Quote:
Originally posted by Bonnie
Στην Ειρήνη ήθελα να απαντήσω αλλά πως γίνεται κρίνο και όλο κάτι λές και θέλω να απαντήσψ σε εσένα.
Με αυτο που λες δειχνεις να το εχεις καημο,
αρχισες παντως καλη καριερα με το πρωτο - δευτερο κιολας μυνημα σου....
Οντως δεν θα ηθελα να σε δω να σπαταλιεσαι εδω μεσα απαντωντας σε εμενα και μονο.
Καταρχήνα καλημέρα,
ολη μερα :)
είμαι η ξενιτεμένη
και εγω ξενιτημενος ειμαι.
αλλά εφτιαξα αλλο λογαριασμο, τεσπα. Να σε ρωτησψ κατι κρινο.
οτι θες, στην διαθεση σου....
Γιατι καλε μου ανθρωπε θελεις να πεισεις ολο τον κοσμο
καταρχην δεν πειθω κανενα εγω απο μονος μου,
οι αλλοι πειθονται αρκει να μπορεις να το κανεις, βαζωντας τις σωστες λεξεις στο μυαλο του αλλου, οχι ομως του οποιουδηποτε.
Στην παρουσα φαση επικεντρωθηκα στην ειρηνετα και στο τι ειναι η ειρηνετα.
Αν μιλαγα μαζι σου θα εγραφα κατι αλλο διαφορετικο.
Αυτο γιατι εσυ δεν εχεις πειστει απο οτι διαβασες.
ιτι οι σχεσεισ δημιουργουνται για να διαλυονται τελικα?
Εσυ ποσες σχεσεις εχεις κανει???
και ποσες εχουν διαλυθει???
πες μας την προσωπικη σου εμπειρια.....
Γιατι τοσο απολυτος οτι η Ειρηνη ας πουμε θα κανει και αλλη σχεση και θα τελειωσει?
θες να συζητησουμε και το νομο της βαρυτητας στο καπακι??
Το γιατι εισαι τοσο απολυτος μαλλον δεν το αναρωτιεμαι γιατι νομιζω ξερω η υποψιαζομαι.
εμμμ.... και δεν μου λες και εμενα???
ειναι ενα ερωτημα που με ταλανιζει χρονια....
Απλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι θελεις να περασεις την γνωμη σου ως αντικειμενικη πραγαμτικοτητα. Θα μου πεις ο καθενας αυτο κανε με τη γνωμη του αλλα παλι ξερεις οτι αυτο το επιχερημα ειναι ενα επιχειρημα του φαινεσθαι και οχι ουσιας....
χαιρομαι για τις ερωτησεις σου οσο και για τις απαντησεις σου.
Με ξεκουραζεις και ειναι στα συν σου αυτο.
Το φαινεσθαι με την ουσια ειναι μια κατασταση πολυ μπερδεμενη μιας και κινειται σε πολυ λεπτες γραμμες, συμφωνεις???
Ο καθενας καποια κοσμοθεωρια εχει φτιαξει για να τα βγαλει περα σ\'αυτη τη ζωη, οποτε σε καταλαβαινω αλλα αν ο αλλος θελει να πιστευει σε αυτα που εσυ δεν πιστευεις μην γινεσαι ειρωνικος.
ειμαι ειρωνικος απο τοτε που με εβαλαν στην κολυμπηθρα και εκτοτε πολυ τσαντισμενος.
Ωστοσο στην ειρηνετα δεν απαντω ειρωνικα.
Αντιθετα επειδη την συμπαθω πολυ της απανταω με οση σοβαροτητα διαθετω.
Που την ειδες την ειρωνια ακριβως???
Επισης ο αλλος μπορει να θελει να κλαιει μια ζωη, τι αντρικη θεωρηση ειναι αυτη μην κλαις γιατι δεν ειναι τροπος ?
Αντρικη θεωρηση???
μηπως εισαι λιγο σεξιστρια???
Το κλαμα απο μονο του δεν ειναι κακο, αρκει να μην ειναι ξοδεμα ζωης. το κλαμα (οπως και το γελιο) πρεπει να εχει θετικο προσημο σε οτι κανουμε αλλιως ειναι αχρηστο και φθοροποιο. Και στην παρουσα φαση οταν συμπαθω ενα ανθρωπο θελω να του μεταδωσω αυτη την σκεψη.
Που με βρισκει λαθος ακριβως???
Ποιος ειναι ο τροπος να εκφραστει κανεις δηλαδη αν θελει να εκφραστει ετσι?
Κοιτα σε καθε περιπτωση η Χ ειρηνετα θα κανει το σωστο.
Της αρεσει η οχι, θα σταματησει να κλαιει και αυτο ειναι μια σωματικη διαδικασια, εστω αν θες γιατι θα βαρεθει.
Θεωρω οτι αν μπορεσω να την κανω να το καταλαβει (οτι μπορει να σημαινει αυτο) θα εχει η ιδια κερδισει πολλα στη ζωη της.
Οχι μονο το τι θα κανει στην παρουσα φαση, αλλα και στο πως θα δομησει τις επομενες σχεσεις στην ζωη της.
Ειναι πολυ σαφες αυτο που εγραψα, πριν.
Εστιαζοταν στο χωρισμο και στο πονο που προκαλει αυτος και στην χαρα που εζησε.
Το προβλημα ειναι οτι αφηνει να κυριαρχει το αρνητικο συναισθημα, παραμεριζωντας οτι θετικο βγηκε απο ολο αυτο.
Κατι τετοιο ειναι πολυ συνηθες στους ανθρωπους ομως πιστευω οτι πρεπει να παλευουμε για το αντιθετο, τουλαχιστον να ειναι σε μια ισορροπια.
Μπορω να στο αναλυσω και αλλο αν θες.
Φιλικα παντα και με διαθεση επικονωνιακή
καλημερα
επισης φιλικα....
τουλαχιστον προσπαθω.
:cool: