρος πως στα επομενα χρονια θα μπει στις ζωές όλων μας...νανοτεχνολογία υπαρχει ηδη απο τώρα...καποιοι λενε οτι το εμβόλιο του κορονοιου ψευτοιου θα εχει μεσα νανοεπεξεργαστες....υπαρχει και η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ που εχουν βγαλει με ΑΙ και οι κεραίες 5G ολα αυτα πολλα αλλα ειναι στα σχεδια αυτών που ελέγχουν τις κοινωνίες και την ανθρωπότητα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αντι να εννοθουμε και να κανουμε κατι για ολα αυτα κοιταμε τον εαυτούλη μας,δεν ψαχνουμε την αλήθεια και συνεχίζουμε να ειμαστε πιστα προβατα μενοντας σπιτι και πιστευοντας οτι μαλακια μας λενε τα μασονο-καναλια της κωλο τηλεόρασης.... τα πράγματα οπως ειπα δεν πανε καλα ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    Last edited by celestial psyche; 21-06-2020 at 00:49.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για να καταλάβω τι εννοείς όταν λες ότι "όλα είναι ένα ψέμα για άλλους σκοπούς αόρατους στα μάτια των προβάτων" ??

Banned
    Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για να καταλάβω τι εννοείς όταν λες ότι "όλα είναι ένα ψέμα για άλλους σκοπούς αόρατους στα μάτια των προβάτων" ??
    εννοώ οτι ο αληθινός σκοπος που γινοντε ολα τα "περιεργα" οπως ο ιος,ειναι αορατος στα ματια του κοσμου στα ματια του πολίτη. αυτο εννοω. ποτε δεν θα μαθουμε την αληθεια απο τα ΜΜΕ πρεπει μονοι μας να ψαχτουμε εαν μας νοιαζει να μαθευτει η αληθεια. το διόρθωσα λιγο γιατι το ειπα καπως περιεργα. αυτο εννοούσα. οποιος ξερει και εχει αφυπνιστεί θα καταλαβει πολυ καλα τι λεω

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Σοβαρά μιλάς τώρα; Δεν κερδίζουν τίποτα αν γνωρίζουν το κάθε σου βήμα, τους ανθρώπους που συναντάς και τις απόψεις σου, τί κάνεις και τί σκέφτεσαι;
    Αν γίνει κάτι τέτοιο κανένας άνθρωπος δεν θα είναι πλέον ελεύθερος. Θα μπορούν να απαγορεύουν στον κόσμο να διαμαρτυρηθεί για το οτιδήποτε μέσω του εκφοβισμού ότι παρακολουθείται, θα είναι η απόλυτος έλεγχος, η απόλυτη δικτατορία. Αυτό είναι η πλήρης κατάργηση της δημοκρατίας, δεν θα έχει ο κόσμος ούτε το δικαίωμα της άποψης, ούτε θα μπορεί να αντιδράσει ομαδικά σε οτιδήποτε απάνθρωπο θέλει κάποιος δικτάτορας ή κυβέρνηση να του επιβάλλει.
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν τσιπάκια ή όχι αλλά εγώ δεν θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο που δεν θα έχω προσωπική ζωή και ελευθερία και που θα μπορεί μια κυβέρνηση να μου επιβάλλει τί ακριβώς θα κάνω και να ξέρει τί ακριβώς σκέφτομαι. Είναι για μένα ένα εφιαλτικό σενάριο.
    Σας τον χαρίζω έναν τέτοιο κόσμο, δεν με αφορά. Δεν είμαστε ζώα στο παχνί, άνθρωποι είμαστε.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... μπράβο για αυτα που ειπες..

Εγώ πάντως ανήκω σε αυτούς που χρειάζονται μια πιο λογική εξήγηση από τις γενικότητες, ότι όλα γίνονται για άλλους σκοπούς, τους οποίους δεν ξέρω, αλλά έτσι απλά το λέω γιατί φαίνεται μυστηριώδες κ πιασαρικο

Banned
    Εγώ πάντως ανήκω σε αυτούς που χρειάζονται μια πιο λογική εξήγηση από τις γενικότητες, ότι όλα γίνονται για άλλους σκοπούς, τους οποίους δεν ξέρω, αλλά έτσι απλά το λέω γιατί φαίνεται μυστηριώδες κ πιασαρικο
    μολις επιβεβαιώνεις τα λογια μου...δεν ξερεις,αρα ειναι αορατοι στα ματια σου. αυτο ειπα και εγω αυτο ανέλυσα πριν..δεν ειναι καθόλου μυστηριώδης απλα εσυ δεν ξερεις τους λογους που γινοντε ολα αυτα και τους σκοπούς...ειναι πανω κάτω αυτα που ειπαν πριν τα παιδια με το τσιπ και τα τοιαύτα...και ειναι και αλλοι σκοποί που δεν θα κατσω να τους αναλύσω τωρα γιατι δεν θελω και δεν κανει,οποιος ψαχνει βρισκει... "τιποτα νεο,κατω απο το φως του ηλιου"

καληνύχτα.

Οκ θα παραμείνω στην ομαδα των νοουντων επιστημόνων κ θα αφήσω τις υπόλοιπες φαντασιώσεις σε εσάς...το μόνο που εύχομαι είναι να έχετε τη στοιχειώδη ηθική ώστε να μην κολλάτε κορονοιο η όποιον άλλο ιό έρθει στο μέλλον, δτις διαφορές ευπαθείς ομάδες του πληθυσμου

Senior Member
    εχεις χαζεψει κοψε τα επιστημονικης φαντασιας.....ετσι και αλλιως ξερουν τα παντα απο τα κινητα και τα φουμπου....δν χρειαζεται μικροτσιπ...και το κινητο σαν gps λειτουργει

Junior Member
    Έγινε καλύτερη. Τα πάντα είναι στο πώς τα διαχειριζόμαστε. Ανέδειξε πλευρές που μπορεί να παρέμεναν αθέατες, οπότε άδραξα την ευκαιρία να τις καταλάβω.

----------------------

The Official website of Maldives ETA and MaldivesTourist Visa . Fill the application form for Evisa Maldives and get tourist ETA Visa online within 24 hours.

ntinti
    Guest
    Εγώ θα έλεγα να κόψετε το ίντερνετ και να βγείτε στην πραγματική ζωή.....
    Τι είναι αυτά που λέτε ....

Δεν χρειάζεται κανένα τσιπάκι για να σε ελέγχουν και να σε κατευθύνουν ,μια χαρά ελέγχονται όλα και κατευθύνουν την σκέψη σου και κατ' επέκταση τις πράξεις σου μέσα από κινητά ,ταμπλετ τηλεοράσεις, διαφημησεις και γενικά ότι μέσω διαθέτουμε......

Και άντε να συμφωνήσω σε όλο αυτό ,εσείς λέτε να γινόταν τόσος ντόρος και να αρχίσει ο κόσμος να το υποψιάζεται?
    Θα στο περνούσαν χωρίς να το καταλάβεις .....

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εγώ θα έλεγα να κόψετε το ίντερνετ και να βγείτε στην πραγματική ζωή.....
    Τι είναι αυτά που λέτε ....

Δεν χρειάζεται κανένα τσιπάκι για να σε ελέγχουν και να σε κατευθύνουν ,μια χαρά ελέγχονται όλα και κατευθύνουν την σκέψη σου και κατ' επέκταση τις πράξεις σου μέσα από κινητά ,ταμπλετ τηλεοράσεις, διαφημησεις και γενικά ότι μέσω διαθέτουμε......

Και άντε να συμφωνήσω σε όλο αυτό ,εσείς λέτε να γινόταν τόσος ντόρος και να αρχίσει ο κόσμος να το υποψιάζεται?
    Θα στο περνούσαν χωρίς να το καταλάβεις .....
    λαθος.... ακομα δεν ελέγχουν την σκεψη μας 100% αλλα με την τεχνολογία θα το κανουν σιγα σιγα. οι περισσότεροι δεν θελουν να τα πιστευουν αυτα οι λιγότεροι τα πιστευουν,οποτε μαλλον εσυ δεν συμβαδιζεις με την πραγματικότητα. δεν γινεται να περάσουν τιποτα χωρις να το καταλαβουμε δεν ειμαστε αμυαλα οντα αυτα που λες δεν υπαρχουν δεν στεκουν στην λογικη!!!! ιστορικα η ανθρωπότητα βασιζεται σε απειρες συνωμοσιες και γεγονοτα υποπτα απο τον martin luther king μεχρι τον john Kennedy και απειρες αλλες δολοφονιες που βασιζοντε σε αληθινες συνωμοσιες και ΟΧΙ θεωριες συνωμοσιων. με το τσιπακι η την τεχνητη νοημοσύνη δεν θα εχεις κανεναν ελεγχο στην ζωη σου!!! τωρα δεν σε ελεγχουν ακομα πληρως αλλα εαν εφαρμωσουν αυτα που ειπα ποιο πανω πιστεψε με ουτε να γράψεις δεν θα μπορεις σε αυτο το φορουμ ουτε καν δικες σου σκεψεις δεν θα εχεις...καταλαβαινεις ποσο σοβαρο ειναι?? η πραγματικη ζωη ειναι αυτη που λεω τωρα εγω η ψευτικη ζωη των προβατων ειναι αυτη που λες εσυ οτι και καλα ολα αυτα ειναι θεωριες συνωμοσιας και οτι ειναι παραμυθια. εχω μιλησει με στρατιωτικούς λυπαμαι που στο λεω δυστιχως ειναι αληθεια αυτα που λεω και οντως γινοντε εξω την ωρα αυτη που λογομαχουμε εμεις μας σκαβουν τον λακο μας. θα ερθουν οι καιροι που για να εχεις χρηματα και μια "νορμαλ" ζωη στο σαπιο συστημα,θα πρεπει να εχεις τσιπακι στο χερι σου γιατι θα σου λενε οτι και καλα ειναι καλύτερα ετσι για σενα και για ολους ξεχαστε το ρευστο χρημα περναμε σε μια εποχη ΆΡΡΩΣΤΗ και ΣΚΟΤΕΙΝΉ οπου ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα ειναι ηλεκτρονικά!!!!! ακομα και οι σκεψεις μας θα ειναι ηλεκτρονικές εχουν ηδη αρχισει πειραματα να γινοντε σε ανθρωπους χρονια τωρα. το ξεκίνησαν οι ναζι στην γερμανια με απάνθρωπα πειραματα που κανανε σε εβραίους το συνέχισαν οι αμερικανοι σε μυστικες κρύπτες που δεν θα μαθουμε ποτε που ειναι οπως δεν θα μαθουμε ποτε αλλα πράγματα που κανουν. οταν η γιαγια μου ελεγε πριν 10 χρονια οτι η τεχνολογία ειναι του διαολου γελαγα σαν χαζος και ελεγα οτι δεν παιζει να ισχυει,τωρα που ειμαι 29 χρόνων ΕΙΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ οτι η τεχνολογία θα υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα και θα την αλλαξει απο φυσικη σε αψυχη νεκρη τεχνολογική υλη... ξεχαστε τους σπορους δεν θα μπορουμε ουτε να φυτεψουμε ξεχαστε το νερο ηδη σε πολλες χωρες βαρανε το καμπανακι για τρομερη πιθανότητα να τελειωσει το νερο δεν θα εχει νερο η γη να πιει ο κοσμος. ξεχαστε την βιοποικιλότητα!!!! ηδη ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ στις ακτές χιλιαδες πουλια πεφτουν απο τον ουρανο νεκρα!!! το πλαστικο αυξανεται παντου,η τεχνολογια ευθύνεται για ολα αυτα η τεχνολογία θα μας σκλαβωσει ολοκληρωμένα σε λιγα χρονια ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ η γρίπη και η πνευμονια και το τριγαρο και τα ναρκωτικά ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ και μας λες μετα απο ολα αυτα που ετοιμαζουν τι ειναι αυτα που λεμε? μας λες να ερθουμε στην πραγματικότητα???? ΣΟΒΑΡΑ?? συγνωμη με ολο τον σεβασμο εμενα που φαινεται οτι εσυ δεν βρισκεσαι στην πραγματικότητα.. απέχεις πολλα χιλιομετρα απο την πραγματικότητα. ψαξε λιγο να ερευνας καλο θα σου κανει,ολα αυτα που ειπα ειναι καταγεγραμμένα γεγονότα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου.και να σου πω κατι αλλο ολα αυτα τα εμαθα απο ανθρώπους ΟΧΙ απο το ίντερνετ... μονο σε αυτο μπορω να συμφωνησω που ειπες να βγουμε εξω να μην μενουμε σπίτι και μας αποβλακωνει το ίντερνετ σε τιποτα αλλο δεν συμφωνω...θα φερουν το τσιπακι οταν ο κοσμος απο μονος του ειναι ετοιμος να το δεχτει και με τον ψευτοιο ΛΟΓΟ ΦΟΒΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΈΛΗΣΉ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΉ !!! ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΤΜΕ!!!!!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ Η ΣΚΛΑΒΟΜΑ ΟΠΩΣ ΘΈΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....οσο ποιο γρήγορα το καταλαβει και το χωνέψει ο κοσμος οτι μια μεγαλη συνωμοσια ειναι η ζωη του 21ου αιωνα,τοσο καλύτερος θα γινει ο κοσμος μας αλλα δυστιχως δεν το βλεπω....αλλα παντα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.

Σοκάρομαι που 29χρονοι νέοι πιστεύουν τέτοιες μ@λακειες!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast