Originally Posted by
DimitriThess
Εδώ κάνεις λάθος. Ο άντρας μια χαρά ξεχαρμανιάζει και με one night stand και γι αυτό λέγεται κι ετσι ,δε μπαίνεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς αν αξίζω ή αν αξίζεις και αν θα το συνεχίσουμε ή οχι! Απο που κι ως που! Σε ξέρω; Με ξέρεις; Οχι! Είχαμε κάψες και η φύση έφερε τα πράγματα στη θέση που θα έπρεπε να είναι (εγώ απο πάνω, αυτή από κατω.δεξια, αριστερα και εναλλαξ!) Τελος!
Διακρίνω μία επιθετική διάθεση στα λεγόμενα σου και μακάρι να κάνω λάθος αλλά και το one night stand και το weekend fuck και ότι άλλο υπάρχει που δεν είναι στα πλαίσια μίας σχέσης, μη ξεχνάς ότι θέλει δύο ανθρώπους, κανείς δε το κάνει με το ζόρι. Γιατί μου φαίνεται πως κατακρίνεις μόνο τον άντρα για κάτι που ήθελαν και οι δύο.
Για μένα το σεξ είναι μια μορφη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Είτε εντός είτε εκτός σχέσης, θεωρώ πανέμορφο να μοιράζομαι τον εαυτό μου με κάποια άλλη κοπέλα.
Φαντάζομαι πως οι φανατικοί του αυνανισμού διαφωνούν με την άποψη μου και κρατούν τον εαυτό τους για τον εαυτό τους. Καλά να περάσουν.