θιξατε διαφορα θεματα ταυτοχρονα.
το ενα ηταν το θεμα της φλερ, το αλλο το θεμα της δελφινης.
για το θεμα της φλερ δεν χω να πω πολλα γιατι δεν ειχα μπει ποτε.
ο τιτλος με παρεπεμπε σε φαρμακολογια και αφενος δεν εχω ιδεα, αφετερου δεν ξερω για τις παθησεις που συζηταει η κοπελα.
πιθανολογω ομως οτι ισως αναφερονταν εκει λεπτομερειες που παραπεμπουν σε συνταγογραφηση η σε προτροπες για ληψη η μη ληψη αγωγης, που οπως ξερεις απαγορευονται ΟΛΑ..
αυτο καθαρα υποθετικα. δεν διαβασα τπτ απολυτως.
για το θεμα της δελφινης εχω να σου πω οτι ΕΣΥ προσωπικα, εισαι εντελως φαουλ σε οσα ειπες και απορω πως σε κοιτανε ακομα.
συκοφαντεις της διαχειριση οτι χρησιμοποιει μελη ( η μελος) και τα χρηματιζει(!!!!) για να μαζευει διαφημιση..
αυτο ειναι μηνυσιμο, πρεπει να ξερεις.
ως προς την ουσια, κι εγω πιστευω οτι ειναι τρολ το δελφινι, αλλα κινειται αυτονομα, χωρις καμια σχεση με την διαχειριση.
ο λογος που τρολαρει ομως, δεν ξερω αν ειναι η ανία, η καποια παθηση, γιαυτο και δεν χτυπιεμαι.
αυτο που ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ειναι το να εχει καποια σχεση με την διαχειριση το τρολαρισμα αυτο.
θεωρω οτι η διαχειριση στα πλαισια της ανοχης που δειχνει για πολλους και την προσπαθεια για ελευθερη εκφραση, επιτρεπει στο δελφινι να κανιβαλιζει ετσι τον χωρο.
αν θελετε την αποψη μου, καλα κανουν και την αφηνουν να μιλαει οσο θελει για τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια, πρεπει ομως να της απαγορευτει να ανοιγει νεα θεματα.
καθε προβληματισμος απο τους 3 (γαμος, διαιτα, πηδηχτηκα με τον γκομενο της φιλης) να εξελισσεται ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ, κι οποιος θελει ας απανταει.
δεν ειναι υποχρεωτικη η συμμετοχη.
το να ανοιγει ομως καθε μερα 5 θρεντ για τα ιδια, πραγματικα παρεμβαινει την ηρεμια ολων των αλλων, οπως και ολων των αλλων τρολ. . ελεος..