Originally Posted by
vodka
Σοκολάτα ( σε έχασα κι εσένα με το κλείσιμο των πμ)
Φίλους δεν έχω, όχι λόγω εμφάνισης. Καμία σχέση. Δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Δεν κοιτάζουν μόνο το εξωτερικό - σίγουρα δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας και δεν το υποστηρίζω με τίποτα.
Όταν δούλευα και πήγαινα σχολή που σου έλεγα , έκανα παρέα με πάρα πολλά άτομα , χωνόμουν στον οποιονδήποτε αλλά μου χώνονταν κι εμένα.
Τους έβλεπα κάθε μέρα όμως. Κάθε μέρα το πρωί στη δουλειά, το απογεύμα στη σχολή συναντιόμουν με όλους αυτούς . Όμως ήταν απλά αυτό.. γνωστοί και παρέες..
Και χάθηκαν όλοι γιατί δεν μπορώ να είμαι πια εκεί μαζί τους, και δεν έμειναν γιατί δεν ταιριάξαμε τόσο ώστε να φτιάξουμε φιλία.
Έκοψα κι εγώ από την μεριά μου, καθώς δεν έχω λεφτά να μετακινούμαι ή να βγαίνω κτλ και εκτός από αυτό δεν έχω και διάθεση. Ε τώρα βάλε ποιος θα κάτσει να κάνει παρέα με μια καταθλιπτικιά? Και τι θα έλεγα με κάποιον? Δεν έχω τίποτα να πω.
Γι’ αυτό είμαι μόνη προς το παρόν.
Εδώ μέσα που κάθομαι σε αυτό το δωμάτιο κλεισμένη λες και βγάζω φυλακή...
πού να βρω άτομα!
Ψωνάρα δεν είσαι καθόλου σταμάτα : ) Που λες ό,τι μένουν μόνα τους επειδή είναι απεριποίητοι...
έχω κι εγώ στο μυαλό μου ένα παράδειγμα μιας κοπέλας η οποία κυριολεκτικά βρωμούσε (δεν το λέω με κακία- είναι απλά η αλήθεια. Δεν έκανε ποτέ της μπάνιο) . Την απέφευγαν οι πάντες και την έκραζαν πίσω από την πλάτη της.
Κι όμως κι αυτή έβρισκε παρέα. Είχε εμένα, είχε μια άλλη κοπέλα που δούλευε σε κλαμπ, μετά έκανε παρέα με μια άλλη που δεν την έκανε κι εκείνη κανείς παρέα γιατί για το μόνο πράγμα που ήξερε να μιλάει ήταν μια Αντιγόνη Δρακουλάκη (δεν την ξέρω μου έχει μείνει το όνομα μόνο γιατί μας τα είχε πρήξει με αυτήν)-κι όμως και πάλι κι αυτήν την έκανε μια άλλη Τρίτη κοπέλα παρέα- , μια ακόμη που δούλευε στην υποδοχή.....
Θέλω να πω ότι για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους φτάνει να είσαι ανοικτός εσύ και να χώνεσαι.
ανεξαρτήτως εμφάνισης κτλ. και βέβαια να υπάρχει ο χώρος για να το κάνεις.
Για όσους δεν σε παίζουν, θα βρεθούν άλλοι τόσοι που θα κάνουν το αντίθετο.
Οπότε μη σε νοιάζει γι’ αυτές που σε σνομπάρουν.
Εντάξει, είναι φυσιολογικό και δεν μπορούμε να ανεχθούμε τους πάντες με τα ελαττώματα τους –ούτε εκείνοι εμάς με τα δικά μας. Κι εγώ δεν τους μπορώ όλους λόγω χαρακτήρα όμως, όχι λόγω εμφάνισης. Όσους δεν αντέχω απλά ξεκόβω. Φυσικά κι εμένα δεν μπορούν να με αντέξουν όλοι καθώς ούτε κι εγώ είμαι καμιά παναγία-καμία σχέση μάλιστα – μα δεν παίζει ρόλο στο κάτω κάτω ούτε ο χαρακτήρας -καθώς όποιος κι αν είσαι , πάλι πάντα θα βρίσκεις κάποιον άλλο που θα σε κάνει παρέα για τους χ,ψ λόγους για έναν αντίστοιχο που δεν θα σε κάνει.
Αυτά για τις παρέες.
Όσο για πραγματικό φίλο που θα είναι κοντά σου παντού , όπως κι αν είσαι – κι εσύ το ίδιο σε εκείνον.. νταξ..όποιος τον έχει είναι πολύ τυχερός.
Εγώ δεν είμαι .
Όσο δεν συναναστρέφεσαι με κόσμο, κι εγώ το πιστεύω ότι χαζεύεις (το παθαίνω εγώ γι’ αυτό το υποστηρίζω :P). Με όσο περισσότερο κόσμο έχεις επαφές , τόσο το καλύτερο. Αυτή είναι γνώμη μου και πάλι όμως δεν ισχύει για τους πάντες σίγουρα.