Για την ασχήμια... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 193
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    Σοκολάτα ( σε έχασα κι εσένα με το κλείσιμο των πμ)

Φίλους δεν έχω, όχι λόγω εμφάνισης. Καμία σχέση. Δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Δεν κοιτάζουν μόνο το εξωτερικό - σίγουρα δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας και δεν το υποστηρίζω με τίποτα.
    Όταν δούλευα και πήγαινα σχολή που σου έλεγα , έκανα παρέα με πάρα πολλά άτομα , χωνόμουν στον οποιονδήποτε αλλά μου χώνονταν κι εμένα.
    Τους έβλεπα κάθε μέρα όμως. Κάθε μέρα το πρωί στη δουλειά, το απογεύμα στη σχολή συναντιόμουν με όλους αυτούς . Όμως ήταν απλά αυτό.. γνωστοί και παρέες..
    Και χάθηκαν όλοι γιατί δεν μπορώ να είμαι πια εκεί μαζί τους, και δεν έμειναν γιατί δεν ταιριάξαμε τόσο ώστε να φτιάξουμε φιλία.

Έκοψα κι εγώ από την μεριά μου, καθώς δεν έχω λεφτά να μετακινούμαι ή να βγαίνω κτλ και εκτός από αυτό δεν έχω και διάθεση. Ε τώρα βάλε ποιος θα κάτσει να κάνει παρέα με μια καταθλιπτικιά? Και τι θα έλεγα με κάποιον? Δεν έχω τίποτα να πω.

Γι’ αυτό είμαι μόνη προς το παρόν.
    Εδώ μέσα που κάθομαι σε αυτό το δωμάτιο κλεισμένη λες και βγάζω φυλακή...
    πού να βρω άτομα!

Ψωνάρα δεν είσαι καθόλου σταμάτα : ) Που λες ό,τι μένουν μόνα τους επειδή είναι απεριποίητοι...
    έχω κι εγώ στο μυαλό μου ένα παράδειγμα μιας κοπέλας η οποία κυριολεκτικά βρωμούσε (δεν το λέω με κακία- είναι απλά η αλήθεια. Δεν έκανε ποτέ της μπάνιο) . Την απέφευγαν οι πάντες και την έκραζαν πίσω από την πλάτη της.
    Κι όμως κι αυτή έβρισκε παρέα. Είχε εμένα, είχε μια άλλη κοπέλα που δούλευε σε κλαμπ, μετά έκανε παρέα με μια άλλη που δεν την έκανε κι εκείνη κανείς παρέα γιατί για το μόνο πράγμα που ήξερε να μιλάει ήταν μια Αντιγόνη Δρακουλάκη (δεν την ξέρω μου έχει μείνει το όνομα μόνο γιατί μας τα είχε πρήξει με αυτήν)-κι όμως και πάλι κι αυτήν την έκανε μια άλλη Τρίτη κοπέλα παρέα- , μια ακόμη που δούλευε στην υποδοχή.....

Θέλω να πω ότι για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους φτάνει να είσαι ανοικτός εσύ και να χώνεσαι.
    ανεξαρτήτως εμφάνισης κτλ. και βέβαια να υπάρχει ο χώρος για να το κάνεις.
    Για όσους δεν σε παίζουν, θα βρεθούν άλλοι τόσοι που θα κάνουν το αντίθετο.
    Οπότε μη σε νοιάζει γι’ αυτές που σε σνομπάρουν.
    Εντάξει, είναι φυσιολογικό και δεν μπορούμε να ανεχθούμε τους πάντες με τα ελαττώματα τους –ούτε εκείνοι εμάς με τα δικά μας. Κι εγώ δεν τους μπορώ όλους λόγω χαρακτήρα όμως, όχι λόγω εμφάνισης. Όσους δεν αντέχω απλά ξεκόβω. Φυσικά κι εμένα δεν μπορούν να με αντέξουν όλοι καθώς ούτε κι εγώ είμαι καμιά παναγία-καμία σχέση μάλιστα – μα δεν παίζει ρόλο στο κάτω κάτω ούτε ο χαρακτήρας -καθώς όποιος κι αν είσαι , πάλι πάντα θα βρίσκεις κάποιον άλλο που θα σε κάνει παρέα για τους χ,ψ λόγους για έναν αντίστοιχο που δεν θα σε κάνει.
    Αυτά για τις παρέες.

Όσο για πραγματικό φίλο που θα είναι κοντά σου παντού , όπως κι αν είσαι – κι εσύ το ίδιο σε εκείνον.. νταξ..όποιος τον έχει είναι πολύ τυχερός.
    Εγώ δεν είμαι .

Όσο δεν συναναστρέφεσαι με κόσμο, κι εγώ το πιστεύω ότι χαζεύεις (το παθαίνω εγώ γι’ αυτό το υποστηρίζω :P). Με όσο περισσότερο κόσμο έχεις επαφές , τόσο το καλύτερο. Αυτή είναι γνώμη μου και πάλι όμως δεν ισχύει για τους πάντες σίγουρα.

Κατι που μαρεσει σε εσενα , μου το εχεις δειξει οτι το εχεις, ειναι οτι εχεις το θαρρος γιατι θαρρος ειναι το οτι παραδεχεσαι οτι εχεις ελλατωματα και δε προσπαθεις να κανεις εντυπωση στους αλλους η να δειξεις οτι εισαι τελεια .
    Αφου τοτε δεν εχεις προβλημα να κανεις το πρωτο βημα καλο ειναι τοτε να βγαινεις σε διαφορα μερη και να προσπαθησεις να βρεις καποιον να κανετε παρεα με σκοπο να γινεται φιλοι .
    Ισως βρεις και μια εξαιρεση , εννοω εναν ανθρωπο που θα σε συμπαθησει και θα ειναι διπλα σου , ειναι δυσκολο να βρεθει οχι ομως και αδυνατον .
    Το σημαντικοτερο ειναι αν συμπαθεις κι εσυ καποιο ατομο που θα σε πλησιασει η που θα πλησιασεις εσυ .
    Αφου εσυ αναζητεις φιλους καλα εκανες και αφησες τους αλλους αφου ηταν μονο παρεα και οχι φιλοι .
    Αν μου ελεγες οτι δεν ειχες ποτε εστω παρεα η οτι κανενας δε σε συμπαθησε ποτε δε θα το πιστευα , αν καποιον δε τον συμπαθει ποτε κανεις πιστευω θα φταιει ο ιδιος οχι οι αλλοι γιατι θα εχει πολλα αρνητικα στον χαρακτηρα .
    Στην εμφανιση ειτε ομορφος ειτε ''ασχημος'' να εισαι δε μπορει εστω παρεες η εστω και ενα ατομο για παρεα δε γινεται ποτε να μην ειχες .
    Σημασια εχει κατα ποσο πλησιαζεις και εσυ τους αλλους οχι να περιμενεις μονο τους αλλους να σε πλησιασουν.
    Ετσι κι αλλιως για ολους ειναι δυσκολο να βρουν τον αληθινο φιλο η τον πιστο ερωτικο συντροφο.
    Δε μιλουσα για εσενα συγκεκριμενα στα παραπανω , γενικα .
    Η εμφανιση φταιει σε μερικους ανθρωπους κι εμενα καποιοι με εχουνε δει σε εμφανιση και εβγαλαν συμπερασμα οτι ειμαι βαρετη και ξενερωτη αλλα εχω γνωρισει και ατομα που αντι για βαρετη η χαζη η ξενερωτη τους φαινομουνα γλυκουλα αλλα χαθηκαμε με αυτα δεν ημασταν φιλοι απλα και με αυτα παρεα μονο καναμε , αλλα τα περισσοτερα ατομα η αληθεια ειναι που γνωρισα με σνομπαραν .
    Αλλα δε μπορει να μην εχει καμια καμια σημασια ο χαρακτηρας .
    Γνωριζω προσωπικα καποιον που εμφανισιακα δεν ειναι και ασχημος αλλα ουτε και πανεμορφος αλλα ασχημο δεν τον λες κι ομως δεν εχει φιλους ουτε παρεες εξαιτιας της συμπεριφορας του .
    Εγω κι ενας φιλος μου( ο μοναδικος μου) τον κανουμε μερικες φορες παρεα ομως που τον γνωριζουμε και σε αλλους γνωστους του φιλου μου για να βρει εστω παρεες να μη νοιωθει μονος αλλα ολο μαλακιες κανει , συγνωμη κιολας.
    Το μονο που θελει ειναι να κανει εντυπωσεις η μειωνει τους αλλους και χαιρεται κι ετσι τον αντιπαθουνε ευκολα .
    Οποτε εσυ που εισαι ευγενικη και δε παριστανεις την τελεια και αφου δεν εχεις προβλημα να πλησιαζεις τους αλλους θα βρεις εστω και καποιον που θα εκτιμησει τον χαρακτηρα σου .
    Δε λεω οτι δε θα σε απορριψει κανεις δυστυχως θα βρεθουν και ατομα που θα σε προδωσουν η θα σε αποριψουν η που θα σου μιλησουν ασχημα αλλα θα βρεθει εστω και ενα ατομο που θα σου φερθει ευγενικα .
    Δε πιστευω ομως οτι το προβλημα ειναι μονο οτι δε σε θελουν οι αλλοι , το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις αυτοπεποιθηση η εχεις ανασφαλεια αυτο φταιει .
    Ναι οσοι εχουνε εντυπωσιακη εμφανιση τους πλησιαζουνε πολλα ατομα το εχω δει ομως οσα εχουν μετρια η οχι κι τοσο ομορφη καλο θα ηταν να πλησιαζαν τους αλλους μεχρι να βρουνε καποιο ατομο ευγενικο .
    Αν προσπαθησεις λιγο η μονο σε 4 μερη ισως μη βρεις αλλα αμα ψαξεις ειτε απο ιντερνετ ειτε απο αλλα μερη προσωπικα το θεωρω αδυνατον να μη βρεις .
    Αν αποφασισεις να ψαξεις καποια στιγμη καλη τυχη !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ο ευτυχισμενος.

Ο οποίος είναι ένα ρομαντικό πρόσωπο.
    Ένα πρόσωπο ιδεατό όσο και φανταστικό.
    Τόσο όμορφο κι όμως..

Μόλις προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και τον ψάξουμε γύρω μας στα πρόσωπα της καθημερινότητας...
    Δεν θα τον βρούμε σε κανένα.

Ε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Βοτκα νιωθεις κι εσυ αυτο το συναισθημα να αποφευγεις να κοιταξεις τον εαυτο σου στον καθρεπτη;;;;
    Οταν το κανεις απογοητευεσαι;;;;
    Νοκας ( νόμιζα πως ήσουν γυναίκα ρε ‘συ :P), διάβασα τα θέματα σου .
    Που ‘σαι ‘συ μωρέ :P
    Δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει άλλος άνθρωπος που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το θέμα της ασχήμιας και έχει οδηγηθεί στις ίδιες σκέψεις. Νόμιζα πως είμαι μόνο εγώ.

Το έχεις ξεπεράσει? πάντως στις περιγράφες σου τα βρήκα όλα όμοια με εμένα. Λες και διάβαζα τις σκέψεις μου.

Μόνο που εγώ.. θα σου πω..
    Όταν ήμουν πιτσιρίκα, το έκανα αυτό. Απέφευγα όλους τους καθρέφτες, ναι, μου φαινόταν ντροπιαστικό να κοιτάζομαι ή έβαζα τα κλάματα μόλις κοιταζόμουν. Επίσης , είχα το πρόβλημα πως νόμιζα ότι όλος ο κόσμος με στραβοκοιτάζει στον δρόμο και σκέφτεται πόσο άσχημη είμαι ή νόμιζα ότι δεν μου μιλούν με καλό τρόπο εμένα πάλι για τον ίδιο λόγο. Έξω είχα σταματήσει να βγαίνω γιατί δεν άντεχα που όλοι γκομενίαζαν ενώ εγώ δεν είχα το δικαίωμα ούτε την ελπίδα, κυκλοφορούσα ξημερώματα ή αργά το βράδυ μόνο- και καλά για να μην με βλέπει κανείς- για να μην συναντώ στα πρόσωπα των περαστικών την απέχθεια. Ζήλευα όλες τις άλλες που ήταν πιο όμορφες και ένιωθα μειωνεκτικά δίπλα τους... Και στο τέλος απομονώθηκα από τα πάντα.. Έχω ρίξει κλάμα 6 χρόνων εγώ ...!
    Κι το ότι δεν ήμουν εγώ ωραία κοπέλα, με έριξε στην κατάθλιψη . Αυτός ήταν κι ο λόγος που αποφάσισα να με αυτοκτονήσω τότε :P

Σήμερα , όχι δεν τους αποφεύγω. Κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι κοιτάζομαι ούτε συνέχεια μα ούτε και ποτέ. Όταν κοιτάζομαι όμως καμιά φορά προσεκτικά και εξετάζω κάθε σημείο,ναι απογοητεύομαι. Νιώθω αυτό το αίσθημα της απογοητεύσης. Ακόμη λέω ‘’κοίτα ρε πώς είσαι έτσι! Δεν θα αλλάξεις ποτέ σου’’.
    Ή στον δρόμο όταν βλέπω καμιά κοπέλα, την κοιτάζω καμιά φορά σκέφτομαι ‘’αχ τι όμορφη που είναι!’’ όχι με ζήλεια, αλλά με ένα αίσθημα θλίψης για τον ευατό μου.
    Δεν με ρίχνει πια τόσο όσο τότε, ούτε αισθάνομαι μειωνεκτικά δίπλα σε κάποια –πχ έκανα παρέα με μια πανέμορφη –χορεύτρια σε κλαμπ ήταν. Κανένα πρόβλημα δεν είχα.
    Τώρα, και να γυρίσει κάποιος να μου πει ‘’πώς είσαι έτσι?’’ δεν θα με πληγώσει καθόλου ούτε καν θα με αγγίξει. Αλλά από το Λύκειο και μετά δεν μου έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Δεν ξανά έγινε ποτέ αυτό.

Από όλα αυτά που έκανα τότε, κάνω τα αντίθετα. Λειτουργώ κανονικά. Και βγαίνω , και ντύνομαι και περιποιούμαι και μιλάω με όλες κι όλους... Είμαι το ίδιο άσχημη και σάπια με τότε βέβαια, μόνο που τότε ήμουν και άσχημη και τρελή :Ρ

Ε κι αυτό...
    που δεν μπορώ να είμαι με κάποιον.
    Αυτούς τους κάποιους αποφεύγω ακόμη, όχι τους καθρέφτες. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι , τόσο πιο σίγουρη είμαι για το ό,τι είναι αδύνατον.
    Βασικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει αυτό το συναίσθημα.
    Αυτή η απογοήτευση που είμαι απαίσια.. δεν ξέρω ..δεν διορθώνεται. Υπάρχει.
    Σκέφτομαι ότι αν κέρδιζα κάποτε 100.000 ευρώ, δεν θα αγόραζα σπίτι . Θα πήγαινα να κάνω πλαστικές μόνο και μόνο για να πάρω χαρά από την εμφάνιση μου. Για να είμαι χαρούμενη γι’ αυτό που είμαι κάθε μέρα κι ας μην γνώριζα και άντρα γκομενικό ποτέ μου και πάλι :Ρ
    Αλλά είναι ένα όνειρο κι αυτό μόνο. Βασικά δεν έχω καμιά ελπίδα.

Τι θα κάνουμε ρε ‘συ Νόκας? Πες!
    Last edited by HarleyQuinn; 10-01-2014 at 01:24.

Βοντκα,πιστευεις οτι εχεις εξαντλησει τις δυνατοτητες να διορθωθεις?Οσο σου επιτρεπει το πορτοφολι φυσικα.
    Σε ο,τι αφορα το θεμα του συντροφου,φανταζομαι κατι θα μπορεσεις να βρεις,εστω και σε μεγαλυτερη ηλικια,αρκει και εσυ να εχεις προσγειωμενες απαιτησεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vodka View Post

Τι θα κάνουμε ρε ‘συ Νόκας? Πες!

Να δεις ποσο ασχημα θα νιωσεις να εχεις διπλα σου ενα πολυ ωραιο παιδι και στην πορεια να καταλαβαινεις οτι τον κραζουνε οι φιλοι του γιατι ειναι μαζι σου...
    Να του λενε ξερω γω
    "Μια χαρα παιδι εισαι τι της βρηκες αυτηνης...;;;"
    Να δεις ποσο θα μισησεις τον εαυτο σου και τι τυψεις θα εχεις που νιωθει ασχημα και για σενα και ντρεπεται...Αν βεβαια ειναι σωστος δεν θα ντρεπεται ουτε θα νιωθει ασχημα απλα ετσι θα αισθανεσαι εσυ...

Εγω προσωπικα για να σ απαντησω στο ερωτημα σου..Πλεον δε κανω τπτ...Εχω αφεθει...Οταν λεμε εχω αφεθει εννοω κυριολεκτικα..Κουραστικα...� �αρα πολυ ομως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Βοντκα,πιστευεις οτι εχεις εξαντλησει τις δυνατοτητες να διορθωθεις?Οσο σου επιτρεπει το πορτοφολι φυσικα.
    Σε ο,τι αφορα το θεμα του συντροφου,φανταζομαι κατι θα μπορεσεις να βρεις,εστω και σε μεγαλυτερη ηλικια,αρκει και εσυ να εχεις προσγειωμενες απαιτησεις.
    Το θέμα σου νομίζω πως αποδεικνύεται πιο περίπλοκο, και σίγουρα δεν είναι μόνο επιδερμικό. Αν έκλαιγες από μικρή όταν κοιταζόσουν στον καθρέφτη, αν δεν έβγαινες έξω γιατί νόμιζες ότι όλοι οι περαστικοί σε κοίταγαν και θα σε κορόιδευαν, και αν όλα αυτά τα ένιωθες από 6 (!!!) χρονών, πλέον αυτά τα συναισθήματα και η αυτοεικόνα σου μπορεί να έχουν παγιωθεί και να χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά για να αλλάξουν.
    Είναι εντελώς διαφορετικό να πατάμε τα πόδια μας στη γη σχετικά με την εμφάνισή μας και όταν αυτή δεν είναι μέσα στα πλαίσια της averageness να μας προβληματίζει πού και πού και άλλο να στερούμαστε εμπειρίες, να νιώθουμε σκουπίδια και να μας φερόμαστε αυτοτιμωρητικά γιατί κάποιες είναι ομορφότερες. Πάντα θα υπάρχουν ομορφότεροι σύμφωνα με τα κοινά πρότυπα, και πάντα θα υπάρχουν ασχημότεροι από εμάς. Δε μπορεί να ετεροκαθορίζεσαι τόσο ώστε να βυθίζεσαι αιώνια στη σύγκριση και να σε βγάζεις μείον. Σε αδικείς εξαιρετικά με αυτούς τους μηρυκασμούς και τα διαρκή επιτακτικά μέτρα. Και, εν πάσει περιπτώσει, μπορείς πάντα να λάμψεις σε άλλα πεδία, όμως έχεις τοποθετήσει την αυταξία σου σε ένα και μοναδικό, στο αισθητικό πεδίο. Δε νομίζεις ότι θα μπορούσες να το ισορροπήσεις αν φρόντιζες να στρέψεις την προσοχή σου στο πεδίο που θα μπορούσες να
    είσαι ο εαυτός σου, μοναδικός όπως όλοι αλλά με την ελευθερία να το δείξεις δίχως φόβο? Η ζωή είναι ένα πείραμα, δοκιμάζεις και διορθώνεις, μαθαίνεις και αλλάζεις, εξελίσσεσαι, μετασχηματίζεσαι. Θα σου θέσω έναν προβληματισμό, ως προς την θεώρηση της ομορφιάς, μπορείς να μελετήσεις το ρεύμα της αντι-Αισθητικής, ώστε να καταλάβεις σε βάθος πως οι άνθρωποι βλέπουν την ομορφιά ακόμη και ως κάτι που πρέπει να καταστραφεί, να αλλοιωθεί, να γίνει κάτι άλλο απ' αυτό που ήταν, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σου έδινε ένα τέτοιο ψάξιμο, στα πλαίσια της τέχνης και της φιλοσοφίας.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

1555,η Βοντκα ειναι νεα κοπελα,και αντιστοιχα θα ψαχνει ενα αγορι στην ηλικια της ή εστω πιο μεγαλο.Για τους αντρες αυτης της γενιας,αλλα και τους πιο μεγαλους,μην κοροιδευομαστε,η ομορφια ειναι το Α και το Ω για μια γυναικα.Σιγουρα,οταν γινει η πρωτη κινηση και πεσουν τα πρωτα...φιλια,μετα κοιτανε και αλλα πραγματα,αλλα χωρις την εμφανιση,δεν εχεις την ευκαιρια να δειξεις και τι αλλο κρυβεις ή δεν κρυβεις μεσα σου.Στο σχολειο επισης,τα παιδια ειναι πολυ σκληρα στα παιδια που ειναι διαφορετικα με ασχημο τροπο,και εφαρμοζουν πολυ αγρια ψυχολογικη πιεση εναντιον τους.Η Βοντκα ειναι 24,και τα 18 της χρονια τα εχει περασει σε τετοιο περιβαλλον.

Ας μην δινουμε ευκολα λογια και ευχες λοιπον,ειναι βασικο το προβλημα που εχει(αν οντως το εχει σε τετοιο βαθμο και δεν υπερβαλλει) και ειναι λογικο να την ριχνει.Το θεμα τι μπορει να κανει για αυτο.

Senior Member
    Αν αυτό έχει τις ρίζες του κάπου αλλού και όχι στο δέρμα, τότε μπορεί να κάνει χίλιες εγχειρήσεις και να μην πάρει από την εικόνα της ΠΟΤΕ την ικανοποίηση που περιμένει.
    Και για να σκέφτεται έτσι από 6
    το ξαναγράφω
    6 ΧΡΟΝΩΝ
    το θεωρώ απίθανο το ζήτημα να είναι η μύτη, το πηγούνι ή το βυζί.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 09-01-2014 at 13:17.

Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Αν αυτό έχει τις ρίζες του κάπου αλλού και όχι στο δέρμα, τότε μπορεί να κάνει χίλιες εγχειρήσεις και να μην πάρει από την εικόνα της ΠΟΤΕ την ικανοποίηση που περιμένει.
    Και για να σκέφτεται έτσι από 6
    το ξαναγράφω
    6 ΧΡΟΝΩΝ
    το θεωρώ απίθανο το ζήτημα να είναι η μύτη, το πηγούνι ή το βυζί.
    Μπορει να ηταν υπερβαρη ή να ειχε καποιο ελαττωμα λογω του οποιου την κοροιδευαν στο σχολειο,για αυτο να ξεκινησε τοσο νωρις το θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Να δεις ποσο ασχημα θα νιωσεις να εχεις διπλα σου ενα πολυ ωραιο παιδι και στην πορεια να καταλαβαινεις οτι τον κραζουνε οι φιλοι του γιατι ειναι μαζι σου...
    Να του λενε ξερω γω
    "Μια χαρα παιδι εισαι τι της βρηκες αυτηνης...;;;"
    Να δεις ποσο θα μισησεις τον εαυτο σου και τι τυψεις θα εχεις που νιωθει ασχημα και για σενα και ντρεπεται...Αν βεβαια ειναι σωστος δεν θα ντρεπεται ουτε θα νιωθει ασχημα απλα ετσι θα αισθανεσαι εσυ...
    Μπα. ΑΝ περάσω στο στάδιο του να μπορώ να είμαι με ένα παιδί εγώ η ίδια, τότε τελείωσε. Αυτό θα σημαίνει ότι για να πέρασα εκεί , δεν αισθάνομαι πια αυτές τις τύψεις για λογαριασμό του ούτε ντροπή και αναξιότητα για τον εαυτό μου.
    Καλά , όσο για να μάθω άσχημα σχόλια τρίτων.. ούτε καν ρε. Από δίπλα θα περάσουν.
    Ακόμη και τώρα το έχω αυτό- την ειλικρίνεια την δέχομαι και μου αρέσει γιατί είναι η αλήθεια και δεν έχει σκοπό να σε πληγώσει . Την μ@@Λκία από κακεντρέχεια ή από σκέτη μ@@λκία , δεν την δέχομαι ούτε για την εμφάνιση ούτε για τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέσα μου.

Καταλαβαίνω όμως πως το βλέπεις τώρα εσύ... είσαι ακόμη πολύ ευαίσθητος κι έχεις ακόμη τον εαυτό σου ριγμένο κάτω από τα πατωμάτα.

Eίδατε που σας λέω πως αν πας κατευθείαν στη σχέση, χωρίς να έχει φτιαχτεί η αυτοεικόνα κι η αυτοαξία πρώτα (αφού εκεί είναι το πρόβλημα κατά κύριο λόγο) δεν γίνεσαι καλά ποτέ.
    Όπως την έχει πάθει κι ο Νόκας. Είχε και ωραία κοπέλα αλλά η αυτοαξία του δεν μπορούσε να ανέβει. Το αντίθετο, μειώθηκε κι άλλο.
    Εγω προσωπικα για να σ απαντησω στο ερωτημα σου..Πλεον δε κανω τπτ...Εχω αφεθει...Οταν λεμε εχω αφεθει εννοω κυριολεκτικα..Κουραστικα...� �αρα πολυ ομως...
    Τουλάχιστον μέσα σου να νιώσεις καλά και να καταφέρεις να αποδεχθείς την κατάσταση - όποιο δρόμο κι αν έχεις διαλέξει...
    Συμπαράσταση μικρέ
    Last edited by HarleyQuinn; 09-01-2014 at 08:05.

Senior Member
    @ Confide Φταίει η διατύπωση μου και νόμιζες πως έκανα λάθος μάλλον..
    Έγραψα ''κλάμα έξι χρόνων'', για έξι χρόνια δηλαδή ήμουν σε εκείνη την κατάσταση-από τα 13 έως τα 19 περίπου.
    Όχι από έξι χρονών :P Τσάμπα φρίκαρες :P

Ως γυναίκα νιώθω σκουπίδι (ακόμη κι η λέξη ''γυναίκα'' δεν νομίζω ότι μου αξίζει), σαν άνθρωπο γενικά με τοποθετώ σε πολύ καλύτερο επίπεδο.
    Ευχαριστώ για όλα τα λόγια σου ειλικρινά, κι ακόμη περισσότερο για τον προβληματισμό - της Αντί-Αισθητικής. Θα το ψάξω για την μόρφωση.

@ Αλαφροίσκιωτε, προς το παρόν δεν ψάχνομαι για τίποτα και κανέναν, γιατί και να βρω , τι να τον κάνω?
    Ήδη έχω πει ότι είχα ευκαιρίες και καταστάσεις είχαν παιχτεί κτλ
    Όχι, δεν είναι λογικό που με ρίχνει. Κι εγώ δεν συμφωνώ, όπως κι ο Confide. Παρά είναι υπερβολικό όλο αυτό και δεν μου κάνει καλό κάπου.
    Ναι, η εμφάνιση παρά μετράει και ναι, η δική μου δεν είναι καλή - είναι βασικό το πρόβλημα, αλλά μέχρι να φτάνω και στο σημείο να πέφτω συνέχεια κι εγώ το βρίσκω υπερβολικό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό μια ζωή. Κι άλλες δεν είναι εντάξει αλλά είναι χαρούμενες και δεν τις νοιάζει τίποτα, γιατί εμένα να με τρώει το μαράζι δηλαδή?
    Πρέπει να κοπεί αυτό τελείως.
    Ευχαριστώ κι εσένα : )

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post

Καλή αρχή!
    Με χαρά μου θα συμμετέχω!
    Last edited by Aeon; 09-01-2014 at 13:17.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    ο παντωγνωστης οπως παντα.. εμενα στη ζωη μου μου εχουν συμβει τοσο απιθανα πραγματα που δυσκολευομαι κ εγω ο ιδιος να τα πιστεψω αν η ζωη μου γινοταν ταινια θα ειχε κανει παταγο απο το απιστευτο σεναριο της κ εκτος απο τους παντογνωστες φωστηρες που τα ξερουν ολα ΜΟΝΟ οσοι ηταν σχετικοι με οσα εβλεπαν θα τα πιστευαν

ΥΓ θα προσλαβω τη vodka για συνηγορο για να στα χωνει συνεχεια χαχα!
    Last edited by Aeon; 09-01-2014 at 13:18.

Banned
    πρήχτισσα
    χαχαχα λεξηπλαστης
    χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα χαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχ αχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχ αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ αχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχ αχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα χαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα χαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα χχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχχαχαχαχα

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast