Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Τουλάχιστον παραδέχτηκες αυτό που έπρεπε να κάνεις από την αρχή, ότι δεν κατάλαβες τα σχόλιά μου. Πρώτον το μήνυμα το αρχικό μου πήγαινε στην ελισάβετ, όχι σε εσένα, εσύ πετάχτηκες χωρίς λόγο και αιτία και με πρόσβαλες. Παρ' όλα αυτά εγώ είχα την καλύτερη των διαθέσεων και σου εξήγησα καλύτερο το μήνυμά μου προς την ελισάβετ, που δεν το είχες καταλάβει και συνέχισες και στο δεύτερο μήνυμά σου να με προσβάλλεις, χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς επιχειρήματα. Τρίτον με έβλεπες σαν εχθρό, ενώ εξέφρασα μια άποψη, που δεν απευθυνόταν καν σε εσένα αλλά σε άλλο μέλος. Τέταρτον σου επιστρέφω τις προσβολές σου που μου ανέφερες σε εμένα, σε εσένα. Πέμπτον μάθε να φτιάχνεις την συμπεριφορά σου. Έκτον τα επιχειρήματά σου και πάλι είναι το λιγότερο παιδικά. Έβδομον το ποιός έχει καλό και κακό χαρακτήρα, θα το δουν τα υπόλοιπα μέλη. Και όγδον, σε κανένα μήνυμά μου δεν είχε προσβολή σε εσένα, ίσα ίσα εσύ πετάχτηκες σαν τον μαϊντανό και με πρόσβαλες και επαναλαμβάνω χωρίς επιχειρήματα. Και ναι αν θέλεις βοήθεια, ξεκίνα να αλλάζεις την συμπεριφορά σου προς τους άλλους...