Results 121 to 135 of 182
Thread: Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο
-
12-06-2017, 20:59 #121
Συνταγη για το προς τα που θα κολυμπησουμε ΔΕΝ υπαρχει για κανεναν μας!!!
Το βρισκεις στην πορεια...
Πως? δοκιμαζεις. Κοβεις και ραβεις. Ξηλωνεις και παλι ραβεις. Και ουτω καθεξης.
Σχετικα με τις παρεες, ΜΠΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ! δεν ξερω και ποσων χρονων εισαι...
πχ σε μια ομαδα παραδοσιακων χορων, λατιν που κανουν και παρτυ, φωτογραφιας/κινηματογραφου/ό,τι καλλιτεχνικο κυκλοφορει, ή κανε ενα αθλημα στο οποιο συχναζουν κοριτσια πχ τεννις, beacy volley τωρα το καλοκαιρι ή εστω πηγαινε στα τουρνουα σαν θεατης και προσπαθησε να μιλησεις και να γνωρισεις κοσμο. Ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα τουλαχιστον προσπαθησε!
Μετα υπαρχουν και οι κομματικες ομαδες, δεν ξερω τι επαγγελμα κανεις ή αν εισαι φοιτητης, παντως θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια τι κοσμος κυκλοφορει στις παραταξεις και αναλογως οπου εσυ κρινεις οτι κυκλοφορει νορμαλ κοσμος με νορμαλ παρουσιες κανεις ενα ντου για γνωριμιες. Αυτοι ψηφο θελουν, δεν θα δυσκολευτεις και πολυ.
Υπαρχει και ο εθελοντισμος αν θελεις να ασχοληθεις....απειρα πραγματα, ορεξη να εχεις να γνωριζεις κοσμο εκει. Συν τα διαφορα ιδρυματα οπου μπορεις να πηγαινεις μια φορα τη βδομαδα για να βοηθας.
Θα μου πεις τωρα μα καλα στο ιδρυμα θα βρω συντροφο? δεν λεω αυτο. Λεω οτι ακομη και ενα ιδρυμα μπορει να σου προσφερει το πατημα να μπεις σε εναν κυκλο οπου μπορει να βρεις μια συντροφο...Οι γονεις σου εχουν κυκλο? φιλους? παρεες? θα μπορουσες και απο εκει να κανεις γνωριμιες...
Εσυ δεν ψαχνεις μονο συντροφο γιατι δεν εχεις καν κυκλο!
Το πρωτο που κοιτας ειναι να βρεις κυκλο-παρεες (ή απο δουλεια/σπουδες ή απο οικογενεια/γειτονια/σογια ή απο χομπυ = δεν υπαρχει αλλος τροπος :) ), και αφου χωθεις, τοτε να βρεις μια κοπελα....Οποτε σου προτεινω να εστιασεις στους κοινωνικους κυκλους σου!
Νομιζω το ειχα γραψει και παλιοτερα, σκεψου οτι εισαι υποψηφιος πολιτικος και μαζευεις ψηφους...σε ποιους θα απευθυνοσουν? πως θα τους μιλουσες αφου η εξελιξη σου θα εξαρτιοταν απο την εγκριτικη τους ψηφο για σενα?? Σκεψου το αρκετα, φαντασιωσου το, κανε ενα πλανο και κινησου αναλογα!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
- 12-06-2017, 21:03 #122
Δεν ξερω αν το εχεις δει, ειχα κανει κι εγω ενα θεμα παλαιοτερα σχετικα με παρεες....
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
12-06-2017, 21:41 #123
Επίσης μερικά μέλη έχουν το δικαίωμα να λένε ότι θέλουν από βλακεία μέχρι το πιο σημαντικό γιατί έχουν τρόπους αυτό πρέπει να το ξέρεις αν θέλεις να μείνεις εδώ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2017, 22:25 #124
σωστος ο elis.. θαυμαζω το χιουμορ σου αγορινα μου,,, θεικες ατακες, ρε Aggelestr πες την ηλικια σου να ξερουμε πως θα σου μιλησουμε,, ζηταει βοηθεια ενας 20ρονος η ενας 40χρονος ?
12-06-2017, 22:59 #125
Όλα συνοψίζονται στο εξής ανέκδοτο έχει ένας ένα yugo zastava και πάει στο συνεργείο του λέει του μάστορα βάλε μου πάνω δίπλα τούρμπο διπλές εξατμίσεις κ πρόγραμμα έγινε του λέει ο μάστορας ποτέ να περάσω να το πάρω σε δέκα λεπτά σε δέκα λεπτά; του λέει ο πελάτης κ προσθέτει ρε φίλε δεν κοβεισ τις μαλακιεσ και του λέει ο μάστορας εγώ τις άρχισα πρώτος; Κάπως έτσι είναι κι εδώ
12-06-2017, 23:01 #126
ζωγραφιζεις λεμε
12-06-2017, 23:09 #127
Λατρεύω μερικά κορίτσια που έχουμε εδώ είναι κοριτσαρινεσ έτσι τις λένε στο χωριό μου
12-06-2017, 23:57 #128
Γεια σου φιλε.Τι εννοεις οταν λες (με εξετασε να δει αν είμαι επαρκής σαν προσωπικότητα, και ικανός για να γνωρίσω άλλους ανθρώπους)?
Και τι συμπερασμα εβγαλες απο αυτο?
13-06-2017, 00:03 #129
Χμ...αν θες μια πρακτικη συμβουλη για να βρεις γυναικα, για αρχη μην λες πως μια γυναικα μηχανικος θα εβαζε σεμεν στο συνεργειο και θα εμψυχωνε τα αυτοκινητα...λιγο σεξιστικο. Να μια πρακτικη συμβουλη :P
Αυτες τις σκεψεις μη τις κανεις και αν τις κανεις κρυβε τις λολ.
Κατα τα αλλα καλα σου λεει η Μαρα.Το θεμα δεν ειναι να βρεις γυναικα ειναι γενικα να κανεις κυκλο. Να κοινωνικοποιηθεις γενικα. Αμα ειχα συνταγη για αυτο το συγκεκριμενο θα την εφαρμοζα και για εμενα :)
13-06-2017, 17:08 #130
Μάρα τι να σου πω, είναι ακριβώς αυτό το είδος απάντησης που ζητούσα. Μπράβο Μπράβο Μπράβο! Ήσουν πολύ συγκεκριμένη.
Πολλά από τα παραπάνω βέβαια τα έχω κάνει ήδη, αλλά δεν πειράζει, θα δοκιμάσω ότι καινούργιο, και θα ξαναδοκιμάσω ότι μου άφησε καλές εντυπώσεις.
Μάλιστα λέω να τιμήσω το δικό σου νήμα σου και να γράψω εντυπώσεις για όσα έχω δοκιμάσει.
Γιατί το λες αυτό; Μια χαρά εύκολο είναι. Θέληση να υπάρχει.
Άμα μου δοθεί το πράσινο φως χώνομαι. Τη προπροηγούμενη κοπέλα μου από ένα βλεφάριασμα της τη γνώρισα.
Εκείνη κοίταξε αν έχω κάποιο υπόβαθρο από γνωριμίες στο παρελθόν, αν έχω κατέβει από κανένα βουνό κλπ. Γενικότερα κοίταξε αν ήμουν απομονωμένος, που ευτυχώς δεν ήμουν.
Επίσης μου είπε ότι είμαι οξυδερκής αλλά μονοκόμματος.
Οξυδερκής γιατί της περιέγραψα το ραντεβού μου με μια κάπως ευτραφή κοπέλα, και το πως ήμουν κάπως ειρωνικός μαζί της. Της είπα ότι στη πραγματικότητα ειρωνευόμουν τον εαυτό μου. Το ότι αντιλήφθηκα πως ειρωνευόμουν τον εαυτό μου το μετέφρασε ως οξυδέρκεια.
Μονοκόμματος λόγω της άρνησής μου να γνωρίσω κοπέλες μέσω φίλων. Πράγμα που πρέπει να παραδεχτώ πως μου έχετε πει και σχεδόν όλοι εσείς εδώ.
Παρεπιπτώντος τη ρώτησα και αν την επισκέπτονται και κοπέλες με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου. Μου μίλησε για μια κοπέλα (ανωνύμως βεβαίως) που της περιέγραφε το φλερτ από έναν πολύ όμορφο άνδρα, και που τελικά τον απέρριψε. Σκέφτηκα πολλά γι'αυτήν την κοπέλα αλλά ειλικρινά τίποτα θετικό.
Χαχαχα!
Εντάξει. Κοίταξε το ότι ο άνδρας και η γυναίκα είναι ίσοι, δεν σημαίνει ότι είναι και όμοιοι. Βάλε έναν άνδρα να διαλέξει κουρτίνα πχ. Το πιο πιθανό να κρεμάσει τραπεζομάντιλο. Σε πράγματα που έχουν να κάνουν με χρώμα, αισθητική, πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, και γρήγορη σκέψη, οι γυναίκες τα καταφέρνουν καλύτερα.
13-06-2017, 17:29 #131
13-06-2017, 17:50 #132
Χαχαχα! :P
14-06-2017, 12:21 #133
Ντυσου στολισου και κανε τον ανετο.Παρε τον μισθο και πηγαινε στα χοντος περιμενε την στιγμη που θα μαζευτουν πολλα θυληκα και φωναξε αυτο ποσο εχει εαν σου πει 400ευρω και το τσιμπησεις τσιμπισες και το καινουργιο μονδελο καπιταλισμου-οργασμου.Τωρα Ζησε.
Χτυπα και μια φωτο και στειλτην στην ψυχολογο και δειξε της ποσο ευκολα ηταν ολα τελικα.χαχαχα
14-06-2017, 14:02 #134
φυσικα και δεν ειναι καλο αλλα ουτε και θα λειτουργησει το να ξαναθυμηθεις φιλους για να σου γνωρισουν καμια γυναικα..
ουτε θα το εκτιμησει κανεις..
εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα σου, η για να ειμαι πιο ακριβης, ΓΥΡΩ απο αυτο.
το οτι δεν εχεις πια φιλους, δεν ειναι τυχαιο,
καποιο προβλημα εχεις με την κοινωνικοποιηση.
δεν θα σου ερθει καμια ουρανοκατεβατη κατευθειαν για σχεση η για γαμο η για πηδημα. θα προκυψει απο καποια αρχικη γνωριμια.
αν δεν συναναστρεφεσαι ανθρωπους κανοντας φιλιες, δεν θα προκυψει ουτε η σχεση.
το ιδιο προβλημα προκυπτει και απο το οτι κρινεις την καθεμια ως πολυ χειροτερη απο οτι θαθελες, η εστω κι απο το νορμαλ κλπ.
ΔΕΝ βλεπουμε τους γυρω σαν υποψηφιους παρτενερ, τους βλεπουμε σαν ανθρωπους. κανουμε παρεες, φιλιες. Το κατι πιο ταιριαστο απο μια ομαλη κοινωνικοποιηση προκυπτει.
εσυ χωρις να εχεις καν κυκλο γνωριμιων, απορριπτεις τις λιγοστες σου γνωριμιες για διαφορους λογους. κανε παρεα και με αυτην που δεν γουσταρεις για παρτενερ! ποιο ειναι το προβλημα? οτι βιαζεσαι να ζευγαρωσεις?
αν δεν ενδιαφερθεις για τους ανθρωπους γυρω σου, ουτε εκεινοι θα ενδιαφερονται για σενα.
και η γυναικα που δεν βρισκεις ταιριαστη, μπορει να εχει μια πιο ταιριαστη φιλη που θα γνωρισεις στην πορεια, αν την βλεπεις ομως σαν κρεας που σου κανει η δεν σου κανει, κι αυτη θα σε δει σαν αδιαφορο. σιγα μην σου κανει και κονε.
ενα παραδειγμα ηταν μονο η κοπελα που δεν σου αρεσε, δεν ειναι ΑΥΤΟ το προβλημα.
το προβλημα το ελς στον τιτλο.
οπως κινεισαι, δειχνεις απελπισμενος και η απελπισια ειναι απωθητικη στις γνωριμιες.
γινε κοινωνικος, οχι αναζητητης της ΜΙΑΣ.
14-06-2017, 14:19 #135