Results 136 to 150 of 168
-
11-12-2015, 15:19 #136
θιξατε διαφορα θεματα ταυτοχρονα.
το ενα ηταν το θεμα της φλερ, το αλλο το θεμα της δελφινης.
για το θεμα της φλερ δεν χω να πω πολλα γιατι δεν ειχα μπει ποτε.
ο τιτλος με παρεπεμπε σε φαρμακολογια και αφενος δεν εχω ιδεα, αφετερου δεν ξερω για τις παθησεις που συζηταει η κοπελα.
πιθανολογω ομως οτι ισως αναφερονταν εκει λεπτομερειες που παραπεμπουν σε συνταγογραφηση η σε προτροπες για ληψη η μη ληψη αγωγης, που οπως ξερεις απαγορευονται ΟΛΑ..
αυτο καθαρα υποθετικα. δεν διαβασα τπτ απολυτως.
για το θεμα της δελφινης εχω να σου πω οτι ΕΣΥ προσωπικα, εισαι εντελως φαουλ σε οσα ειπες και απορω πως σε κοιτανε ακομα.
συκοφαντεις της διαχειριση οτι χρησιμοποιει μελη ( η μελος) και τα χρηματιζει(!!!!) για να μαζευει διαφημιση..
αυτο ειναι μηνυσιμο, πρεπει να ξερεις.
ως προς την ουσια, κι εγω πιστευω οτι ειναι τρολ το δελφινι, αλλα κινειται αυτονομα, χωρις καμια σχεση με την διαχειριση.
ο λογος που τρολαρει ομως, δεν ξερω αν ειναι η ανία, η καποια παθηση, γιαυτο και δεν χτυπιεμαι.
αυτο που ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ειναι το να εχει καποια σχεση με την διαχειριση το τρολαρισμα αυτο.
θεωρω οτι η διαχειριση στα πλαισια της ανοχης που δειχνει για πολλους και την προσπαθεια για ελευθερη εκφραση, επιτρεπει στο δελφινι να κανιβαλιζει ετσι τον χωρο.
αν θελετε την αποψη μου, καλα κανουν και την αφηνουν να μιλαει οσο θελει για τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια, πρεπει ομως να της απαγορευτει να ανοιγει νεα θεματα.
καθε προβληματισμος απο τους 3 (γαμος, διαιτα, πηδηχτηκα με τον γκομενο της φιλης) να εξελισσεται ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ, κι οποιος θελει ας απανταει.
δεν ειναι υποχρεωτικη η συμμετοχη.
το να ανοιγει ομως καθε μερα 5 θρεντ για τα ιδια, πραγματικα παρεμβαινει την ηρεμια ολων των αλλων, οπως και ολων των αλλων τρολ. . ελεος..Last edited by Remedy; 12-12-2015 at 10:30.
- 11-12-2015, 15:24 #137
Γιατι δεν κανονίζετε με την Ρέα,την Fleur να πάτε για ένα καφέ Κυκνάκι?
Κακό είναι?Για να γνωριστείτε!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσηςLast edited by betelgeuse; 11-12-2015 at 23:32.
11-12-2015, 15:28 #138
Last edited by betelgeuse; 11-12-2015 at 23:32.
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-12-2015, 15:29 #139
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 11-12-2015 at 16:41.
11-12-2015, 15:32 #140
σταυρε δεν εχω αλλο χρονο για σενα.
οποιος εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του, αντιλαμβανεται. καλο απογευμα.
11-12-2015, 15:35 #141
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 11-12-2015 at 19:25.
11-12-2015, 15:35 #142
Last edited by Aeon; 11-12-2015 at 19:23.
Pionier vsegda gotov!!!
11-12-2015, 15:36 #143
Last edited by Aeon; 11-12-2015 at 19:24.
11-12-2015, 15:43 #144
δεν μπορουσα να μπω και εχασα το γιουρούσι!
σταυρο και μαμη χαλαρωστε ...τα ατομακια πολυ απλα δεν μπορουν να καταλάβουν!... χθες μιλησα με το μνημονιο μετα απο όλα αυτα και παραδέχτηκε η κοπέλα οτι δεν εχει ασχοληθει με το θεμα και δεν εχει καταλάβει τι γινετε...απο εκει και πέρα δικαιωματης και δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι γουσταρει.
τωρα ρεμεντυ σεκτιμω και το ξερεις. οσο καιρο ειμαι εδω, δεν εχεις ανοιξει θρεντ, αρα δεν ξερεις ή δεν θυμασαι...πως η στηριξη δεν ειναι μονο να μιλας συνεχεια για το προβλημα, στηριξη ειναι και μια θερικη διαθεση, στηριξη ειναι και ενα καλαμπουρι, στηριξη ειναι και το να εισαι εκει και αυτο συμβαινει στα περισσοτερα θρντς και αυτο το θελουν ΟΛΑ τα μελη οχι μόνο εμείς! το καλο παρεακι ωφελει και εμενα και πολλα αλλα μέλη και μας αρεσει...οχι μονο δεν ειναι τρολάρισμα , αλλα είναι και η πιο ουσιαστική μορφη υποστήριξης γιατι εχει πραγματικα αποτελέσματα στην εξω απο εδω ζωη μας αυτο. εσυ δεν το χρειαζεσαι αλλα υπάρχουν ανθρωποι που το χρειαζόμαστε και ειμαστε οι περισσοτεροι εδω μεσα.
αν ριξεις μια ματια στα θρεντς των μελλων θα το δεις αυτο.
οσον αφορα για τον θορυβο που προκαλεσαμε...κυρίως εγω, η πιο φωνακλου της παρέας ...εχω φαει παρατηρησεις μπολικες και δεν το εχω κανει ποτε θεμα, εχω κανει 3 θεματα οσο ειμαι εδω για το φορουμ, το ενα για τον φυλλετικο ρατσισμο της γυναικας οταν συναντησα αυτες τις πρωτογονες συνθηκες εδω μεσα , το αλλο οταν μου επιτεθηκε λεκτικα ενα μελος και δεν ηταν εκει κανεναν διαχειρηστης να τον μαζεψει και τωρα..
ειμαι εδω γιατι περα απο τα ΣΚΑΤΑ και ΑΠΟΣΚΑΤΑ που συναντω εδω μέσα , βρισκω και φιλους και ανθρωπους που μπορω να συζητησω και να περασω ομορφα..ΟΣΑ ΣΚΑΤΑ μπαινουν στον δρομο μου και με εμποδιζουν να απολαυσω αυτο... δεν θα το βουλωνω ουτε θα το ανεχομαι...και σοποιον αρεσει!!!
το περίμενα οτι απο εσενα δεν προκειται να ειχα καμια υποστηριξη... εχεις δειξει απο καιρο τωρα εναν αξιοπερίεργο οπαδισμο υπερ των διαχειρηστων
για μενα ειναι και εκεινα ανθρωπάκια που κανουν μια απλη δουλίτσα, τοσο απλη ομως, που δυστηχως δεν μπορουν να την κανουν καλα. το υφος και η δηθενια τους είναι υπερμετρη...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ πως να επικοινωνησουν με τα μελη χωρις να τα φορτιζουν...οποτε καλυτερα που απουσιαζουν και κανουν τουρισμο εδω μεσα γιατι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ... οταν δεν ειναι αγενεις και μικροπρεπεις και εκδικητικοι ...
μετα απο όλα αυτα που εγιναν χθες ...συναντησα εδω μια κοπέλα με λεπιδα στο χερι και τους εστειλα 3-4 μυν να με βοηθησουν να μου πουν τι να κανω γιατι οπως καταλαβαινεις δεν μουχει ξανατυχει τετοιο πραγμα...τα ξεχασα ολα ...και την βλαχοαπαξιωτικη τους συμπεριφορα και όλα ...για μενα το μονο που με ενδιεφερε ήταν η κοπέλα να μην πάθει κατι... και ξερεις τι εκαναν??? Τ Ι Π Ο Τ Α!!! ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ να με καθυσηχασουν εστω...
δεν γινετε ομως για το δελφινι να τρεχουν να φιμωνουν και να τσεκουρωνουν και για την λεπιδα να μου το παιζουν τουρίστες??? και απο πανω να μου το παιζουν και ιστορια "ουφ ανοητα μελακια μας κουραζεται που δεν καταλαβενεται τα αυτονόητα..ολο ζητατε πωπωπωπω ιδρωσαμε απο την πολυ δουλεια ...γιατι δεν μας καταλαβενεται" ....εεεε οχι!!! πες με φωνακλου- γραφικη ενοχλητικη και μονο που δεν βλέπεις ειτε γιατι δεν θες , ειτε γιατι δεν μπορεις τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ... δεν ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ.. ή εισαι βαλτη ή εισαι ηλίθια ή το παιζεις και εσυ ιστορια για να διαφοροποιηθεις και καλα ξερολας ή τελος πάντων για τον οποιο λογο...δεν τον ξερω και δεν με αφορα ..δικαιωμα σου ...γουστο σου και καπέλο σου! .. σε ευχαριστουμε που τοποθετηθηκες ...ηταν προβλεπόμενη αυτη η αντιδραση σου οποτε παμε παρακατω.
11-12-2015, 15:44 #145
Mandy έχεις μάθει πια να αναγνωρίζεις και χαίρομαι..
Οταν βλέπεις υπαρασπιστές του Forum ακόμα και στις αδικίες,πονηρεύεσαι...
Όταν βλέπεiς υπεράσπιση Trolls και σιγουριά πως είναι αυτόφωτα Τrolls και όχι Ετερόφωτα (εκ της διαχειρίσεως),πονηρεύεσαι.. .
Υπέθεσε λέει πως επειδή το Thread λεγόταν ''Aλλαγή Φαρμακευτικής Αγωγής'' ΘΑ υπήρχαν παραβάσεις!
Άκου τι λέει το άτομο!Πως ΘΑ υπήρχαν!Το φαντάστηκε δηλαδή!Έβαλε λίγο την φαντασία της να δουλέψει και το έβγαλε το πόρισμα!
Που μας αφαίρεσαν 200 σημαντικότατα Posts από το ενεργητικό μας παράνομα,δεν την ενδιαφέρει!
Όλο λέει και κάποια παρανομία θα είχαμε κάνει!Χα χα χα!!
Γέλιο απίστετυο σήμερα!Εκεί στον... Planet Love της διαχείρισης την παλεύετε?
11-12-2015, 15:47 #146
εχεις δειξει απο καιρο τωρα εναν αξιοπερίεργο οπαδισμο υπερ των διαχειρηστων
Ναιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Αυτό ήθελα να ακούσω!!Επιτέλους το αυτονόητο ειπώθηκε και από άλλον εκτός εμού!!!!!!!!!!!!!!!
Τα είπες όλα,τίποτα άλλο!!
Ρέα μόλις τώρα μου ήρθε προειδοποίηση για παραβίαση λέει και κάτι τέτοια!Προτροπή φαρμακευτικής αγωγής!
Επιβεβαιώνομαι πως καποιοι διαχειριστές και μέλη είναι 1!Σάρκα Μία!
11-12-2015, 15:50 #147
οχι κυκνακι δεν σε απειλουμε...εσυ απειλεις τον εαυτο σου καρδια μου με λεπιδες ...εμεις θελουμε μονο να σε βοηθησουμε!...αν με ακουγες εμενα να θελω να αυτοτραυματιστω ή να θελω να κανω κατι κακο στον εαυτο μου...τι θα εκανες? θα με αφηνες??β ηρεμισε σε παρακαλω και δες τα πραγματα με λογικη και ψυχραιμια , αν δεν σε υπολογιζαμε τοτε θα αδιαφορουσαμε!...
11-12-2015, 15:50 #148
Ετσι ειναι Σταυρο! Οποιος εχει λιγο μυαλο καταλαβαινει...
Ρεα βλεπεις τι γινεται εδω, ε?Pionier vsegda gotov!!!
11-12-2015, 15:51 #149
11-12-2015, 15:52 #150
αυτοι που βρισκονται σε δυσκολοτερη θεση ειναι αυτοι που δυσκολευονται να πουν τι σκεφτονται κ να πουν οτι συμφωνουν με οπιους συμφωνουν...σε αυτους συνηθως πεφτει το βαρος των ψυχολογικων τους κ οχι σε οσους απλα δηλανουν ασθενεις για να εχουν αλοθι να λενε οτι θελουν κλπ...
για παραδειγμα γιατι δε πηγαινεις σε ενα γιατρο να αναλυσεις τα θεματα αυτα που σε απασχολουν αντι να λετε συνεχεια το ιδιο τροπαριο κ χωρις λογο κ ολας τοσοι γιατροι υπαρχουν....