Δεν είναι παλαβές, απλώς έχουν τη δυνατότητα και περισσότερες επιλογές να διαλέξουν!
Μας αρέσει, δε μας αρέσει αυτό.......
Κι όταν η τηλεόραση προβάλλει το Σπαλιάρα κι εγώ δεν ξέρω ποιον άλλον καθημερινά, σαν αντρικό πρότυπο, που να μείνει χώρος και για μας;;
Όπως έλεγε κι ο Σκαρ στο Lion king, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ.. : "as far as brains go, I got the lion's share. But, when it comes to brute strength... I'm afraid I'm at the shallow end of the gene pool." Ο πιο δυνατός της "αγέλης" έχει πάντα στη διάθεσή του τα περισσότερα θηλυκά... Είναι νόμος της φύσης, δυστυχώς!
Στην ουσία ζούμε σε μια κοινωνία που αποθεώνει την ευγονική, στην πράξη. Γιατί στη θεωρία, όποιος ακούει "ευγονική" πάει το μυαλό του στο Χίτλερ και βιάζεται να πει ότι δεν έχει καμία σχέση και αποτάσσεται τις ιδέες αυτές και τα λοιπά και τα λοιπά..... Και τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης προωθούν την ευγονική με έναν πιο "φιλελεύθερο" και "πρωτόγονο" τρόπο. Μα τι άλλο από ευγονική δηλώνει το ότι οι γυναίκες διαλέγουν τους άντρες με βάση την εμφάνιση για να αποκτήσουν όσο πιο ωραία παιδιά γίνεται; Τι άλλο μπορεί να υποδηλώνει το γεγονός ότι στις τράπεζες σπέρματος πρέπει να αναφέρεις ύψος, βάρος και μορφωτικό επίπεδο; Μάντεψε ποιανού το σπέρμα θα διαλέξουν οι επίδοξες μαμάδες! Ρατσισμός, θα μου πεις! Μα έτσι είναι! Η μόνη διαφορά με το καθεστώς των Ναζί είναι ότι σε αυτό εδώ που βιώνουμε τώρα -την κοινοβουλευτική δημοκρατία καπιταλιστικού τύπου- , τουλάχιστον, σε αφήνουν να ζήσεις! Στη Γερμανία του Χίτλερ θα σε εξόντωναν κατευθείαν................ Τώρα σε "εξοντώνουν" με σύγχρονους, πιο "επιστημονικούς" τρόπους, στοχεύοντας κατευθείαν στην ψυχολογία σου και κάνοντάς σου πλύση εγκεφάλου, ώστε να σε πείσουν ότι αξίζεις λιγότερο επειδή δεν είσαι έτσι όπως σε θέλει το lifestyle και τα περιοδικά! Και ως εκ τούτου, δε δικαιούσαι να έχεις μια υγιή σεξουαλική ζωή, επειδή δεν είσαι ο "ωραίος", ή η "ωραία" αντίστοιχα, επειδή δε συμπεριφέρεσαι με τον α ή β τρόπο και πολλά άλλα.....