Results 136 to 150 of 153
-
28-05-2017, 21:23 #136
Δεν είναι παλαβές, απλώς έχουν τη δυνατότητα και περισσότερες επιλογές να διαλέξουν!
Μας αρέσει, δε μας αρέσει αυτό.......
Κι όταν η τηλεόραση προβάλλει το Σπαλιάρα κι εγώ δεν ξέρω ποιον άλλον καθημερινά, σαν αντρικό πρότυπο, που να μείνει χώρος και για μας;;
Όπως έλεγε κι ο Σκαρ στο Lion king, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ.. : "as far as brains go, I got the lion's share. But, when it comes to brute strength... I'm afraid I'm at the shallow end of the gene pool." Ο πιο δυνατός της "αγέλης" έχει πάντα στη διάθεσή του τα περισσότερα θηλυκά... Είναι νόμος της φύσης, δυστυχώς!
Στην ουσία ζούμε σε μια κοινωνία που αποθεώνει την ευγονική, στην πράξη. Γιατί στη θεωρία, όποιος ακούει "ευγονική" πάει το μυαλό του στο Χίτλερ και βιάζεται να πει ότι δεν έχει καμία σχέση και αποτάσσεται τις ιδέες αυτές και τα λοιπά και τα λοιπά..... Και τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης προωθούν την ευγονική με έναν πιο "φιλελεύθερο" και "πρωτόγονο" τρόπο. Μα τι άλλο από ευγονική δηλώνει το ότι οι γυναίκες διαλέγουν τους άντρες με βάση την εμφάνιση για να αποκτήσουν όσο πιο ωραία παιδιά γίνεται; Τι άλλο μπορεί να υποδηλώνει το γεγονός ότι στις τράπεζες σπέρματος πρέπει να αναφέρεις ύψος, βάρος και μορφωτικό επίπεδο; Μάντεψε ποιανού το σπέρμα θα διαλέξουν οι επίδοξες μαμάδες! Ρατσισμός, θα μου πεις! Μα έτσι είναι! Η μόνη διαφορά με το καθεστώς των Ναζί είναι ότι σε αυτό εδώ που βιώνουμε τώρα -την κοινοβουλευτική δημοκρατία καπιταλιστικού τύπου- , τουλάχιστον, σε αφήνουν να ζήσεις! Στη Γερμανία του Χίτλερ θα σε εξόντωναν κατευθείαν................ Τώρα σε "εξοντώνουν" με σύγχρονους, πιο "επιστημονικούς" τρόπους, στοχεύοντας κατευθείαν στην ψυχολογία σου και κάνοντάς σου πλύση εγκεφάλου, ώστε να σε πείσουν ότι αξίζεις λιγότερο επειδή δεν είσαι έτσι όπως σε θέλει το lifestyle και τα περιοδικά! Και ως εκ τούτου, δε δικαιούσαι να έχεις μια υγιή σεξουαλική ζωή, επειδή δεν είσαι ο "ωραίος", ή η "ωραία" αντίστοιχα, επειδή δε συμπεριφέρεσαι με τον α ή β τρόπο και πολλά άλλα.....Last edited by GiannisNik3; 28-05-2017 at 21:52.
- 28-05-2017, 21:48 #137
δεν συμβαινει κατι τετοιο.
ενας αντρας εχει παντα περισσοτερες επιλογες απο πολλες γυναικες να διαλεξει αυτη που του αρεσει.
. μια γυναικα περιμενει παντα απο αυτους που θα της την πεσουν για να διαλεξει που ειναι πολυ λιγοτεροι. ποσες προτασεις μπορει να εχει μια γυναικα σε μια βδομαδα;;;αν βγαινει παρακευη σαββατο;; και που θα θελουν κατι περισσοτερο απο ενα σεξακι;;αυτο ειναι μεγαλη δυσκολια για αυτες αφου εχουν παθητικη σταση το οποιο δημιουργει και αλλο ενα μεγαλο προβλημα οτι μια γυναικα αφου δεν ειναι συνηθως κυνηγος δεν εχει την ευκαιρια στην προσεγγιση να δειξει κατι περισσοτερο απο το βυζι και τον κωλο της, γιατι ενας αντρας ας πουμε καπως ασχημος παντα εχει την ευκαιρια να πλησιασει μια γυναικα και να της κινησει το ενδιαφερον με τα αλλα χαρισματα του ενω μια ασχημουλα ποτε δεν εχει την ευκαιρια να δειξει στον αλλο ποια ειναι αφου κανεις δεν την πλησιαζει
28-05-2017, 22:14 #138
28-05-2017, 22:40 #139Miliva21GuestΑχ παιδια...ας μην αρχισουμε ποιος βρισκει πιο ευκολα γκομενο-α εγω παντως συμφωνω με αυτα που λεει ο nikos2 ....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι 15 μερες μετα το ραντεβου δν εστειλε κανενα μνμ...καμια επικοινωνια...ειχα την ευκαιρια να του στειλω μνμ χθες γ να του ευχηθω τυπικα και ν δω τι παιζει ...του εστειλα και μ απαντησε σε ευχαριστω παρα πολυ...και τπτ αλλο....
Που σημαινει οτι για μενα ειναι αδικαιολογητος ....αν ηθελε θ μπορουσε να πιασει κουβεντα να με ρωτησει τι κανω να μ ξαναπροτεινει...αλλα τιποτα!
Συμπερασμα: ή ηθελε σεξ και ειδε οτι δν ειμαι η χαζογκομενα της ηλικιας μου που θα του κατσει απο το πρωτο ραντεβου
Ή του κατσε κατι καλυτερο κ πιο ευκολα
Ή δν ηθελε
Τελευταιο συμπερασμα: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ ΓΤ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΝΜ....
Και για επιλογο θελω να πω οτι πλεον εχω ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ με αυτα τα θεματα..ειλικρινα....ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ....αισθανομαι πολυ αδικημενη στον ερωτικο τομεα...βαρεθηκα ν ειμαι αισιοδοξη κ να περιμενω κατι καλυτερο ...βαρεθηκα να προσπαθω να βρω τον λογο που εχω τοση γκινια στα ερωτικα και κουραστηκα πλεον απο ολους αυτους που με ενοχλουν κ δεν ξερουν τι θελουν
Που με κανουν ανω κατω κ να ελπιζω για να με γραψουν μετα στη ψυχρα...ο καθενας γ τοτς δικους του λογους
Θελω τουλαχιστον να με αφησουν στην ησυχια μου ..... :/
Ειλικρινα αυτο που εχω αναγκη ειναι να μην ξανδωσω σημασια σε κανεναν...και δεν θ ξαναδωσω..πραγματικα...
28-05-2017, 22:56 #140
αμα αρχισεις να του λες τιποτα παραμυθια μπορει να απαντησει αμεσως
οσο για αυτο το θεμα που ελεγες αν θες καπιος να σου πει την αληθεια σαφως δε ξερω πως εισαι αλλα ειναι σχεδον αδυνατον να δει καπιος καπια που εχει σωμα και να μη τη λιμπιστει αλλα δε θα το παραδεχτει φυσικα αρα αν θες καπιος να μη σκεφτεται αυτο φορας μια κελεμπια η κατι που να ειναι πιο φαρδυ και πας στη αρχη ακουγετε αστειο αλλα ετσι ειναι....
28-05-2017, 23:01 #141Miliva21Guest
28-05-2017, 23:22 #142
κατα 90% ο πιο ασχετος ανθρωπος που υπαρχει ενδεχεται να σου πιασει κουβεντα οταν ψαχνομουν αυτο εβλεπα ολες οι ασχετες με αυτα που ελεγα στη πρωτη γραμμη
αυτο σου ελεγα οτι οταν μιλας σοβαρα δυσκολα απαντα ο αλλος ενω οταν του λες βλακειες πχ σημερα εβαλα το σιθρου καλσον απαντα αμεσως
28-05-2017, 23:29 #143Miliva21GuestΚαι τι να κανω δλδ ....να αρχισω να λεω βλακειες...? Βγηκαμε μια φορα και ν του στελνω μνμ φοραω το καλσον το σιθρου για να μου τη πεσει μετα στη ψυχρα?? Αφου δν θελω να μου τη πεσει στη ψυχρα ...αμα θελει σεξ ας παει αλλου να το βρει ....δεν θα κατσω να γινω κτ που δεν θελω γ να γινω το ευκολο που θελει ο αλλος..
Δεν ξανασχολουμαι με αντρες ειλικρινα...τελος.....δν θελω εχω ξενερωσει τη ζωη μου ..... και με αυτους και με το τι θελουνε να πανε να χεστουνε ολοι....
29-05-2017, 00:05 #144
αρα βρισκεις αυτον που σου τεριαζει και μετα αρχιζεις τα κουλα μυνηματα εγω ετσι ξερω οτι κανεις σοβαρες γνωριμιες τωρα τι να σου πω.....
θα πρεπει να ναι καπιος περιπτωση για να το κανει αυτο σχεση χωρις σεξ η φιλοσοφος....
29-05-2017, 00:10 #145Miliva21Guest
29-05-2017, 00:20 #146
Είμαι της άποψης, ότι δεν πρέπει να βάζεις μαύρες "πλερέζες" με την πρώτη αποτυχία, καλό είναι να υπάρχει μια μικρή πίστη σε αυτό που θέλεις να κάνεις, καθώς με την ελπίδα πολύ νίκησαν, με την μιζέρια και την κλάψα κανείς. Όλα χρειάζονται χρόνο και ίσως δεν πρέπει να απορρίπτουμε, την όλη προσπάθειά μας από την αρχή, με το πρώτο εμπόδιο όποιο και να είναι αυτό. Και το παράξενο και αντιφατικό, είναι ότι στην αρχή έκανα το αντίθετο, με την πρώτη δυσκολία τα παρατούσα, μέχρι που το άλλαξα αυτό. Ελπίζω να σε κάλυψα!
29-05-2017, 00:27 #147Miliva21GuestΝαι ενταξει αν ηταν η πρωτη αποτυχια οχι...ομως δεν ειναι....ειμαι ελευθερη πανω απο εναμιση χρονο...οταν χωρισα ημουν αισιοδοξη και θετικη ...και πιστευα σε κτ καλυτερο π θ μπορουσε ν ρθει αλλα πλεον βαρεθηκα και ουτε θελω να ελπιζω αλλο....ηταν σαν τη σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι...
Και η γκαντεμια μ σε τετοια πραγματα μετραει χροοονια.... xD
29-05-2017, 00:33 #148
Λογικό είναι να εκνευρίζεσαι και ξέρω πως νιώθεις. Το ίδιο έλεγα και εγώ για τις γυναίκες, που είχα ερωτευτεί μια και την ερωτεύτικα πραγματικά, γιατί μου είχε δώσει κάποιες ενδείξεις, αλλά τα είχε με άλλον και με έμενα έσπαγε πλάκα. Λες και εγώ είμαι ο γελωτοποιός της. Απέκτησα κάτι σαν μια μικρή κατάθλιψη και τότε απέκτησα αρκετό βάρος που το κουβαλάω δυστυχώς και τώρα. Έκανα αρκετό καιρό να συνέλθω κυρίως από τον έρωτα για εκείνην και πως με χρησιμοποίησε για να σπάσει πλάκα. Την απομυθοποίησα στο μυαλό μου και ηρέμισα κάπως. Το θέμα είναι οι επιλογές που κάνουμε. Το ξέρω ότι από τα νεύρα σου μπορεί την ώρα, (αν το διαβάσεις), το μήνυμά μου να λες "τι μου λέει αυτός ο μαλάκας πάλι", αλλά λίγο πολύ θα το δεις στην συνέχεια. Ναι το fb, να το αποφεύγεις, οι περισσότεροι άνδρες το χρησιμοποιούν για να ρίξουν καμία στο κρεβάτι και όχι τόσο για ισχυρές μόνιμες σχέσεις. Ακόμη και οι άνδρες που το χρησιμοποιούν γι' αυτό τον λόγο, δεν διακρίνονται για την εξυπνάδα τους, (στην δουλειά τους, μπορεί να είναι οι καλύτεροι, στην ζωή τους όμως να είναι οι τελευταίοι).
29-05-2017, 01:57 #149
οπως και να εχει ολα ετσι αρχιζοουν!
γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε
29-05-2017, 07:43 #150