Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Την έχουμε λύση αυτή τη παρεξήγηση με τον Κύκνο, και με βοήθησε να το καταλάβω.

Θα ήθελα να μη το αφήσω στη τύχη. Θέλω να δράσω πιο δυναμικά.
    Να γνωριζεις οσο το δυνατον πιο πολλες απο κοντα, οχι απο το ιντερνετ. Ισως και απο δω μεσα στειλε σε καμια ελευθερη καποιο μηνυμα που θα σε καταλαβαινει καλυτερα γιατι θα χει κι αυτη καποιο προβλημα. Αν και ολες εχουν και ολοι κανεις δεν ειναι τελειος η τελεια. Απλα αν γνωριζεις πολλες ειναι πιο πιθανο να βρεις καποια. Αλλα καλυτερα απο κοινο γνωστο αυτες ειναι οι καλυτερες γνωριμιες γιατι η αλλη σε βλεπει απο κοντα και μπορει να σε ερωτευτει.

Senior Member
    Μου άρεσε πολύ η απάντησή σου Ναταλία.
    Και αυτό το σενάριο το βρίσκω πολύ καλό

Senior Member
    Τόνους εξυπνάδας το Ναταλάκι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Βρε στο να λεω εξυπναδες πρωτη ειμαι, τι κανουμε ειναι το θεμα χαχα
    Οσο για το κυριως περιεχομενο του νηματος θελω να σχολιασω στον θεματοθετη να μην σνομπαρει τις γνωριμιες μεσω φιλων/γνωστων, το θεωρω καλη ιδεα. Αυτο το οτι καποιος ειναι κουλος/στραβος/κατι δε παει καλα αμα ειναι ανοιχτος σε γνωριμια μεσω γνωστων δεν θεωρω οτι ισχυει. Δεν ειπαμε να τους βαλουν οι γνωστοι να πουνε "να ο γκομενος σου/να η γκομενα σου", οπως κανουν κατι μαναδες με τα παιδακια "να καθειστε παιξτε με τον φιλο σου" λολ.
    Μιλαμε για κοινες εξοδους και μια κουβεντα οτι "ο ταδε/η ταδε ειναι ελευθερος/η γνωρισε τον/την τοτε και τοτε που θα παμε εκει και θα ειμαστε ολοι μαζι"... Προφανως και θα δεις τι φαση μονος σου και την ουσιαστικη προσεγγιση μονος σου θα την κανεις και το ενδιαφερον μονοι σας θα το δειξετε η οχι. Εχω δει ετσι γνωστους γνωστων να γνωριζονται με προφαση μαζικο τραπεζωμα εξω και να κανουν τρελο παιχνιδι και παρε δωσε μπροστα στα ματια μας επειδη υπηρχε τελικα χημεια...νομιζω πως φανταζεσαι οτι χανεται η "μαγεια" ξερω γω ετσι; Αν αυτο νομιζεις κανεις λαθος...στο χερι σου/σας ειναι και εχει να κανει και με το αν κολλατε.
    Αμα το παμε ετσι ολοι παντου εχουν καποιο προβλημα...των γνωστων οι γνωστοι εχουν προβλημα και ειναι απελπισμενοι, στο ιντερνετ εχουν προβλημα ξερω γω κοινωνικο, στα μπαροκλαμπα εχουν τα μυαλα στα καγκελα και προβλημα με σοβαρες σχεσεις/δεσμευσεις, ενα σωρο δικαιολογιες μπορει να βαλει κανεις στο μυαλο του αμα κολλαει...
    Ηξερα ζευγαρι που γνωριστηκαν μεσω του πνευματικου τους και παντρευτηκαν και ταιριαζουν ωραιοτατα ξερω και ζευγαρι που γνωριστηκε σε μπιτσομπαρο και εχουν μια μπεμπα μουρλια τωρα....το θεμα του θεματοθετη δεν νομιζω πως ειναι ο τροπος γνωριμιας...ειναι νομιζω πως επειδη δεν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου/αυτοπεποιθηση λες απο μεσα σου "για να ενδιαφερεται αυτη δεν παει καλα καποιο θεμα εχει"...και ετσι ειτε ο τροπος γνωριμιας σου ξυνιζει, ειτε κατι αλλο σου βρωμαει.
    Νομιζω μεσα σου ειναι το θεμα...μπορει να λεω και βλακειες αλλα αυτο μου βγαζει η ολη ιστορια...

Senior Member
    Μου άρεσε πολύ η απάντησή σου Ναταλία.
    Και αυτό το σενάριο το βρίσκω πολύ καλό
    Εγω τσαμπα τα γραφω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Κυκνε πολυ ωραια τα λες συμφωνω απολυτα
    Σ' ευχαριστώ dark life... :) ♥
    Εδώ θέλω να πω ότι χαίρομαι που λύθηκαν οι παρεξηγήσεις γιατί ομολογώ ότι χθες ένιωθα άβολα που έπρεπε να εξηγήσω το γιατί...ξαναθυμόμουν το σκηνικό και με τάραζε, μιλάμε είχα νιώσει τόσο άβολα και τρομαγμένη που το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μπω στο σπίτι μου, όπου φύγει φύγει...λόγω των παλαιότερων άσχημων εμπειριών μου με άγνωστα άτομα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Την έχουμε λύση αυτή τη παρεξήγηση με τον Κύκνο, και με βοήθησε να το καταλάβω.

Θα ήθελα να μη το αφήσω στη τύχη. Θέλω να δράσω πιο δυναμικά.
    Χαίρομαι που με κατάλαβες και δεν πήγε χαμένη η προσπάθεια μου... :)
    Σου εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτηση σου! :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by dark life View Post
    Μια απαντηση που διαβασα λιγο αφου αυτη ειναι κουλη που δεν μπορει να βρει καποιον εσυ ποσο κουλος εισαι που δεν μπορεις να βρεις καποια; Αντε πια με το σεξισμο.
    ναι επειδη ειναι το ιδιο δυσκολο για μια γυναικα να βρει καποιον οσο ειναι για εναν αντρα

καμια επαφη

Senior Member
    Μα δεν έχω επαφή με τους φίλους μου πια.
    Να τους πλησιάσω μόνο γι'αυτό το λόγο;
    Δεν νομίζω να το εκτιμήσουν.

Senior Member
    Δεν λεω αυτο...απλα νομιζω πως ο λογος που κολλας ειναι το σκεπτικο που περιεγραψα παραπανω και που νομιζω οτι τρεχει μεσα σου καταβαθος...απλα θα ελεγα να μη κολλας σε τροπους γνωριμιων, σαν προφαση/δικαιολογια μου μοιαζει αυτο...εστιασε στο να γνωρισεις απλα καποιες γυναικες ασχετως με τα που πως και γιατι. Το ειπε καποιο μελος παραπανω και δεν του δωσατε τη βαρυνουσα σημασια: αμα αυτη που ψαχνεται με τον ταδε η δεινα ειναι τροπο ειναι απελπισμενη η κουλη, εσυ γιατι δεν εισαι κουλος; Απαντησες πως ναι, εισαι...παρ'ολα αυτα δεν διαφωνεις φανταζομαι στο οτι εχεις πραγματα να προσφερεις και οτι μπορεις να φτιαξεις με καποια κατι ομορφο, σωστα; Οτι το δικαιουσαι το πιστευεις; Ε αντιστοιχα...η οποιαδηποτε "κουλη" γιατι δεν αξιζει μια ευκαιρια οπως ακριβως την αξιζεις και εσυ;
    Μπορει να ειναι κουλη στα ιδια σημεια που εισαι εσυ και να καταλαβαινεστε, η σε αλλα σημεια αλλα ετσι τα καλα και τα κουλα σας μπορει να δρουν συμπληρωματικα...μπορει να γνωριστειτε και να μοιραστειτε κατι ωραιο, να μαθετε πραγματα μαζι...
    Μην υποτιμας τους αλλους που θελουν να σε γνωρισουν επειδη υποτιμας σε εναν βαθμο τον εαυτο σου...δες το πιο ανθρωοινα, χαλαρα, ανοιχτομυαλα και για εσενα και για το οποιο αλλο προσωπο.
    Αυτο εννοουσα...δεν ξερω αν εγινα κατανοητη...

Banned
    Δεν ξέρω, για σένα είναι το ιδανικό σενάριο ζωής;
    το ιδανικο σεναριο για μενα ειναι ουτοπικο σεναριο αφου ιδανικο δεν υπαρχει και το ρεαλιστικο σεναριο γινεται πονηρο σεναριο αφου κανεις καπιον δεδομενο οσο υπαρχει σεξ ολοκληρωμενο η μη αλλιως για χαρα νταν και τσαο μολις βρει τον τεκνατζη που στο σεξ σκιζει

Senior Member
    Σύμφωνοι λοιπόν.
    Η πληροφορία που απομένει είναι, που θα βρω κουλές;

Banned
    αν σε ενδιαφερει να βρεις εκει μεσα προσεξε το τι θα πω εχει μεγαλη σημασια το τι θα γραψεις οτι ψαχνεις αν γραφεις πχ ψαχνω γυναικα σοβαρη για σχεση σαν τηλεγραφημα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη το σοβαρο δε γραφεται για ολα ξεκινανε παντα για πλακα στα τηλεγραφηματα γενικα δεν απαντουν απο οτι ηξερα εγραφα οσο περισσοτερα μπορουσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν σε ενδιαφερει να βρεις εκει μεσα...
    Εκεί μέσα τι εννοείς;

Banned
    στο ιντερνετ................

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast