Όταν βοήθας δεν ζητάς ανταλλάγματα , ούτε ένα ευχαριστώ , το μόνο που θέλεις ειναι ο ευεργετημένος να μην μετατραπεί σε εχθρός.
Printable View
Ακόμα και αν είναι έτσι. Αλλά δεν χρειάζεται να τα βλέπεις τόσο τραγικά τα πράγματα γύρω σου και ούτε να ζητάς να λυτρωθεις απο κάποιον άνθρωπο. Εσυ μόνο μπορείς να δώσεις τόσα πράγματα στον εαυτό σου όσα δεν μπορεί να σου δώσει άλλος. Και πίστεψέ με δεν μπορεί άλλος παρα μόνο εσύ!
Δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και γι αυτό τα βλέπεις τραγικά..
Λάμπρο όταν άκουσα το: " Ο καλύτερος φίλος κι ο χειρότερος εχθρός σου είναι ο εαυτός σου! "
δεν ξέρω αν θα το πίστεψεις, αλλά άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα πλέον τα πράγματα και τον κόσμο!
Και ναι να σε χαρακτηρίζει κι η ανιδιοτελής προσφορά, αλλά στον βαθμό, που αυτή τελικά δεν θα νιώθεις ότι σε προδίδει :)
Πως να κανεις τον εαυτο σου να σταματήσει να φωνάζει ? βαρέθηκα να τον ακούω να μου λέει συνέχεια και συνέχεια να προσπαθώ πιο πολυ ....
Αυτο μπορω να κάνω αυτός ειμαι .
πάντως Λάμπρο αυτή η φωνή χρειάζεται αποκωδικοποίηση. π.χ. αν είναι η φωνή των δικών σου "θέλω" τότε αρκετά περίμενες,
για τα κάνεις πραγματικότητα μ' άλλα λόγια ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. αν είναι τα θέλω των άλλων τότε πες της "σκάσε και βούλωστο"
αρκετά έχω κάνει γι' αυτούς και τους άλλους, καιρός πλέον να κοιτάξω κι εγώ τον εαυτό μου! Τί σου λέει λοιπόν αυτή η φωνή; :confused:
Η δικη μου φωνη ειναι , δεν ειναι απο τους άλλους , όλο το βραδυ χθες αυτη η φωνη ηταν στο μυαλο μου.
Τι να μου λέει , γιατι δεν εχω μπορέσει να κάνω κατι στη ζωη μου να προχωρήσω σαν όλους τους άλλους .
Ναι να κάνω , πρέπει να κάνω , αλλα πως να τα κάνω , ειναι πολλα δεν ειναι ένα δυο .
Λαμπρο αρχισε να πετας ενα-ενα πισω σου τα μικροτερα προβληματα, μην πας κατευθειαν στο μεγαλο. Σιγα σιγα, ενα ενα, τα μικρα.