Printable View
Μάλλον το παλληκάρι ή σε έχει ψιλοδεδομένη και νομίζει ότι θα σε έχει όποτε γουστάρει εκείνος ή κομπλάρει μαζί σου...Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο το τελευταίο,αλλά μπορεί να ντρέπεται να κάνει σχέση μαζί σου,δηλαδή κάπου να \'\'κολλάει\'\'...Πεστου το στα ίσια και εάν δεις ότι δεν...κάντην...Ποτέ μου δεν κατάλαβα είναι η αλήθεια τη γυναικεία φύση και πώς σκέφτεται...Και κυρίως στο να σας φτύνουνε και εσείς να κολλάτε...Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα σου...
Άμα είσαι τόσο καψούρα στα ίσια τότε πες του ότι νιώθεις και όπου βγει...Δεν έχεις να χάσεις τίποτα....
Εμένα μου φαίνεται ότι σε \"παίζει\" ο τυπάκος.. Στη θέση σου θα τον έγραφα για ένα διάστημα κανονικότατα, για να δει ότι έχεις τη δική σου ζωή και δεν κρέμεσαι από εκείνον. Αφού μένετε και κοντά, ντύσου, στολίσου, πάρε παρέα και πήγαινε στα μέρη που συχνάζει και αγνόησέ τον κανονικότατα. Φρόντισε δηλαδή να σε βλέπει συχνά ώστε να σε σκέφτεται αλλά ψήστον για αρκετό καιρό πριν κάνεις κάτι.. Άντε, καλά αποτελέσματα!!;)
Προφανώς της κοπέλας της αρέσει αυτό το φτύσιμο και η συμπεριφορά ειδάλλως δεν θα κολλούσε μαζί του. Ειλικρινά σου δηλώνω με βεβαιότητα Gothic πως με το που σου δείξει πραγματικό ενδιαφέρον ο άνθρωπος αυτός θα ξενερώσεις και θα χάσεις τα αισθήματα σου απέναντι του. Συνήθως έτσι γίνεται.
Θα έχεις ακούσει το \"Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!\"
Περιγράφεις μια σχέση που αρχίζει χωρίς ευθύτητα, έναν άνθρωπο που δεν σου προσφέρει κάτι έτοιμο, σε έχει σε αναμμένα κάρβουνα και σου αρέσει αυτό, έτσι δεν είναι; Μήπως, θα έλεγα, να κοιτάξεις να βρεις κάτι που θα μοιάζει περισσότερο σε σχέση;
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Θα έχεις ακούσει το \"Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!\"
Περιγράφεις μια σχέση που αρχίζει χωρίς ευθύτητα, έναν άνθρωπο που δεν σου προσφέρει κάτι έτοιμο, σε έχει σε αναμμένα κάρβουνα και σου αρέσει αυτό, έτσι δεν είναι; Μήπως, θα έλεγα, να κοιτάξεις να βρεις κάτι που θα μοιάζει περισσότερο σε σχέση;
+1
Εχεις γινει μαριονετα αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη..
Ξερεις τι, εσυ περιεγραψες τα γεγονοτα απο την σκοπια σου. Παμε λιγο να τα δουμε απο την δικια του ματια...
Σε εχει οποτε αυτος γουσταρει. Σου ακυρωνει ραντεβου με δικαιολογιες νηπιαγωγειου στυλ \"με πηρε ο υπνος\" επειδη ξερει οτι δεν θα αντιδρασεις και οτι εισαι ελαστικη. Ειτε εισαι σε σχεση μαζι του ειτε οχι για αυτον ειναι το ιδιο και ξερει οτι με τον εναν η με τον αλλο τροπο τελικα στο δωματιο του θα καταληξεις..
... και μετα αναρωτιεσαι τι ακριβως θελει?
Δε θελει κατι συγκεκριμενο, το εχει ηδη...
θα συνεχισεις να του το δινεις?
Ξερεις κατι, δεν σου φερεται αυτος ασχημα ετσι επειδη το θελει, εσυ του δινεις το δικαιωμα να το κανει αυτο αφου ξερει οτι εισαι του χεριου του και σε κανει οτι θελει.
Για ποιον λογο του εδωσες το καινουριο σου κινητο? Μπορουσες απλα να του αρνηθεις... δεν ειναι κακο...
Τελικά είναι ψιλοτραγικός ο τύπος..:mad: Γιατί παιδεύεσαι μαζί του? Τον θέλεις ε? Πάντως από αυτά που αναφέρεις δεν αξίζει να ασχολείσαι.. Ίσως δεν το καταλαβαίνεις τώρα αλλά όταν θα βρεις κάτι καλύτερο θα \"αυτοφασκελώνεσαι\" που ασχολιόσουν μαζί του..
μαλλον εχεισ ψηθει απο μονη σου σκεφτηκεσ πωσ ηταν οταν τα ειχατε τα αναπαρηγαγεσ μεσα στο μυαλο σου με την καταλληλη μουσικη και βγηκε μια ρομαντικη ταινια παρτο αποφαση μονο σεξ θελει ο τυποσ κι αυτο δεν ειναι κακο αρκει να το θελεισ και συ κατι μου λεει οτι μια φορα την εβδομαδα περιπου σε θυμαται ειναι η συχνοτητα που περιπου μασ πιανει το αναμπουρμπουλιασμα
Quote:
Originally posted by Gothly
δικιο εχετε σε αυτα που λετε ..δε λεω..
δε προκειτε να παω σπιτι του γιατι όντως εχετε δικιο.
απλα πολυ προσποιηση.. η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται να το βλεπει-κοινως δε νιωθει τιποτα..
τον αριθμο τον εδωσα γιατι μου\'πε \"παρε με τηλ καμια μερα\"
κ τον κοιταω..κ λεει \"εχεις τον αριθμο μου ε?\"
κ λεω \"οχι\"
ε κ βγαζω το κινητο να γραψω τον δικο του αριθμο κ μου λεει
\"αργεις.. εχω να κανω κ μπανιο\" κ του δινω να το γραψει αυτος κ εκανε αναπαντητη. ετσι πηρε τον αριθμο μου.τεσπα..λεπτομερειες λιγο.
παντως δε με πηρε τηλ. κ καλυτερα..αλλά καποια στιγμη θα παρει.
\"αργεις.. εχω να κανω κ μπανιο\" ????? Gothly, τουλάχιστον απαράδεκτος!αυτό μόνο μεταξύ κολλητών λέγεται.όχι σε αυτή τη περίπτωση.πες μου πως δεν ένιωσες άσχημα.έτσι θέλεις να σου φέρεται αυτός που θα έχεις δίπλα σου?
Πολύ παιδικά μου φαντάζουν όλ\'αυτά και να πω την αλήθεια ποτέ δεν μπορούσα τέτοιου είδους παιχνιδάκια στις σχέσεις μου\"θα σε πάρω-δε σε πήρα-θα το σηκώσω-ας μην το σηκώσω-κλπ\".Λίγο φάση νηπιαγωγείο δεν είναι;Mόνο εγώ το θεωρώ αφάνταστα κουραστικό όλ\'αυτό;
Άστον κοπέλα μου και πήγαινε παρακάτω,έχει καιρό ακόμα να μεγαλώσει.Κι εσύ θα πρέπει να \"εκπαιδεύσεις\"τον εαυτό σου να απαιτεί τα δέοντα στις σχέσεις του με το άλλο φύλο,να ωριμάσεις συναισθηματικά,κατανοώντα� � τα δικαιώματά σου και υποστηρίζοντάς τα πάντα,άσχετα αν σου αρέσει ο άλλος πολύ ή λιγότερο.
Αν κάνεις αυτό,περάσεις μέσα από τη διαδικασία να σκεφτείς γιατί αφήνεις τον καθένα τυχαίο να περνάει από πάνω σου απλά για να σε βάλει στη ζωή του,θα καταλάβεις πως ο τρόπος που βλέπουμε και η θέση που ορίζουμε για τον εαυτό μας,έχει πολύ να κάνει με το πώς μας φέρονται οι γύρω μας.
Κανένας δεν θα το κάνει για σένα,εσύ πρέπει να μάθεις να διεκδικείς όσα σου αξίζουν,σεβασμό,ισότιμες σχέσεις,καθαρά λόγια και όχι υφάκια και συμπεριφορές βαρβάτων σνομπ αρσενικών.:P
Πάνω από την όποια καψούρα που έχεις πρέπει να βάλεις την αξιοπρέπειά σου. Αυτός ο τύπος πρέπει να μάθει να φέρεται, αν δε μάθει τότε δεν αξίζει να είναι πλάι σου.
Ίσως όμως η σκέψη σου σε εκείνον να σε κρατάει και να μη μπορείς άλλα ενδιαφέροντα άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για σένα, δε νομίζεις? Αν είσαι κολλημένη σε εκείνον δύσκολα θα ερωτευτείς άλλον..
σε θελει μονο για σεξ.για τιποτα αλλο.χωνεψε το και προχωρα,δεν υπαρχει μελλον
ειναι κλασσικη περιπτωση που οταν δεν ψηνεται αυτοσ ψηνεσαι εσυ και οταν ψηνεται αυτοσ δεν ψηνεσαι εσυ εγω λεω να του δωσεισ αυτο που θελει και σε κανα μηνα που θα αρχισει να δενεται γιατι θα εχεισ χρησιμοποιησει εξυπνα το οπλο που λεγεται σεξ και θα σταματησεισ να ψηνεσαι βρισκεισ αλλον η καλυτερα ανοιγεσε σε πιθανοσ ενδιαφεροντα ατομα απλα ειναι τα πραγματα δεσ και 2-3 βηματα παρακατω και θα δεισ αν εχω δικιο η οχι
θα στο πω αλλιωσ δεσ το σεξ σαν οπλο για να παρεισ αυτο που θελεισ κι οχι οτι σε χρησιμοποιει αυτοσ ειναι διαπιστωμενο οτι μετα απο κανενα μηνα θα σε παρακαλαει γιατι θα αρχισει να δενεται
και δεν καταλαβα γιατι να εισαι πιο χαλια μετα το σεξ ειναι η απολυτη επιβεβαιωση οτι το λιγοτερο εισαι ομορφη ασε που εκεινη τη στιγμη και λιγο πριν και λιγο μετα δεν σε διαχωριζει τιποτα απο οτι θα κανατε σαν ζευγαρι
μην το βλεπεισ υποτημιτηκα αν το πακετο εχει εμφανιση και χαρακτηρα με το να σε θελει καποιοσ για σεξ σημαινει οτι στην εμφανιση τον καλυπτεισ πραγμα πολυ σημαντικο για τισ γυναικεσ και στο χαρακτηρα τον καλυπτεισ κατα μεγαλο ποσοστο γιατι μπορει και να εχεισ κατι χτυπητο και να το κανει υπομονη ο αλλοσ μονο για το σεξ απλα οταν σε θελει μονο για το σεξ δεν τα σκεφτεται ολα αυτα κυριαρχει η εμφανιση ασε που τα ναζακια που θα του κανεισ εκεινη την ωρα θα εχουν μεγαλυτερη απηχηση γιατι θα εχει προηγηθει σεξ κοινωσ αυτο θα στο επιβεβαιωσουν οι υπολοιπεσ γυναικεσ του φορουμ τον αντρα την ωρα του σεξ η οσο αυτο παιζει οτι θεσ τον κανεισ
αντρασ ειμαι αλλα το ειχα παιδεψει πολυ το θεμα καποια στιγμη τωρα ειδα την ερωτηση στην ουσια το παιχνιδι ετσι οπωσ το βλεπεισ εσυ τελειωνει μεχρι να κανετε σεξ ενω ετσι που σου λεω εγω μεχρι να κολλησει συτοσ
εγω ξερω οτι αν βαλεισ στο μυαλο σου οτι θεσ καποιοσ να σε γουσταρει και του αρεσεισ εμφανισιακα αποκλειεται να μην το πετυχεισ απλα μεχρι τωρα δεν το ειδεσ σαν μαχη που πρεπει να κερδισεισ το αφησεσ πιο πολυ πανω του παιρνα απο το σπιτι του πετυχε τον πατε μια βολτα αναψε τον λιγο να μη σε καταλαβει κι ολασ και φυγε καντο κανα δυο φορεσ παιξτον λιγο γενικα παρτο πανω σου μη του στειλεισ μυνημα και νομιζει οτι ειναι και θεοσ
μπορει να μη θελει να τον δουν με γκομενα γιατι στην επαρχια σχολιαζουν λιγο παραπανω μπορει ομωσ και γιατι του κοβεισ τα τυχερα ομολογω το οτι ειναι επαρχια μου βαζει κι αλλα δεδομενα στο μυαλο που μου κανουν την υποθεση πιο δυσκολη το να μη σε χαιρεταει παντωσ ουτε ενα γεια δειχνει οτι ειναι λιγο μακακασ αφου ειναι επαρχια οι αλλοι τι λενε γι αυτον εχεισ μαθει τιποτα
Μου θυμίζεις μια φίλη μου που είχε μπλέξει με ένα μπάρμαν και ότι μα ότι της έκανε ή δεν της έκανε, του έδινε τη δική της μεταφραση.
Εγώ προσωπικά, από το \"τελειώνε, δως μου το κινητό σου, να παω για υπνο\", θα είχα ξενερώσει εντελώς.
Από κει και πέρα, αν δεν καταλαβαίνεις πως τη μια μερα το κάνετε και την άλλη σε βλέπει και δεν σε χαιρετάει, και ότι ο άνθρωπος σε έχει για καμια δύσκολη στιγμή, τι να σου πω?
Κάτσε και σκέψου λίγο.
τι να σου πω ρε γαμωτο παντωσ αμα θελει σεξ με τουσ δικουσ του ορουσ βαλτου κι εσυ ορουσ πχ θα βγαινετε για καφε που και που θα σε χαιρεταει και αλλα τετοια λαιτ αλλα ψιλοδεσμευτικα
Μήπως ο τύπος σε πέρνει μόνο όταν έχει τις ανάγκες του ( καταλαβένεις τι εννοώ ) και είσαι γι΄αυτόν μία πολύ καβάτζα?Εντάξει αν τον γουστάρεις τόσο πολύ κυνήγησε το αλλά στο πίσω μέρος του μυα΄λού σου να έχεις πάντα ότι όπως ξαφνικά ξαναεμφανίστηκε άτσι μπορεί να ζάθει και πάλι.Ζήστο όσο και όποτε γουστάρεις εσύ και όχι αυτός, έτσι στο τέλος θα είναι απαλότερος ο πόνος..!
και εγω ετσι το βλεπω,ο τυπος σε ειδε μετα απο ενα χρονο σου λεει οπα καλα ειμαστε βρηκαμε μια εναλλακτικη για τον ελευθερο χρονο και αντε γεια.μη το σκεφτεσαι καθολου.δεν εχεις αναγκη να παραμεινεις σε μια τετοια κατασταση με τον πρωην σου τον γραψαρχιδα μονο για σεξ.αστον να ψαξει αλλου:P
το θεμα ειναι εσυ τι θελεις απο αυτόν..
αν επιδιώκεις σχεση...δεν νομιζω..
αν επιδιώκεις σεξ,οπως ξεκάθαρα και αυτός,τοτε ειναι αλλιως..