Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μην εμπιστευεσαι χαρακτηρισμους τριτων τυπου "καλο παιδι" η "ειναι ετσι, αλλιως, μπλα μπλα"....οντως καλυτερα να εστιαζεις σε γεγονοτα...
    Πολύ σωστό.
    Να πούμε βέβαια πως δεν είναι σίγουρο ότι οι πληροφορίες που θα λάβεις θα είναι ακριβής. Ο φίλος/ενδιάμεσος, στη προσπάθεια να προωθήσει το "εμπόρευμα", μπορεί να κρύψει κάποια πράγματα ή να αλλοιώσει κάποια άλλα. Εγώ έχω τύχει βέβαια πολύ πιο μεγάλου μανιπιουλαρίσματος.

Ελις δε παντρευομαι, δε παντρευομαι, εγω δε σοβαρευομαι χαχαχα
    Η μαλλον δε το κανω επειδη μερικα πραγματα τα παιρνω υπερβολικα σοβαρα :)
    Να 'σαι καλα αλλα δεν με ενδιαφερει το θεμα.
    Ξέρεις πότε θα πεις "Τι απίστευτες μαλακίες έλεγα!"; Το αργότερο όταν το πρώτο σου μωράκι θα σου πιάσει το δάκτυλο, μπορεί όμως να γίνει και πιο πριν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Δεν έχει σημασία αν μας αρέσει σαν διασκέδαση, το αποτέλεσμα μετρά. Άλλωστε και μέσα στη σχέση δεν θα κάνουμε ένα σωρό συμβιβασμούς.
    Χρήσιμη πληροφορία πάντως, Έχουμε κάποιες προτάσεις για συγκεκριμένα bar; Μη γυρίσω όλα τα bar της Αττικής.

Συγνώμη δεν το ήξερα. Κατεβάζω το κεφάλι με μεταμέλεια :(

Και όμως υπάρχει λύση. Στο πρώτο σου ραντεβού καλείς και μένα μαζί, και σου έρχομαι με κουστούμι και ακουστικό στο αυτί, το χέρι έτοιμο να τραβήξει περίστροφο, σαν σωματοφύλακας δηλαδή. Στο εγγυώμαι το μελλοντικό σου αμόρε θα είναι πολύ προσεκτικό στις κινήσεις του.

Πέρα από τη πλάκα δεν γνωρίζω τι ακριβώς φλερτ σου έκανε ο τύπος, που και το τέλειο φλερτ να σου έκανε, πάλι Χ θα έτρωγε. Και αυτό δεν είναι ένα είδος ρατσισμού; Δεν έκανε το τέλειο φλερτ γιατί μπορεί να μην ήταν τόσο ικανός, μπορεί να είχε τρακ, μπορεί να ήθελε να σε προκαλέσει για να τραβήξει τη προσοχή σου, ή να δοκιμάσει την ευστροφία σου. Σε κάθε περίπτωση δεν δικαιούται μια ευκαιρία; Απορρίφθηκε γιατί είναι άγνωστος, μια ιδιότητα που δεν επέλεξε ο ίδιος, ούτε μπορούσε να την αλλάξει.
    Δεν ξέρω αν δικαιούται ή όχι ευκαιρία, ξέρω όμως ότι αν δεχόμουν θα φοβόμουν και θα υπέφερα οπότε δεν με βάζω φυσικά σ' αυτή την διαδικασία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το σέβομαι.

Senior Member
    Το σέβομαι.
    Χαίρομαι που καταλαβαίνεις... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εχω την συντροφο μου την θελω να κερναει στα ραντεβου αυτη! χαχα!! περα απο την πλακα σε λιγες μερες κλεινω τα 31 τι θα γινει μονος μου θα μεινω

Senior Member
    Πολύ σωστό.
    Να πούμε βέβαια πως δεν είναι σίγουρο ότι οι πληροφορίες που θα λάβεις θα είναι ακριβής. Ο φίλος/ενδιάμεσος, στη προσπάθεια να προωθήσει το "εμπόρευμα", μπορεί να κρύψει κάποια πράγματα ή να αλλοιώσει κάποια άλλα. Εγώ έχω τύχει βέβαια πολύ πιο μεγάλου μανιπιουλαρίσματος.

Ξέρεις πότε θα πεις "Τι απίστευτες μαλακίες έλεγα!"; Το αργότερο όταν το πρώτο σου μωράκι θα σου πιάσει το δάκτυλο, μπορεί όμως να γίνει και πιο πριν.
    Γιατι οποιος δεν παντρευεται δεν μπορει να κανει μωρακια;

Senior Member
    Γιατι οποιος δεν παντρευεται δεν μπορει να κανει μωρακια;
    Δεν ξέρω, για σένα είναι το ιδανικό σενάριο ζωής;

Senior Member
    Μια απαντηση που διαβασα λιγο αφου αυτη ειναι κουλη που δεν μπορει να βρει καποιον εσυ ποσο κουλος εισαι που δεν μπορεις να βρεις καποια; Αντε πια με το σεξισμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κατά τη γνώμη του afaceonlyamothercouldlove εμείς που έχουμε παραπάνω κιλά δεν έχουμε επιλογές και προφανώς αν κατάλαβα καλά δεν δικαιούμαστε και να έχουμε, γι' αυτό...σιγά μην αξίζουμε να μας φλερτάρει ο δίμετρος...
    Δεν ειρωνεύομαι εσένα, το λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ Macgyver... :)

Όσο για τους διαπληκτισμούς ας προσέχουν μερικοί να μην προβάλουν τα κόμπλεξ τους στους άλλους ανθρώπους προσβάλλοντας τους...δεν θα κάτσω να το ανέχομαι αυτό...
    Κυκνε πολυ ωραια τα λες συμφωνω απολυτα

Banned
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Μια απαντηση που διαβασα λιγο αφου αυτη ειναι κουλη που δεν μπορει να βρει καποιον εσυ ποσο κουλος εισαι που δεν μπορεις να βρεις καποια; Αντε πια με το σεξισμο.
    Του απάντησα και εγώ πάνω σε αυτό, είναι άτοπος ο χαρακτηρισμός, γιατί αφενός η κοπέλα μπορεί να ψάχνει κάτι σοβαρό και δεν θέλει εφήμερες σχέσεις και αφετέρου μπορεί να θέλει έναν άνθρωπο που να τον γνωρίζουν το οικείο περιβάλλον της. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Του απάντησα και εγώ πάνω σε αυτό, είναι άτοπος ο χαρακτηρισμός, γιατί αφενός η κοπέλα μπορεί να ψάχνει κάτι σοβαρό και δεν θέλει εφήμερες σχέσεις και αφετέρου μπορεί να θέλει έναν άνθρωπο που να τον γνωρίζουν το οικείο περιβάλλον της. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο.
    Ακριβως συμφωνω απολυτα και ανοιξα και θεμα.

Senior Member
    Δεν έκανα οποιοδήποτε σεξιστικό σχόλιο. Εξέφρασα τις αμφιβολίες μου για τα άτομα που επιτρέπουν γνωριμία μόνο μέσω φίλου/γνωστού ή τέλος πάντων μέσω κάποιου μεσάζοντα. Δεν εννοούσα με κανένα τρόπο ότι ευθύνεται ένα από τα δύο φύλα.
    Αποδέχομαι τη κριτική σου ότι είμαι κουλός, αλλά σε παρακαλώ για να βοηθηθώ και γω, πες μου τι ακριβώς θα πρέπει να αλλάξω;

Senior Member
    Α οκ τοτε. Εγω γιατι ομως καταλαβα κατι αλλο; Αν και πιστευω το κανουν γιατι δεν εμπιστευονται καποιον αγνωστο και θελουν να ξερουν το παρελθον του. Οσο για σενα ειναι θεμα τυχης. Κι εγω εκανα 7 χρονια να κανω σχεση και τελικα εκανα δεν μου ελειπε κατι ισα ισα.

Senior Member
    Αν και πιστευω το κανουν γιατι δεν εμπιστευονται καποιον αγνωστο και θελουν να ξερουν το παρελθον του.
    Την έχουμε λύση αυτή τη παρεξήγηση με τον Κύκνο, και με βοήθησε να το καταλάβω.

Οσο για σενα ειναι θεμα τυχης. Κι εγω εκανα 7 χρονια να κανω σχεση και τελικα εκανα δεν μου ελειπε κατι ισα ισα.
    Θα ήθελα να μη το αφήσω στη τύχη. Θέλω να δράσω πιο δυναμικά.

Senior Member
    Δεν ξέρω, για σένα είναι το ιδανικό σενάριο ζωής;
    Το ιδανικο σεναριο ζωης για εμενα ειναι να μοιραζεσαι και να χτιζεις καθε μερα αδιακοπα κατι ωραιο με εναν ανθρωπο που μπορεις να λες ανθρωπο σου. Να επιλεγεις δηλαδη καθε στιγμη ελευθερα να επενδυεις σε αυτο που μοιραζεστε.
    Οχι επειδη ειπατε να τηρησετε συμβολαιο (που αυτο ειναι ο θεσμος του γαμου).
    Δεν βλεπω την αναγκη για αυτο το συμβολαιο και θεωρω πως λειτουργει και σαν παγιδα επαναπαυσης...αλλα τιποτα σε αυτη τη ζωη δεν ειναι δεδομενο και κανεις.
    Οποτε προτιμω την ουσια.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast