Originally Posted by
george1520
Η μεγαλύτερη κρίση πανικού που έπαθα ήταν η αρχή του τέλους της κατάθλιψης μου. Ήμουν με τους δικούς μου και δεν μπορούσα να μιλήσω, τους έδειχνα κάτι και δεν μπορούσα να το πω, δεν θυμόμουν τίποτα. Αυτοί απλά με κοιτούσαν. Ξέρεις τι ήθελα; Μια θερμοφόρα, να την κρατήσω λίγο για να νιώσω αυτή την ζεστασιά. Σαν παιδάκι ρε φίλε. Πήγα νοσοκομείο, κάναμε όλες τις εξετάσεις.. Όλα καλά. Εκείνη την μέρα κατάλαβα πάρα πολλά. Η θερμοφόρα ήταν η ανάγκη μου για ζεστασιά, για μια αγκαλιά, για έναν άνθρωπο να μου πει είμαι εδώ. Δεν είχα κανέναν ενώ είχα τόσους γύρω μου. Ακούγονται τόσο παιδικά αλλά η κατάθλιψη αυτό είναι. Σε κάνει παιδί. Φοβάσαι τα πάντα, ακόμη και το πιο χαζό πράγμα. Όλα σου φαίνονται καινούργια. Σαν και δεν είχες ζωή πριν από αυτήν. Δεν ρισκάρεις, θες ανθρώπους κοντά σου, να σου δείξουν αγάπη.. Η κατάθλιψη σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, να φτιάξεις το μέσα σου, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.. Επειδή προφανώς κάτι λείπει από εκεί γιαυτό και έπεσες ψυχολογικά. Αν με ρωτούσες πριν λιγα χρόνια πως πέρασα την κατάθλιψη, δεν θα σου έλεγα τόσες λεπτομέρειες επειδή ντρεπόμουν που ήμουν αδύναμος. Αλλά τώρα νιώθω περήφανος που κατάφερα να την νικήσω. Αν δεις όλο αυτό που περνάς από αυτή την οπτική που σου περιγράφω, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.