Δεν νιώθω , ειμαι προδομένος . - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 168
    Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    κοιτα βασικα ποτε δεν θα εκανα το καλο για να γινω αποοδεκτοσ..αλλα το θεμα μ ειναι οτι αυτο το εχει συναντησει ο Λαμπροσ στην οικογενεια του οπου προσπαθει να ικανοποιησει τα αιτηματα ολων των αλλων....
    προσωπικα οταν κανω το καλο και ειδικα οταν το κανω σε φιλουσ με κανει να νοιωθω οκ, αλλα οταν ποτε μ δεν εχω παρει ανταποδοση για τ οσα εχω κανει πωσ να μν εκφραζομαι μεσω αυτου που ειπα??(ισωσ φαινεται εγωιστικο αυτο που εγραψα αλλα δεν ειναι ετσι και το εννοω..)
    Άμα δεν βρίσκεις ανταπόδοση τότε δεν είναι και φίλοι σου έτσι δεν είναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Δεν με νιαζει να γινω αποδεκτός , με νιαζει να ειμαι άνθρωπος ,αλλα πληρώνω τίμημα και γι αυτο .
    Μα με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα δεν είσαι άνθρωπος...

Senior Member
    ρε γαμωτο διαβαζω ολα τα μηνυματα σασ και καταληγω στο συμπερασμα οτι για να επιβιωνεισ δεν πρεπει να εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αξιεσ και ιδανικα...αλλα ενα ακομη πιονι π θα προκαλεσεισ πονο πριν σε ταπεινωσουν οι αλλοι....καταλαβα κατι λαθοσ ρε παιδια????

δεν αναφερομαι καπου συγκεκριμενα, απλωσ παραθετω ενα συμπερασμα πο ελπιζω να ειναι λαθοσ..
    Έτσι είναι, έχει δυσβάστακτο κόστος το να τιμάς τίς αξίες σου. Και καμία ανταμοιβή, πλήν της δικής μας εσωτερικής.
    Αλλά αυτή δέν είναι που μετράει?
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Άμα δεν βρίσκεις ανταπόδοση τότε δεν είναι και φίλοι σου έτσι δεν είναι?
    δεν ξερω..ισωσ να θεωρω και να εκτιμω διαφορετικα τισ σχεσεισ μ με τουσ αλλουσ και να θεωρω φιλουσ ατομα που δεν νοιωθουν το ιδιο για μενα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Έτσι είναι, έχει δυσβάστακτο κόστος το να τιμάς τίς αξίες σου. Και καμία ανταμοιβή, πλήν της δικής μας εσωτερικής.
    Αλλά αυτή δέν είναι που μετράει?
    ναι δεν λεω...ισα ισα που οταν κανω κατι καλο για τουσ αλλουσ με χαροποιει...αλλα γιατι ποτε να μν βρισκουμε την ανταποδοση???

Senior Member
    ναι δεν λεω...ισα ισα που οταν κανω κατι καλο για τουσ αλλουσ με χαροποιει...αλλα γιατι ποτε να μν βρισκουμε την ανταποδοση???
    όταν δίνεις δεν περιμένεις και πάντα να πάρεις! μερικοί δίνουν απ' το περίσσευμα! άρα γιατί να περιμένουν ανταπόδοση;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    όταν δίνεις δεν περιμένεις και πάντα να πάρεις! μερικοί δίνουν απ' το περίσσευμα! άρα γιατί να περιμένουν ανταπόδοση;
    βασικα δεν εννοω για καθε καλο που κανω να παρω κατι πισω αλλα να μν καταληγεισ στο σημειο οπου μονο δινεισ και ποτε να μν σ δωσουν οι αλλοι κατι...εστω για να νοιωσεισ οτι εισαι σημαντικοσ για τουσ υπολοιπουσ και σε θελουν/θελουν να σε βλεπουν χαρουμενο...

Senior Member
    βασικα δεν εννοω για καθε καλο που κανω να παρω κατι πισω αλλα να μν καταληγεισ στο σημειο οπου μονο δινεισ και ποτε να μν σ δωσουν οι αλλοι κατι...εστω για να νοιωσεισ οτι εισαι σημαντικοσ για τουσ υπολοιπουσ και σε θελουν ζαρουμενο...
    συμφωνώ ότι ισχύει το πάρε-δώσε, μόνο που μ' ένα ισχυρό εγώ, το να δώσεις χωρίς να πάρεις κάποιες φορές είναι λιγότερο επώδυνο!
    έπειτα είναι και τ' άλλο. όλοι δεν μπορούν να δώσουν και μέχρι να εκπαιδευτούν είναι στην διαδικασία του μόνο παίρνω
    Last edited by μαρκελα; 24-04-2012 at 12:00.

Senior Member
    συμφωνώ ότι ισχύει το πάρε-δώσε, μόνο που μ' ένα ισχυρό εγώ, το να δώσεις χωρίς να πάρεις κάποιες φορές είναι λιγότερο επώδυνο!
    έπειτα είναι και τ' άλλο. όλοι δεν μπορούν να δώσουν και μέχρι να εκπαιδευτούν είναι στην διαδικασία του μόνο παίρνω.
    κοιτα το θεμα ομωσ ειναι πωσ αν σε εχει παρει απο κατω (για διαφορουσ λογουσ), τοτε ειναι που η αυτοεκτιμηση παραλληλα ο αυτοσεβασμοσ πεφτουν...τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...και ετσι το εγω σου οταν δεν παιρνεισ ειναι που σε κανει να γινεσαι χειροτερα...
    οκ ναι οσον αφορα το δευτερο που λεσ δεν διαφωνφ αν και θεωρω οτι πρεπει τουλαχιστον να σ δειξουν οτι εκτιμουν αυτου που εσυ τουσ δινεισ...

Senior Member
    κοιτα το θεμα ομωσ ειναι πωσ αν σε εχει παρει απο κατω (για διαφορουσ λογουσ), τοτε ειναι που η αυτοεκτιμηση παραλληλα ο αυτοσεβασμοσ πεφτουν...τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...και ετσι το εγω σου οταν δεν παιρνεισ ειναι που σε κανει να γινεσαι χειροτερα...
    οκ ναι οσον αφορα το δευτερο που λεσ δεν διαφωνφ αν και θεωρω οτι πρεπει τουλαχιστον να σ δειξουν οτι εκτιμουν αυτου που εσυ τουσ δινεισ...
    πιστεύω πως το σημαντικό είναι να πηγαίνεις παρακάτω χωρίς να κολλάς όταν π.χ. ο άλλος είναι σακατεμένος ψυχικά και δεν μπορεί παρά μόνο
    να παίρνει και χωρίς ίσως και ν' αναγνωρίσει την προσφορά σου. Και θα πέφτουμε.. αλλά μετά από κάθε πτώση σημασία έχει να σηκωνόμαστε ξανά και πιό έμπειροι!

Senior Member
    δεν ξερω..ισωσ να θεωρω και να εκτιμω διαφορετικα τισ σχεσεισ μ με τουσ αλλουσ και να θεωρω φιλουσ ατομα που δεν νοιωθουν το ιδιο για μενα...
    Άρα γιατί απογοητεύεσαι? Εφόσον δέχεσαι τους φίλους σου με αυτες τις συμπεριφορες όπως λες..

Senior Member
    έπειτα είναι και τ' άλλο. όλοι δεν μπορούν να δώσουν και μέχρι να εκπαιδευτούν είναι στην διαδικασία του μόνο παίρνω.
    Α ρε Μαρκέλλα έχεις γράψει το μεγάλο νόημα... Ετσι είναι!

Senior Member
    Να έχεις στην άκρη του μυαλού σου οτι δεν μπορούν όλοι να εκτιμήσουν είτε γιατί δεν έχουν τρόπο είτε γιατί βρίσκονται σε μια φάση που έχουν χαθεί λόγω απογοητευσης και είναι κλειστοι για να δουν , να αναγνωρίσουν, να εκτιμήσουν και να δώσουν. Ισως και πάλι εσύ να μην μπορείς να εκτιμήσεις κάποια πράγματα και δεν βλέπεις οτι κάτι σου προσφέρουν ή δεν σου είναι αρκετο. Ισως να μην τους εμπνεύεις...

Senior Member
    βασικα δεν εννοω για καθε καλο που κανω να παρω κατι πισω αλλα να μν καταληγεισ στο σημειο οπου μονο δινεισ και ποτε να μν σ δωσουν οι αλλοι κατι...εστω για να νοιωσεισ οτι εισαι σημαντικοσ για τουσ υπολοιπουσ και σε θελουν/θελουν να σε βλεπουν χαρουμενο...
    μόνο που εδώ κρύβεται ίσως το μυστικό και και το πρόβλημά μας! ίσως λοιπόν τελικά δεν είν' απαραίτητο μόνο μέσα απ' την αναγνώριση του
    άλλου να δεις την αξία σου και το πόσο σημαντικός/η είσαι. Σημαντικός/η, είσαι έτσι κι αλλιώς ανεξάρτητα του αν δίνεις και κάποιες φορές δεν
    παίρνεις ή οι άλλοι δεν σ' αναγνωρίζουν ικανότητες. Αυτή η γνώση νομίζω πως μας γλυτώνει από πολλά βάσανα. :)

Senior Member
    μόνο που εδώ κρύβεται ίσως το μυστικό και και το πρόβλημά μας! ίσως λοιπόν τελικά δεν είν' απαραίτητο μόνο μέσα απ' την αναγνώριση του
    άλλου να δεις την αξία σου και το πόσο σημαντικός/η είσαι. Σημαντικός/η, είσαι έτσι κι αλλιώς ανεξάρτητα του αν δίνεις και κάποιες φορές δεν
    παίρνεις ή οι άλλοι δεν σ' αναγνωρίζουν ικανότητες. Αυτή η γνώση νομίζω πως μας γλυτώνει από πολλά βάσανα. :)
    Έτσι είναι! Να για παράδειγμα βοηθάω το μέλος confuse αλλά το κάνω για μένα και δεν περιμένω ανταπόδοση. Αυτο εμένα με γεμίζει! Αν ήταν αλλιώς θα είχα χαμηλή αυτοεκτίμησει και σίγουρα θα ένιωθα απογοητευση αν εσύ δεν το εκτιμούσες ενώ τώρα δεν μεενδιαφέρει. Ακόμα και για κοντινούς μου ανθρώπους δεν θα με ένοιαζε απλά αν έβλεπα οτι πληγωνόμουν τότε δεν θα τους κατηγορούσα αλλά θα κοιταζα τι βολέυει εμένα για να νιώσω καλύτερα ή να διορθώσω εμένα.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast